Snelheid in rust, het lijkt zo tegenstrijdig - Martha Krul - Lichtwerkers NL

Verbazing en vertrouwen.

Wij voelen dat wij bij de hand worden genomen door hen die oneindig van ons houden.

Zij zijn in de energie aanwezig en staan altijd voor ons klaar. Het is met geen pen te beschrijven hoe intens die liefde van hen voor ons aanvoelt. Dat moet je ervaren. Misschien heb je het al eens mogen ervaren.

De verbindingen worden intenser. Wij gaan steeds meer van die verbindingen gebruik maken. Verbindingen zijn overal.

Alles is in het universum met elkaar verbonden. Dat hebben wij nooit zo gemerkt. Maar nu onze energie lichter, transparanter en stralender wordt, komt dat steeds sterker naar “buiten”. Wij gaan het leren zien en ervaren de hele dag door. De vragen die wij hebben, daar kan bijna onmiddellijk het antwoord op gevonden worden. Alles is energie. Alles is verbonden. Dus kunnen wij bij iedere opdracht die ons gesteld wordt de hulp en de antwoorden vinden. Hoe..? Ja dat is iets daar moeten wij nog even aan wennen.

Wij hebben voor ons gevoel een hevige tijd achter ons liggen. Een tijd waarin wij het gevoel hadden dat wij moesten rennen en vliegen om alles op tijd gedaan te krijgen. Nu is dat aan het veranderen. Wij zijn ingesteld om veel in een hoog tempo te doen. Prima, dat kan ook. Maar nu op een andere manier. Stel je zelf eens voor in een glazen kamer. Alles wat je nodig hebt voor dat moment om je opdracht te voldoen, “vliegt” als het ware in de energie om je heen. Je hoeft alleen maar stil te zijn en te voelen, te ervaren dat wat je nodig hebt, binnen hand bereik in de energie om je heen is.

Door stil te zijn in een vorm van meditatie, zal je herkennen wat je aangereikt wordt. Wanneer je dit traint kan je hier een hoge snelheid in ontwikkelen. Het is trainen en nog eens trainen. Bewustzijn en concentratie. Je aandacht instellen op de antwoorden die gewoon om je heen zijn. Want alle vragen die in je opkomen, hebben het antwoord al in zich.

Ga maar eens rustig zitten met een vraag waar je al lang een antwoord op wil hebben. Je gaat zitten in een rustige meditatieve aandacht. Stel je vraag. Blijf in die rust zitten en je zal een beeld of iets anders krijgen. Dat beeld doe je dan misschien weer aan het volgende denken. Daardoor kom je als het ware naar de volgende stap naar je antwoord. Kan opnieuw een beeld zijn. Je kan ook ineens wat te horen krijgen. Het is maar de manier waarop jij ingesteld bent. Zo zal je steeds van het een naar het ander “gelinkt” worden. Het is een heel ander manier van probleem oplossend werken. Deze manier past veel meer bij de mens van de 5e dimensie.

Door op deze manier naar de antwoorden van je problemen te gaan kijken, zal je merken dat je veel sneller tot oplossingen komt. De moeilijkheid is in eerste instantie dat je rust en snelheid heel mooi kan verbinden. Dat is nu misschien een vreemd idee. Je blijft heel sterk in je rust. Die rust is belangrijk. Door die rust juist kan je naar snelheid komen. Ja ik weet dat het gek klinkt, maar zo werkt het wel. Door je rust kan je jezelf instellen op de juiste trilling van ontvangen. Je hoeft in die snelheid ook geen pen en papier naast je te leggen. Alles wat je te zien en te horen krijgt als antwoord of al oplossing van je probleem zal je na afloop feilloos terug kunnen halen.

Zo werkt het ook met paranormale beelden die je ooit te zien hebt gekregen. Na jaren kan je die beelden nog terughalen. Waarom? Omdat er in die wereld helemaal geen lineaire tijd bestaat. Dus maakt het niet uit of je dat beeld gisteren of vorig jaar hebt gezien.

Wij kunnen zo heerlijk spelen met onze energie. Je bent nu heel snel in staat om je energie van vervelend naar vrolijk en gezellig om te “buigen”. Je kan je energie heel snel aanpassen. Voorbeeld. Je voelt je wat verdrietig. Kan zijn dat je wat vervelends gehoord hebt. Je merkt dat je energie niet is wat je zou willen. Dan gebruik je bijvoorbeeld een vakantieplaatje. Een plaatje waarvan je weet dat jij het toen heel erg naar je zin had. Wij hebben gezien dat alles energie is. Door te visualiseren dat jij weer op dat punt bent in die heerlijke vakantie, gaat jouw energie zich aanpassen. Je blijft even rustig zitten kijken naar dat heerlijke plaatje. Intussen zorg je dat je je goed aard en vervolgens zal je merken dat je energie behoorlijk aan het veranderen is.

Wij kunnen steeds meer spelen met die energie. Je moet je alleen even bewust worden hoe jij met die energie kan spelen en hoe je die energie positief voor jezelf kan aanwenden.

Je merkt dus dat je op alle mogelijke momenten gebruik kan gaan maken van die energie. In het begin zal het nog wat wennen zijn, maar je zal heel snel in de gaten hebben hoe het werkt. Wij zijn al mensen zo snel aan het veranderen en je begrijpt daarom ook heel snel wat je nieuwe mogelijkheden zijn. Wanneer je dit leest zal er misschien al een kwartje vallen en zal je denken, maar dat heb ik al eerder “gezien”. Door het je bewust te worden kan je van deze mogelijkheden gebruik maken en kan je je onbegrensde veelzijdigheid gaan gebruiken.

 

Het is net als bij een klein kind dat nieuw speelgoed heeft gekregen. Je moet het even goed bekijken en onderzoeken. Dan ga je begrijpen wat het is en hoe het werkt. Vervolgens kan je het gaan toepassen. Dan nog een stapje verder begin je het nieuwe spel helemaal te begrijpen en kan je het toepassen. Stapsgewijze veranderen en genieten van de nieuwe vaardigheden die je als nieuwe mens allemaal aangereikt hebt gekregen........

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland