We zijn op missie. Net zoals de katharen vroeger deden - Luc van Ewijk - Lichtwerkers NL

De wereld is niet ''slecht''. Of ''goed''. Want dat is slechts een oordeel.

Vele zijn slachtoffer geweest of hebben een rol als dader gehad. Dan wel niet in dit leven. Anders wel in de vorig levens.

We kunnen massaal hetgeen verbranden wat we niet willen zien. Er tegen gaan rebelleren. Maar daarmee verspillen we alleen onze energie.

We mogen ons niet met het veld van een andere bemoeien. Hoe graag we het ''kwade'' ook zouden willen vernietigen.

Maar daarmee lossen we dat niet op.

 

We horen te vergeven. Want alleen zo geven we het kwade een kans. Om uit de schaduw te stappen Om ook eens te gaan kijken naar de lichtere kant.

Licht en donker

Het is zo dat ze allebei elkaar nodig hebben. In het donker heb je alle ruimte. Maar je hebt wel een lamp nodig. Want dan weet je wat je aan het doen bent. En andersom ook. In het licht heb je ook af en toe het donker nodig. Alleen al om te gaan slapen. Zodat je krachten weer opgeladen worden. Daarnaast is zelfreflectie makkelijker in het donker. Omdat je niet afgeleid bent door wat er allemaal goed gaat.

Overgangstijd

In deze overgangstijd is het zaak om de strijdbijl te begraven. Want des te eerder zal het ''kwaad'' overstappen naar het licht. Het is beter om je tijd te gebruiken, om je eigen veld te maken. Een veld waarin je creaties tot leven mogen komen. En aan de wereld gezien mogen worden.

Je zult zien dat het een stuk beter zal gaan. Omdat je veel energie gebruikt. Om te doen wat jij wilt. Het zal goed voelen. Omdat je op de goede weg zit. En eindelijk volledig jouw licht kunt gaan verspreiden.

Oude ziel

Je bent dan wel een oude ziel, maar dat betekend niet dat je niet meer leert. We hebben een moeilijke landing gehad hier op aarde. We hebben ons er zelfs wat tegen verzet. In het begin. Want het voelde toch anders dan onze vorig plek. Het lijkt alsof we niet van hier komen. Alsof we op een bepaalde missie zijn. Een missie om het licht terug te brengen naar de aarde. Net zoals de Katharen dat ook probeerden in de 11 de eeuw. Sterker nog dat is zo. De oude zielen gaan de transformatie leiden.

De transformatie naar een planeet, waarin we met elkaar samen werken. Waarin we niet meer vechten tegen elkaars verschillen. Maar die gaan gebruiken. Om ervan te groeien. En elkaar beter en sterker te maken als mensen.

En we zijn niet alleen daarin. Soms is het erg eenzaam. Lijken we te zijn vergeten. Dat we met meerderen zijn geland hier. En de communicatie is nu makkelijker dan in de vorige eeuwen. Met het web kunnen we vele gelijkgestemden bereiken. Vaak met een druk op de knop.

Meester in je talenten

Een meester in je talenten zijn. Je bent meester van je eigen leven. En je kunt ook een meester zijn in je talenten. 

Je talenten naar buiten brengen. Dat is slechts een stap. Je hoort jezelf continu te verdiepen. Dieper de materie in te gaan. 

Omdat je zo steeds beter wordt in je talenten. ''Niet goed'' bestaat niet. Want zonder imperfectie is er simpel weg geen reden om nog wat beter te worden. Perfectie leidt juist tot stilstand. En dat is de oorzaak van je groei afname. Blijf jezelf uitdagen want alleen zo neem je steeds een stap je meer. Op de zware klim omhoog. 

Luister niet naar die ''hond'' die achter je loopt. Dat is je ego die je naar beneden wil halen. Want je ego houdt niet van verandering. Want hij weet niet meer wie jij bent.

Gelukkig weet jij wel waar je heen wil. En daar gaat het om. Dat is je belangrijkste motivatie tot groei. En uiteindelijk ook tot succes. Dat maakt je een meester van je talent.

Doordat we de transformatie gaan leiden, is het belangrijk dat je een meester wordt in je eigen talenten. Want daarin kun je mensen gaan begeleiden en een level omhoog tillen.

Je hebt daarbij bepaalde eigenschappen nodig. Heb je die nog niet, dan krijg je die langzaam aangeleerd. Het kost wel wat tijd. Daarvoor is veel geduld nodig. En het hoort met liefde overgebracht te worden.

Jouw plek als missie

Je zit op een bepaalde plek. Je zou misschien zeggen niet echt ''ideaal''. Weinig mensen die op jou lijken. Je zit op die plek. Omdat daarin jouw taak zit. Mensen omhoog helpen en helpen hun krachten in te zien. En ze daarmee aan de slag laten gaan.

Het is ook niet raar dat je jezelf er tegen verzet. Want er is een verschil in frequentie en licht. Je wilt ervan weglopen. Maar je krijgt elke keer snel weer heimwee. Want van een missie kun je niet zomaar weglopen.

Daarom is het zaak om je met je missie bezig te houden. Het verschil in frequentie is te overbruggen door in je licht te blijven. En jezelf niet in de schaduw te laten trekken. Natuurlijk dat gaat een paar keer mis, maar door te leren wordt je er vanzelf goed in.

Eigen ruimte is belangrijk

Verder is rust en ruimte voor jezelf belangrijk. Want het is niet de makkelijkste taak. Soms kan het veel energie kosten. En je kunt jezelf als lichtwerker makkelijk vergeten. Je grenzen zijn vaag. Omdat je zo flexibel bent.

Maar omdat je zo flexibel bent kun je met bijna iedereen omgaan. Dat maakt je bereikbaar. Je verliest jezelf niet uit het oog. Omdat je weet, dat je er elk moment mee kunt verbinden.

Je kunt ook elk moment een stap terug doen. En je mag ook je eigen ruimte hebben. Met je eigen grenzen. Zacht en liefdevol betekend niet dat alles maar kan en mag.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland