De waarheid is slechts een bestemming. Terwijl jouw doel je passie is - Luc van Ewijk-Lichtwerkers NL

Waarheid we vinden het allemaal belangrijk. We willen overal een mening over hebben. En het nieuws overal kunnen volgen. Want het is belangrijk wat er in de wereld gebeurt.

We zullen zo nooit verbonden worden. Want iedereen heeft een andere mening. Hoe kun je dan ooit tot besluiten te komen. Zoals in de politiek.

''De wereld veranderd niet.'' En ''we kunnen er niks aan veranderen''. Dan maar ons hoofd in het zand. En klagen over wat er ''slecht'' gaat.

 

Jouw invloed

Dan gooi je jouw invloed weg. Want in plaats van allemaal dezelfde weg te volgen, kunnen we ook een andere weg inslaan. Niet doen wat iedereen doet. Begint met elk advies met een korrel zout te nemen.

 

Het moeilijkste is vast te houden aan je eigen waarheid. Want om daar te komen, bewandel je vaak nog een heel pad met wat lelijke stukken erop. Nog niet alles is ''perfect''. Of zo mooi als je wilt.

Het is makkelijk om dan in de slachtoffer rol te stappen.''Ik kan helemaal niks'' of ''zie mij nu weer struikelen''. Maar op dat moment ga je struikelen. Je negatieve gedachten gaan de overhand nemen. En brengen je naar beneden.

 

Laat je ook niet van de wijs brengen. Door de ''hond'' die je achteraan loopt. Dat is je ego, die loopt te blaffen om aandacht. Want hij houdt niet van verandering. En probeert je daarin tegen te werken.

 

Daarnaast heb je nog persoonlijke obstakels. Noem het je karakter of sterrenbeeld. Die dingen maken jouw eigen. Je zou je karakter honderd procent kunnen bewerken. Maar of je dat wil? Want dat kost veel tijd en dat is niet waard. Want dat maakt jouw uniek. Je kunt beter de verschillende karakter eigenschappen in jezelf leren kennen. Zodat je daarmee om kan gaan.  

Hoe kom je dan boven aan ''de top''? Door verder te gaan waar anderen stoppen. Blijf zoveel mogelijk positief. Want dan zie je overal een ja in. Want het gaat niet om problemen te overwinnen, maar in oplossingen en kansen in het leven te zien. Die je aan kunt grijpen. Zodat stukjes van je waarheid jouw realiteit gaan maken.

 

Zo maak je jouw eiland van geluk. We zijn werkelijk in staat om van alles te scheppen. Vaak mist men het geduld en geeft men op als het moeilijk begint te worden. Terwijl je beter een stapje langzamer kunt gaan. Wat beter voor jezelf zorgen. In die tijden. Zodat het een stuk begaanbaar is.

 

Op ''de top'' wordt je ineens meer gezien. Want je komt boven het maisveld uit. Mensen zijn benieuwd hoe je daarboven bent gekomen. En ze willen ineens naar je raad en advies gaan luisteren.

Je bereikt invloed als jij je hart volgt. En de woorden waar maakt, die we passie noemen. Het zijn niet alleen je creaties die mensen op dat moment gaan bereiken. Maar ook je eigen kracht en liefde.

Het makkelijkste is dat je vandaag al kunt beginnen met je hart volgen. Een positief leven. Waarbij je vol in je kracht staat. Omdat je doet wat je leuk vindt. En dat doet mensen bloeien!

 

Alles wat energie kost maakt mensen op den duur negatief. En zorgt voor veel mensen die opgebrand raken. Ook wel een burn out.

We volgen een systeem, terwijl we geen raad nodig hebben. Omdat die van binnen bereikbaar is. Jouw wijsheid. En die wijst jouw de weg. En dan pas wordt het leven zoals het is bedoelt.

 

''Maar dat is egoïstisch''. Niemand denkt dan aan een ander.
Waarom altijd aan een ander denken en niet aan jezelf? Cijferen we onszelf dan niet weg? Om aandacht en liefde te ontvangen die we onszelf niet geven?

 

Verbondenheid komt er als mensen gaan bloeien. Omdat we dan elkaar echt iets te geven hebben. Geen oppervlakkige verdragen meer. Omdat de mensen dieper zijn geworden. En met de diepte bereiken we resultaat.

Omdat al wat er niet is. Onmogelijk is in de huidige wereld. Omdat het buiten het huidige perspectief van onze wereld gaat.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland