Bewandel je eigen unieke pad, niet het pad van de ander - Trudy Hekkert - Lichtwerkers NL

Geregeld ontvang ik mensen in mijn praktijk die alleen maar voor anderen klaar staan. Zonder aan zichzelf te denken. Cijferen zichzelf constant weg en verliezen zich in de ander. Bang, over hoe de ander denkt, bang voor de partner omdat de partner een andere denkwijze heeft. Dus, gaan ze zich maar aanpassen. Vaak zijn dit hooggevoelige mensen die onbewust bang zijn om te gaan kijken: Wie ben ik eigenlijk?

 

Dit heeft met een stuk verleden te maken. Door de opvoeding, overleving vanuit de jeugd, niet begrepen worden voor wie ze werkelijk zijn. Doordat ze niet begrepen zijn geweest, zijn ze hun eigen hart op slot gaan zetten en hebben ze vaak een bescherming om zich heen gebouwd. Door misschien stoer te zijn naar de buitenwereld (“ik kan alles”) of door zich naar binnen te keren en heel erg introvert te worden.

 

Ook kan het zijn dat deze mensen te jong volwassen zijn geworden. Door bijvoorbeeld teveel te zorgen voor de ouders of voor de broers en zussen. Ze hebben teveel verantwoording op hun bordje gekregen. Dit is uiteindelijk een eigen leven gaan leiden. Ze zijn zichzelf al verloren in de vroege jeugd. Ze werden niet gezien voor wie ze waren en zijn daardoor erg onzeker geworden.

Maar wat als je dit blijft doen?

Dit gaat zich uiteindelijk uiten in zware vermoeidheid. Niet meer weten, welke energie is van mij en welke energie is van de ander. Het hoofd zit vol en dat uit zich soms in complete chaos. Ook opstandigheid komt daar bij kijken. Verdrietig zijn en niet eens weten waarom. Zo jammer om je complete ik te verliezen in de ander. Waar ben jij in dit plaatje?

Voor mijn gevoel kan dit niet de bedoeling zijn.

Vaak wordt er gedacht:  het is wel makkelijk om me aan te passen, dan kan er ook geen ruzie komen. Maar als je heel eerlijk naar jezelf kijkt, is er wel één en al onrust in jezelf. Je maakt ruzie met je ego en je gevoel en laat je dan door teveel angsten leiden. Bang voor de mening van de ander. Is dat de bedoeling?

Begin met eerlijk naar jezelf te gaan kijken.

Wat brengt me dichter bij mijn gevoel, wat brengt me verder van mijn gevoel af?

Je past je aan in de angst voor de ander en verliest jezelf compleet. We zijn hier op aarde gekomen om bepaalde ervaringen op te doen. Onze ziel wilde dit nog ervaren. Hoe mooi zou het zijn, dat je deze lessen ook ging pakken.

En niet in berusting gaat zitten, maar gaat kijken. Wat kan ik daar van leren? Ieder mens komt in ons leven om van te leren. Het is niet de bedoeling om het pad van de ander te bewandelen, maar die van jezelf. We ontmoeten nooit zomaar mensen, we mogen van iedereen leren, ieder mens komt met een boodschap. Laat je echte zelf meer en meer zien. Elk mens is een spiegel die ons wat te vertellen heeft, probeer de lessen daaruit te gaan pakken.

Verwerk je verleden, heel je innerlijk kind en pak je eigen kracht terug.

Laat je zien in je eigen mooie uniekheid!

Liefs Trudy

www.trudyhekkert.nl

 

Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland