Hoe kan je het beste omgaan met de energie veranderingen die nu gaande zijn? - Ronald Smit - Lichtwerkers NL

De energie die ons mag bereiken vanuit het universum, dus niet alleen de energie die onze Zon ons mag geven… maar al de energie die ons bereikt vanuit het universum om ons spirituele bewustzijn te verhogen en om ons energetisch systeem te ondersteunen. 

 

Hoe kunnen we hier nu het beste mee omgaan om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken en om er zoveel mogelijk energie uit te tappen?

 

Laat ik vooraf mogen zeggen dat iedere ziel, dus ook ieder lichaam uniek is en dat we vanuit die uniekheid allemaal onze eigen ervaringen tappen en hebben.

Ik mag vanwege die uniekheid dus ook nooit zeggen wat voor iedereen zou werken en wat niet, dit is voor iedereen verschillend en dus uniek.

 

Ik mag jullie echter wel wat vaststaande gegevens meegeven wat voor eenieder mag werken, en deze zijn:

Kruis je armen niet.

Zodra je namelijk je armen gekruist voor je houd sluit je hiermee de hartchakra af waardoor je het hartcentrum afsluit voor het ontvangst van de nieuwe en andere energieën.

 

Het soort energie.

Laat ik vooropstellen dat het aspect negatief en positief niet bestaat, dit wordt ingegeven door de ervaringen die wij ondergaan tijdens ons leven hier op Moeder Aarde.

Ik moet het hier en nu wel zo benoemen om alles duidelijk te mogen maken… maar vanuit het oogpunt van het universum bestaat hetgeen wat wij als negatief en positief bestempelen niet omdat altijd alles met een bepaalde reden gebeurd en alles mag bijdragen aan onze groei.

Zo zit er in elke negatieve ervaring altijd een positieve andere zijde en andersom… draagt altijd een positieve ervaring ook een negatief deel met zich mee, het is aan ons om die positieve delen te vinden en daar ons bewustzijn mee te verruimen.

 

Het uur van de keuze is echter nu wel aangebroken, kies dan ook voor de universele liefde en probeert de negatieve invloeden zoveel mogelijk af te stoten, te ontlopen of om te buigen naar een positieve energie.

Probeer, wat er ook mag gebeuren, het positieve deel in elke ervaringen te volgen en laat je niet verleiden om het negatieve deel te volgen.

 

Houd rekening met de aan de gang zijnde veranderingen en de omwentelingen van morgen.

Schrik niet van veranderingen die de zekerheid van eeuwen voor je weg zal halen, het is nodig om het nieuwe te manifesteren… hier geld ook het overbekende:

“Je zal eerst rommel moeten maken voordat iets nieuws zich mag en kan laten zien.”

 

Blijf in rust als de veranderingen gaande zijn, steun de onwetende en helpt hen met hun ontwikkeling van hun bewustzijn, zodat ook zij de nieuwe energieën kunnen en mogen integreren in hun systemen.

Vele dagelijkse zekerheden kunnen wegvallen, laat je niet met de verleiding in om mee te rellen of te roven, dit is een vorm van pure negativiteit en zal je energie met een zekerheid omlaaghalen.

Blijf daarnaast rustig en zoek (tijdelijke) oplossingen om het ongemak te vergemakkelijken, wees creatief met elkaar en werk met elkaar samen.

Alles zal van korte duur zijn, maar zoals ik al zei… je kan nu eenmaal niets opruimen als je niet eerst een rommel ervan maakt.

Hierna zal de voorspoed en alle ondersteuningen weer terug geïntegreerd worden in de samenleving.

 

Lieve vrienden, ik voelde vandaag de drang om dit met jullie te delen, neem het goed in je op want het is een belangrijk gegeven.

We gaan een zeker hete periode te gemoed, een periode waar veel van ons gevraagd mag worden.

Ik wens jullie allemaal een geweldige rit toe. ♥

 

Met deze woorden wens ik iedereen ook vandaag weer een fantastische dag toe, een dag waarin wij weer het zuivere bewustzijn van vele mogen en zullen gaan activeren… geniet hiervan en merk de bevrijdende krachten op van je eigen menselijke lichaam. ☺

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde, ♥

 

Ronald Smit
http://bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.