Energienieuws: Confrontatie met "oude" patronen - Lea van der Eem - Lichtwerkers NL

In de overgangsfase naar de nieuwe tijd of hogere dimensies laat je de energie los die niet in afstemming is met wie jij werkelijk bent (jouw wezensenergie).

Dit loslaten gaat in fases. Stapje voor stapje word je bewust van energie die je ooit eens hebt overgenomen van je omgeving en die je met je mee bent gaan dragen alsof het jouw eigen energie was.

Door deze groei in je bewustzijn, kan je deze oude energie "verwerken", je lessen eruit halen en uiteindelijk loslaten.

Zo kom je telkens lagen dieper in jouw levensthema's en dichter bij/in de energie van wie jij in wezen bent.

De afgelopen weken zijn sommige van deze oude, meegedragen energieën flink aangeraakt en opgeschud. Misschien heb jij ook gemerkt dat je met dingen werd geconfronteerd waar je allang mee klaar dacht te zijn.

Ik werd zelf keer op keer haarfijn gespiegeld door mijn oudste dochter bij alles wat ik deed en zei wat niet in afstemming is met wie ik werkelijk ben. Met alles wat niet kwam vanuit diepere verbinding met mijzelf, maar waar ik reageerde vanuit oude patronen en energie die ik in mijn kindertijd heb gekopieerd van mijn omgeving. Het was behoorlijk pittig om me gewaar te worden van al deze momenten en onder ogen te zien dat ik nog veel meer "ouds" met me meedraag dan ik me bewust was.

Ben jij de afgelopen weken ook geconfronteerd met thema's waarvan je dacht er "klaar" mee te zijn?

Weet dan dat je niets verkeerd doet en dat het bij de energie hoorde. Je gaat gewoon weer een laagje dieper in jezelf. Je bent nog meer bewustzijn aan het creëren. Daardoor kan je meer loslaten, meer helen en steeds meer echt jezelf zijn.

Wees vooral heel mild en lief voor jezelf in dit proces.

Liefs Lea

www.helderbewustzijn.com

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland