Het verhaal van Hans Kamperman - Lichtwerkers Nederland

Beste Vrienden en Familie ,

Ik begrijp dat ik jullie heel erg heb laten schrikken. Veel mensen begrijpen niet hoe je tot zo een daad komt en zien dit als egoïstisch en aandachttrekkerij, zeker gezien het feit dat ik nog leef en zelfs geen schrammetje heb opgelopen. Daardoor komt mijn daad in een heel ander daglicht te staan.

Media en mensen oordelen maar raak, wat me echt bezielde vertellen ze niet.

Ik was er 100% van overtuigd dat ik deze daad niet zou overleven. Het is een wonder dat ik dit overleefd heb.

 

Wat voor heel veel mensen niet te begrijpen is dat je tot zo'n daad komt uit liefde voor je medemens en een duurzame toekomst van de aarde. Dat ik dit hoger heb laten wegen dan het verdriet dat ik mijn familie en vrienden aan doe, en het shockeffect en trauma dat ik mensen aan doe die getuige zijn van deze daad.

Het is een heel proces geweest voordat ik tot de conclusie kwam dat dit de enigste manier was om politici wakker te schudden.

Ik heb werkelijk alles geprobeerd om deze mensen te bereiken. Ik heb ze alle 150 persoonlijk brieven gestuurd met vragen waarop ik antwoord wilde. Ik heb ze e-mails gestuurd, geen enkele reactie, alleen een ontvangst bevestiging. 

Uiteindelijk ben ik voor de deur van de Tweede kamer gaan staan om aandacht te vragen voor de cannabis plant en wat deze plant kan betekenen voor een duurzame aarde. Ook stond ik daar voor een grote groep medicinale cannabisgebruikers die gecriminaliseerd worden door onze Overheid. Mensen die noodgedwongen hun eigen medicijn moeten kweken omdat zorgverzekeraars het niet meer vergoeden. 

Meer dan 40 dagen heb ik daar samen met Darpan gestaan om de politici hier op aan te spreken. Op Vera Bergkamp na hebben we niemand kunnen bereiken.

Ik ben een petitie gestart:
"Haal cannabis uit het strafrecht voor een duurzame samenleving"

Alle Kamerleden heb ik deze petitie toegestuurd, compleet met hyperlinks zodat men zich kon inlezen wat deze plant voor de aarde kan betekenen. Ik kreeg nagenoeg geen enkele reactie van de Kamerleden. Ik kon niet anders dan concluderen dat deze mensen zich bewust/onbewust tegen de aarde en de mensheid keren. Dat ze zichzelf gedegradeerd hebben tot acteurs die een toneelstuk opvoeren geregisseerd door de machtige lobby van multinationals en die het milieu op aarde ernstige schade toebrengen.

Om dit te stoppen ben ik uiteindelijk tot de slotsom gekomen dat alleen een extreme daad deze politici wakker kan schudden en heb besloten om mijn leven te geven voor een duurzame toekomst van de aarde, uit liefde voor mijn medemens.

Ik zou willen dat de media dit verhaal eens brachten in plaats van al die sensatie verhalen, mijn petitie dat is de essentie!!

Hans Kamperman

Facebookgroep: Actie Hans Kamperman '' Haal cannabis uit het strafrecht

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.