22 symptomen multidimensionaal bewustzijn ♥ Tamara van de Beek ♥ Lichtwerkers Nederland

In mijn praktijk merk ik dat velen een toename ervaren van “vreemde” symptomen. Symptomen die opspelen onder invloed van zonnestormen, kosmische activiteit en een veranderende energetische matrix. Symptomen die horen bij activering van multidimensionaal bewustzijn. Deze symptomen spelen vaak op vlak voor een volgend niveau van bewustzijn.

Je hebt het vast al gemerkt. Er is een grote verschuiving gaande. Ik hoor en zie vaak de volgende 22 “symptomen” die hiermee gepaard gaan:

 

1. Veranderingen in helderziendheid


Voor degenen die al werkten met helder zien een duidelijke verandering. Ik zie bijvoorbeeld in meditaties en tijdens healings ontzettend veel geometrische patronen. Dat is nieuw. Ook heb ik inmiddels geleerd om deze geometrische patronen te decoderen. In mijn praktijk zie ik dat degenen die veel voelen maar nooit energetisch konden waarnemen dit langzaam aan gaan ervaren. Zij beginnen aura’s te zien, explosies van licht, licht bolletjes etcetera. Dat wat latent al aanwezig was begint voorzichtig te ontwaken. Dat is in het begin best lastig. Zij twijfelen aan zichzelf en denken dat ze het zich allemaal inbeelden. Omdat ze niet gewend zijn aan helderziendheid. Ook kan het even voor overprikkeling zorgen. Zoek goede begeleiding hierin zodat je het bewust kunt ontwikkelen.

2. Intense bliss gevoelens


Het wordt steeds gemakkelijker om in nulpunt energie te zijn en blijven. Met de activatie van het spirituele hart ervaar je steeds vaker intense bliss sensaties en gevoelens. Waar dit eerder best lastig was om nog normaal te kunnen functioneren met deze intense gevoelens, wordt dit nu steeds gemakkelijker. Het is inmiddels je normale staat van bewustzijn.

3. Levensvreugde neemt toe


Je merkt dat je levensvreugde steeds meer toeneemt. Niet omdat daar een aanleiding of reden voor is. Het is een innerlijke vreugde die steeds meer op de voorgrond komt. De vreugde van simpelweg Zijn. Deze gaat samen met de vorige. Hier herken je de verlichte zielen ook aan. Ze zijn blij en vreugdevol. Na contact met hen voel je je automatisch vrolijk, licht en blij. Ze nemen het leven en zichzelf niet zo serieus. Een speelse en onschuldige energie. Erg aantrekkelijk. Je voelt enorm aangetrokken tot mensen en situaties waarbij je deze energie voelt. Andersom ook, zware energieën, drama, controle en manipulatie verdraag je niet meer. Het tolerantieniveau gaat drastisch omlaag. Ik hoor het steeds vaker. Goed zo. Dan zul je je gaan losmaken van mensen en situaties die jou niet langer dienen. Kortom, je wordt selectiever en bewuster in waar jij jezelf mee voedt, op alle niveau’s. Alles wat deze levensvreugde tegenwerkt, wordt aan het licht gebracht. Wees blij.

4. Extreem verhoogde gevoeligheid en ultra scherp Lucy bewustzijn


Heb je die film gezien Lucy? Nou zoiets. Dit is iets wat ik al heel lang uitdraag. Gevoeligheid gaat hand in hand met bewustzijn. Het is niet alleen een gevoelig zenuwstelsel. Het is een direct gevolg van hoog bewustzijn. Sterker nog, bewustzijn verandert de biologie en biochemie, alsook het zenuwstelsel. Hoe sterk dit zich ontwikkelt verschilt per persoon. Oude zielen hebben al vaak “geoefend” met dit verscherpte bewustzijn in vorige levens en beschikken over de wijsheid om dit juist in te zetten. Zij helpen en ondersteunen hen die dit voor het eerst ervaren en hierdoor uit balans raken. Want laten we wel wezen, de ongevoeligheid van de wereld is momenteel een groot probleem. Kijk bijvoorbeeld maar eens goed naar hoe wij omgaan met de Aarde, landbouw en veehouderij. 2000 varkens en biggetjes die levend verbranden, bloedboerderijen waar drachtige merries worden leeggezogen totdat ze erbij neervallen, varkens die aan hun oren naar het abattoir worden getrokken en geschopt. En zo zijn er nog tal van gruwelijke voorbeelden. De extreem verhoogde gevoeligheid is hard nodig want de grote ongevoeligheid in deze wereld creëert juist grote problemen. De sensitieve zielen worden vaak als “overgevoelig” bestempeld maar in mijn wereld is juist de ongevoeligheid de oorzaak van veel ellende. Kom met nieuwe initiatieven vanuit hartgedragen bewustzijn en wees de verandering die je zo graag wilt zien in de wereld. Daarvoor heb je die gevoeligheid nodig.

5. Nieuwe eetpatronen


Deze kennen we al langer. Maar is steeds sterker voelbaar. Verlies van een eetlust, of juist zin in eten dat je normaal gesproken nooit eet. Bijvoorbeeld je bent al jaren vegetarisch en toch plotsklaps voel je een sterk behoefte aan vlees, kip of vis. Of andere voedingsmiddelen. Meestal zie je een verschuiving naar biologisch en voeding met een hoge frequentie. Vaak is dat voeding wat aan veel zonlicht is blootgesteld. Voeding = energie = frequentie. Als je energieveld hoger gaat vibreren dan tolereer je bepaalde voeding niet meer. Plotsklaps heb je (nieuwe) intoleranties of allergieën. Ook geuren van bepaalde voeding geven vaak dan al een reactie. Zoals een sterke afkeur of juist een goed gevoel. Je lichaam geeft feilloos aan: dit wil ik eten. Soms zijn er tekorten ontstaan door de vele energetische omzettingen en vraagt het lichaam om specifieke voeding om de tekorten aan te vullen. Er bestaat geen one-size-fits-all richtlijn wat betreft voeding. Je zult zelf goed moeten luisteren naar je lichaam.

6. Druk-, pijn-, wervel- en brandende sensatie in zonnevlecht


Innerlijke Zon gaat aflijnen met de Zon. Wij ontvangen de ascensiecodes via de Zon (solaris). Je energetische uitwisseling met je omgeving verandert. Dit verloopt via plexus solaris.

7. Druk, werveling en pijnscheuten boven, rondom en in het hoofd


In en om het hoofd, boven de ogen en oren bevinden zich “ascensie” kristallen. Als deze kristallen geactiveerd worden ervaar je vreemde sensaties, drukpijn, hoofdpijn en migraine achtige hoofdpijn. Ook als je nooit last hebt van migraine, kun je plotsklaps mirgraine achtige hoofdpijnen ervaren. Oorpijn hoort hier ook bij. Vreemde sensaties boven en rondom het hoofd (draaïngen en werveling) horen bij activatie van kroon chakra. Je gaat andere kosmische data ontvangen EN uitzenden. Dit kan even voor overprikkeling zorgen en desorientatie. Met name tijdens een integratie periode voelbaar. Na de integratie verscherpte intuïtie en ja gevoeligheid.

8. Moeder Aarde roept je


Je ervaart een steeds sterkere drang om in de natuur te zijn. Je ervaart steeds vaker de eenheid met Moeder Aarde. Je begint te zien en voelen dat alles om je heen als het ware “praat” tegen je. De boodschappen die Moeder Aarde je geeft komen moeiteloos binnen. Je ziet en voelt dat alles er is om je te helpen en te ondersteunen. Er groeit een diepe liefde binnen in je voor de Aarde en alles wat zij geeft. Dieren beginnen anders op je te reageren. Zij herkennen de essentie in jou en jij weet feilloos wat ze je willen vertellen. Je resoneert volledig met deze groepszielen. Je herkent de signalen op je pad. Omdat je vermogen om telepathisch te kunnen communiceren toeneemt kun je de schepping als het ware horen spreken. Ook ontvangen wij via de aarde de organische ascensiecodes. Deze veranderen je fysieke lichaam. En deze frequenties verschillen per persoon.

9. Astraal reizen, tijdreizen en door tijdlijnen heen “hoppen”


Het wordt steeds gemakkelijk om door “de tijd reizen”. De spiraal die wij kennen als tijd bewust te kunnen beïnvloeden. Zij die werken met tijdlijnen en het onderbewustzijn, kennen dit en merken dat hun vaardigheden verdiepen en versnellen. Zij die werken met tijdlijnen merken dat het steeds gemakkelijker wordt om de tijdlijnen anders te activeren en te verweven met elkaar. Oude Zelf, huidige Zelf en toekomstige Zelf vallen samen. Dit kan even vreemd aanvoelen. Het gevoel hebben in een andere tijd te zitten terwijl je toch echt in het Nu leeft. Je bewustzijn zijn van meerdere dimensies tegelijkertijd. Leren navigeren en balanceren met multidimensionaal bewustzijn. Astraal reizen bewust of in droomstaat maakt ook een versnelling door.

10. Helder dromen en bewust werken, leren en creëren in droomstaat


Ik hoor vaak van cliënten dat zij zich de laatste tijd hun dromen kunnen herinneren. Terwijl dit voorheen niet zo was. Dit is een gunstig teken. Want dit betekent een toename in bewustzijn. Zij die altijd al helder konden dromen merken dat zij nu in droomstaat veel beter in staat zijn om hun dromen te sturen. Ik gebruik bewust mijn droomstaat om te oefenen. Ik vraag mijn hogere Zelf en familie van Licht om mij tijdens mijn slaap te helpen met zaken waar ik in het dagelijkse leven moeite mee heb. Leuk om mee te oefenen. Als je dit in droomstaat kunt doen, kun je dit ook in het dagelijkse leven. Tenslotte is dit leven slechts een droom…

11. Verscherpt horen, overgevoelig voor omgevingsgeluid


Deze noem ik: activatie zintuigen van de ziel. Zoemen, hummen, hoge pieptonen, mechanische geluiden, kristallen bellen die je “innerlijk” kunt horen. Dit is gelinkt aan activatie van de nervus vagus en de ascensie kristallen boven de oren. Er lopen energetische kanalen van het oor naar het hart. Kortom je wordt gevoeliger voor de kosmische tonen. Ik hoor bijvoorbeeld wanneer er een zonnestorm gaande is en wanneer er nieuwe frequenties binnen komen. Dit hoor ik ook van cliënten in de praktijk. Ook van cliënten die dit nog nooit eerder ervaren hebben. Sommigen zijn inmiddels ook in staat om deze tonen de “decoderen”. Het vraagt wel enige aanpassing in je zenuwstelsel.

12. Sterk wisselende waak- en slaappatronen


Momenteel geeft bijna iedereen aan een zeer sterke behoefte aan extra slaap en dutjes te ervaren. Sommige frequenties kunnen alleen in droomstaat “gedownload” worden. Het normale denken dient volledig uitgeschakeld te zijn. Ook op vreemde tijden klaarwakker zijn en vol energie zijn. En op momenten gedurende de dag plotsklaps alle energie voelen wegzakken en willen gaan slapen.  Meestal slaap je tijdens een integratie fase slechter. Daarna weer normaal.

13. Bewustzijn van golven die je natuurlijke elektromagnetische veld verstoren


Sneller moe worden als je lang op je laptop hebt gewerkt. Merken en voelen dat je slechter kunt ontspannen en slapen als je je mobiele telefoon aan laat staan. In meditatie voelen dat de golven van je mobieltje je energieveld verstoren. Dat soort dingen. We worden steeds gevoeliger dus ook voor de invloed van vervuilde elektriciteit en bijv. Wifi, magnetron etc. Maar ook de frequentie van bepaalde medicatie kan dit veroorzaken. Besef dat wij leven in een soort van frequentie gevangenis. Wifi en de vele zendmasten veroorzaken onbalans in je elektromagnetische veld. Als er een toename is in bewustzijn dan ga je dit (nog) duidelijker voelen. Dit punt met name, vind ik erg interessant. Omdat ik daar zelf veel last van heb. Heb jij tips? Heb jij ontdekkingen gedaan die je hebben geholpen? Deel het onderaan deze blog. Je helpt er anderen mee. Ja ik begrijp dat aarding essentieel is. Maar het zijn juist de verstorende kunstmatige frequenties die je natuurlijke aarding ondermijnen.

14. Niet kunnen focussen, vooral tijdens beweging


Het gevoel hebben alsof je in een film zit, slecht kunt focussen en alles om je heen ziet op een soort van scherm. Met lopen kun je dit ervaren maar ook tijdens het autorijden. Multidimensionaliteit neemt toe. Dit geeft soms problemen met focus. Als tijdlijnen uiteen vallen of fuseren kun je dit ook ervaren. Rust is essentieel om dit te laten integreren. Zie het maar zo, eerst had je 3 rijbanen en nu heb je er honderden tot je beschikking. Daar moet je even aan wennen. Gas terug, afstand bewaren en goed opletten.

15. Coördinatie problemen lichaam


Routinematige bewegingen kunnen met momenten verstoord zijn. Of erg bewust van routinematige bewegingen. Balans even helemaal kwijt zijn. Je lichaam gaat anders werken. Meer geavanceerd. Yoga en mindful bewegen kunnen je helpen.

16. Plots opkomende 'add' symptomen


Dit vind ik een erg vreemde. Ik heb geen ADD maar met momenten merk ik dat mijn gedachten plotseling alle kanten opschieten, mijn ogen niet kunnen stoppen met bewegen en mijn aandacht zich “versplintert”. Zomaar. Dat heb ik nooit eerder ervaren. Ik hoor het soms ook in de praktijk. Wat opvalt is dat ook dit in golven opkomt. En weer stabiliseert. Na stabilisatie is er een diepe rust voelbaar en juist een ultra scherpe concentratie en focus. Bepaalde delen van het fysieke brein gaan anders met elkaar communiceren en tijdens een upgrade kun je dus schijnbaar tijdelijk ADD symptomen ervaren.

17. In en uit de flow, intuïtie geblokkeerd

Even niet kunnen intunen op je innerlijke navigatie. Alsof er een storing is. Niet weten wat je nu precies wilt doen of moeite hebben met kiezen en beslissingen nemen. Terwijl je dit normaal eigenlijk nooit hebt. Vaak gevolgd door een sterk innerlijk weten. Reset dus.

18. Super synchroniciteit


Je bewust zijn van de vele synchroniteiten die zich in rap tempo voordoen. Moeiteloos trek je de juiste dingen aan, de juiste personen, de juiste situatie, de juiste baan etc. Zaken die je graag voor elkaar wilde krijgen maar het lukte telkens niet. Nemen nu een vogelvlucht, als vanzelf.

19. Directe manifestatie


De wet van oorzaak en gevolg leert ons nu meer dan ooit bewuste co-creatie. Het nieuwe energetische systeem staat in dienst van jouw hoger Hart.

20. Gebombardeerd worden met getallen reeksen en meestergetallen


Ken je dat? Continue dezelfde getallen reeksen zien? 11, 1441, 444 etc? Ik zie ze vaak tijdens kosmische activiteit en wanneer er nieuwe kosmische portalen open gaan. De getallen dragen een boodschap in zich. Het werkt net zoals met de tonen, leer om ze te “decoderen”. Je ziet ze met een reden. En niet af en toe, nee continue.

21. Kosmische telepathie neemt enorm toe


Momenteel gaat er een frequentie de aarde over die reist via het derde oog. Velen hebben hun ascensiekristallen, derde oog en pijnappelklier nu zodanig geactiveerd dat zij feilloos kunnen navigeren op het “intranet”. Alles is energie, alles is verbonden. Je gaat nu supersnel telepathisch informatie ontvangen (en uitzenden) en op afstand kunnen communiceren woordeloos met elke vorm van bewustzijn. De taal van Licht dus. Dat betekent mensen, dieren, de aarde, het water, de sterren, je gidsen, overleden personen, andere sterrenstelsels, de elementen etc. Alles is bewustzijn. De readers, healers, wayshowers, sjamanen, Gatekeepers herinneren zich nog hoe te communiceren voordat zij een lichaam hadden. Zij herinneren zich deze taal van Licht. Dit vermogen begint bij velen nu te ontwaken. Erg handig. Met name binnen de wetenschap en medische wereld zal dit voor doorbraken gaan zorgen. Dit is één van de speerpunten in mijn behandelingen en meditaties, dit activeren. Iedereen aansluiten en gebruiksklaar maken voor dit “intranet” we gaan het namelijk hard nodig hebben in de nabije toekomst.

22. Bewust kunnen werken met hologrammen


Dit zijn de Meester Bouwers. Zij hebben inmiddels geleerd om bewust hologrammen te scheppen, te herontwerpen en aan te passen. Zij kunnen vanuit bewustzijn hologrammen bijstellen zodat de energie anders verweven wordt met het geheel. Zij werken met “black holes” en “white holes” en ook de heliosfeer van onze zon. Zij projecteren vanuit hogere visie moeiteloos een hologram en bouwen aan nieuwe verbindingen. Dit zijn de ware healings. Vaak zijn dit de sterrenzaden vanuit de blauwe straal. Een sterke Sirius energie maar ook de sterrenzaden van de Zeven Zusters (pleiaden). Zij die de profetieën kennen en al levens bezig zijn met dit Galactische Plan. Hun DNA gaat steeds efficiënter werken waardoor zij toegang krijgen tot kennis en wijsheid verworven in vele vele levens. Je herkent ze aan hun werk. Geen lange behandeltrajecten. Na een healing ben je nooit meer hetzelfde. Je hologram is namelijk veranderd en je kunt gewoonweg niet meer terug naar je “oude” realiteit.

© Tamara van de Beek
https://dewijsheidvanhethart.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland