Heel bewust jezelf - Veerle Wagenaar - Lichtwerkers Nederland

Ik was 20 lentes jong toen ik in de zomer van 2015 mijn boek heb geschreven: Heel bewust jezelf.

Op vakantie in Griekenland heb ik het inzicht ontvangen “als je het kunt dromen, kun je het ook doen”. Dit is de start geweest voor het avontuur van het schrijven van “Heel bewust jezelf”.

Mijn doel met dit boek is om mensen bewust te maken dat er meer is dan de 5 zintuigen die wij dagelijks gebruiken. Ik heb mij bij het schrijven laten leiden door mijn intuïtie met het plan elke dag twee bladzijdes te schrijven.

Ben je benieuwd naar de wereld buiten jouw 5 zintuigen?
Wil jij ook een boek schrijven?

Een proces van 4 weken dagelijks schrijven heeft geleidt tot het publiceren van mijn eerste boek: Heel bewust jezelf.

Dit boek is toegankelijk voor zowel jongeren, als volwassenen die aan het begin staan van de zoektocht naar ‘wat er meer is’ naast de 5 zintuigen.

Wanneer je dit boek leest, gaat er een wereld voor je open. Het vertelt je wat de verdieping in jouw leven brengt met betrekking tot verschillende onderwerpen, zoals onze innerlijke patronen, wet van aantrekkingskracht en waarom de natuur juist voor ons zo belangrijk is. Lees het en ontdek wat voor jou van toepassing is op dit moment!

Altijd al zelf een boek willen schrijven? Lees hier hoe je dat het beste doet.

Tip 1 – Waar sta jij voor?

Waarover wil jij schrijven? Wat vind jij belangrijk? Waar sta jij voor in dit leven? Als je wilt schrijven is het belangrijk, dat je een onderwerp kiest waar jij veel over weet. Op die manier weet je dat het van meerwaarde is.

Tip 2 – Jouw Unique Selling Point ben jezelf

Er bestaan ontelbaar veel boeken, maar niemand leeft jouw leven. Bepaalde hoofdstukken door uit jouw belevingswereld te schrijven. Hierbij is jouw kwetsbaarheid jouw kracht! Dit boek is een onderdeel van jou, hierin mag jij jezelf toonbaar maken.

Tip 3 – Focus op je gevoel en typ zonder te overdenken

De shift van het denken naar het voelen is voor vele mensen lastig, maar essentieel voor het schrijven van een boek. Nogmaals: Dit boek is een deel van jou. Wanneer jij gaat denken,  ga je twijfelen over de kwaliteit of inhoud van jouw verhaal.

Wanneer jij schrijft vanuit je intuïtie ontdek je dat je schrijft zonder oordeel, alles wordt een objectieve waarneming. Schrijven vanuit je intuïtie doe je door alle gedachten die het eerst in je opkomen op te schrijven.

Tip 4 – Vindt de juiste uitgeverij

Wanneer jouw boek klaar is, moet je nu nog een uitgever vinden, maar hoe doe je dat? Ik heb mijn uitgever gevonden door te zoeken naar nieuwe tijd spirituele literatuur. Zoek dus naar een uitgeverij die aansluit op jouw onderwerp. Kijk daarna naar de boeken die zij eerder hebben uitgegeven, sluiten die aan op jouw tone-of-voice?

Tip 5 – Wees trots!

Wanneer jouw boek af is, maak reclame! Vertel familie, vrienden of kennissen over jouw prachtige meesterwerk. Jij mag jezelf toonbaar maken in deze wereld waarin jij iets hebt gemanifesteerd jouw! Zet alle zeilen (social media) in om jouw creatie te delen met de wereld.

Ook ik ben trots op mijn boek (Ik ben ook super trots, Veerle! x Denise).

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou heb geschreven? Meer leren over wat dit leven jou meer te bieden heeft, voorbij de vijf zintuigen.

Creëer zelf het geluksgevoel dat jou werkelijk naar de kern leidt. Het leven is mooi, maar je moet zelf de slingers ophangen.

Wat lees je in dit boek?

In het boek bespreek ik verschillende onderwerpen die in het dagelijks leven voorkomen, zoals het innerlijk kind, de wet van de aantrekkingskracht, hoogsensitiviteit, patronen, spiegelen en jezelf helen.

Ik heb een breed perspectief op de visie van het leven, zodat jij je eigen invulling kunt creëren. Ik hoop dat jij je na het lezen van dit boek, net zo verrijkt voelt als ik.

Stuur een mail naar info@coachingveerkracht.com of te bestellen bij bol.com en ontvang deze life-changing bestelling!

Liefs, Veerle

https://www.coachingveerkracht.com
Facebook: Coaching Veerkracht

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland