Energienieuws: Losweken van identificatie met “onechte” delen - Lea van der Eem - Lichtwerkers NL

De afgelopen weken is het bewustzijn weer enorm toegenomen. Steeds meer mensen gaan mee in deze groei. Specifiek de afgelopen periode werden veel mensen zich bewust dat hoe zij in bepaalde situaties reageerden, eigenlijk helemaal niet past bij wie zij werkelijk zijn.

Je merkte bijvoorbeeld dat je in een bepaalde situatie boos, geïrriteerd, vanuit strijd of vanuit je klein en onzeker voelen, reageerde. Toen je een stapje terug deed uit de situatie en weer meer bij jezelf was gekomen, voelde jouw reactie raar aan.

“Onecht”, alsof niet jij het was die zo reageerde. Alsof je ergens in werd getrokken, in een oud patroon of een bepaalde energie die eigenlijk helemaal niet bij jou hoort.

Als je dieper in jezelf voelde, heb je misschien gemerkt dat jij je veel milder, vriendelijker en begripvoller voelde naar de situatie, dan hoe je hebt gereageerd toen je in die situatie was. Ook kan het zijn dat je helemaal niet zo klein en onzeker bent als de situatie deed doen lijken.

Dat is een mooie ontwikkeling.

Eerder in je leven ben je die energieën van strijd, veroordeling, tekort, onzekerheid, slachtofferschap, enzovoorts gaan overnemen van mensen uit je omgeving die deze energie bij zich droegen. Ook jij bent die energie met je mee gaan dragen alsof het jouw energie was. Je bent je ermee gaan identificeren.

Door de groei van bewustzijn, ben je je los aan het maken van deze identificatie. Steeds beter voel je wat wel echt bij jou hoort en wat niet. Steeds meer kom je in contact met wie jij wel echt bent en wat de energie van jouw wezen is.

Je hoeft niet hard te werken aan dit proces. Je mag vertrouwen hebben, het proces ontwikkelt zich vanzelf verder. Het leven geeft je precies wat je nodig hebt om dieper te komen in jouw thema’s en daarmee dieper in jezelf.

Keep the faith and shine on!

 

Liefs Lea
https://www.helderbewustzijn.com

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland