De ''komt goed'' Challenge 9 + video channeling Pamela Kribbe - Davy Diekstra - Lichtwerkers Nederland

 

De ''komt goed'' Challenge wordt een reeks van 11 delen. Klik hier voor het overzicht om de andere delen te lezen.

Ik heb erg mooi nieuws omdat het nu wel heel erg waarschijnlijk is dat Pamela Kribbe naar Noordwijk komt in januari 2019. Wat heeft die vrouw al veel voor ons betekend.

Het is zo ondertussen een jaarlijkse traditie geworden om samen met een bevriend stel een exclusieve sessie te doen bij Pamela Kribbe. Ieder jaar worden we weggeblazen door de wijsheid en de buitengewone antwoorden op onze vragen.

We waren behoorlijk onder de indruk toen we hoorden dat wij het belangrijkste zijn dat tot bloei komt in deze tijd. Dan leren we ook nog dat we behoren tot dezelfde zielengroep als Jeshua en is de verwondering bij ons groot.

 

Wij zijn alle vier niet heel erg gewend aan een complimenteuze omgeving en om dan van het mooiste medium dat wij kennen uit ervaring, deze woorden te ontvangen, dat, doet, buitengewoon, goed.

Het gaat niet om wat je doet of wat je neerzet in de materie. Het gaat erom wie je nu bent. Je staat van zijn, je houding, hier en nu, je gevoelens en gedachten is waar het om draait.

 

Dat herkennen/erkennen als de bron van alle schepping. Te beseffen dat jij het centrum bent van jouw wereld is de doorbraak waar je naar op zoek bent.

Jeshua heeft het in deze channeling over de ware doorbraak waar mensen naar op zoek zijn en de verschuiving van angst naar vertrouwen, van strijd naar overgave, zachtheid, gemak. Met andere woorden de verschuiving naar ''komt goed''. Zo geniaal dat deze channeling aansluit op wat ik met jou wens te delen.

Pamela channelt Jeshua voor Lichtwerkers Nederland

1.  Het is belangrijk dat wij onze innerlijke wereld; van je gevoelens, psyche, je denken herkennen als de primaire bron van alle schepping.

2.  Zoek de lichtste kanten op in je energie en voedt die, dan maak je krachten los in jezelf waardoor je dieper in contact komt met je ziel.

3.  Niets brengt iemand beter in zijn kracht als te beseffen dat hij het centrum van zijn eigen wereld is en van daar aantrekt wat bij hem hoort. Daarmee verliest de energie van angst en illusie zijn invloed op jou. Dit is de ware doorbraak waar mensen naar op zoek zijn.

Jeshua

Kies voor wat ''Licht'' en ''zacht'' in je is

Zoek de energie van liefde, de lichtste kanten, zoveel mogelijk op in je leven en voel die grote, bijna kinderlijke kracht. Nu maak je krachten in jezelf los waardoor je dieper in contact komt met de wijsheid van je ziel en deze ook aantrekt in anderen. Maak dagelijks contact met het gevoel van vrijheid en vreugde wat tot de kern behoort van wie je bent als schepper.

Jij bent de energie van de Bron in een fysiek lichaam. Jou wordt niets aangedaan maar alles wordt door jou gecreëerd, hierdoor zijn er geen slachtoffers en daders meer alleen maar de uitkomsten van jouw gedachten. Het ''komt goed'' of niet.

De ''komt goed'' Challenge is een uitnodiging om te kiezen voor wat licht en zacht in je is. Jezelf af te stemmen als een piano met vreugde en vrijheid als harmonisch doel en dit in toenemende mate op te zoeken in je dagelijkse leven.

Natuurlijk zijn er genoeg dingen buiten je die je uitnodigen een slachtofferrol aan te trekken en voor machteloosheid te kiezen, namelijk; je schaduw.

We hebben allemaal wel te maken met mensen zoals mijn ex, die door jaloezie, gierigheid of machtzucht je ergens doet schamen dat je een mens bent en je doet verwonderen over de harteloosheid, schaamteloosheid, onbewustheid en duisternis die je waarneemt. Toch hebben ze geen enkele macht over jou, 0.

Een lichtwerker heeft wel degelijk macht vanuit compassie, misschien niet meteen zichtbaar en ergens onbewijsbaar maar voor wie kan voelen, wel voelbaar.

Nummer 9 staat voor afronding, voleinding en terwijl ik aan het voelen ben voor de woorden van dit deel krijg ik een mail binnen van moeders. Mijn ex waar ik het in vorige delen over had, neemt nu, die delen als reden, om de omgang(en) met mijn kinderen te stoppen.

Een super voorbeeld van één van de meest terechte slachtoffer rollen die er zijn; een slachtoffer van ouderverstoting of in mijn geval van stamboom verstoting. Na vijf jaren van mediations, rechtszaken en instanties en velen verzinsels waarom de kinderen geen vrije omgang met hun papa mogen, maakt moeders weer een einde aan dit proces.

Ik sta weer aan het begin van een gerechtelijke cirkel omdat de uitspraak van de rechter van maandelijkse omgangen niets meer zijn dan duren woorden, die niet hoeven worden nageleefd.

Als ik het goed heb begrepen gaat het momenteel om 70.000 kinderen in Nederland waar de verzorgende ouder meer haat heeft voor de andere ouder, dan liefde voor het kind.

Gelukkig zijn er 70.000 dappere zielen die ervoor gekozen hebben als meesters op te treden en hebben deze ouder(s) als fulltime oppas geselecteerd, voor een wat intensievere training op aarde en het lukt hen ook meestal de brug tussen de stambomen te bouwen. Ik ben meerdere moeders tegengekomen die zich uit een soortgelijke situatie hebben verheven en voor vrede en harmonie hebben gekozen met de andere ouder.

Dus vraag is dus eigenlijk nooit, maar wanneer, en of het in dit leven mogelijk is.

De ziel zoekt dit soort situaties op om tot een dieper gevoel van liefde te komen. De ziel wenst altijd het hoogste gevoel van liefde wat jij je kunt voorstellen en die hoogtes zijn soms blijkbaar te vinden in duisternis/angst/illusie.

Ik laat de mail aan Denise zien. 

Denise zegt tegen mij dat het nu klaar is en er alles geprobeerd is, mochten de kinderen zich ooit afvragen of hun papa moeite voor hen gedaan had.

''Je hebt alles voor ze gedaan, alle vernedering gedragen en ze gelukkig nog een paar keer mogen zien en nog wel belangrijker, zij hun papa.''

Denise heeft  alles de afgelopen vijf jaren in mappen gedocumenteerd voor de kinderen.

 

Denise is zelf ook een kind van gescheiden ouders en had al die moeite van haar vader gemist en is dus zeer geschikt dat op waarde te schatten. Ik had daar niet aan gedacht en vind dat erg sympathiek van haar en een mooi voorbeeld van de verandering te zijn die je wenst te zien in de wereld.

Ik ben het met haar eens dat verdere gerechtelijke stappen geen zin hebben en kansloos zijn gebleken tegen diepgeworteld bewust bedrog. Ik ben zeker dankbaar voor het meemaken van de juridische molen waardoor ik iedereen kan adviseren dat absoluut te laten. Als dit massaal zou gebeuren dan zal de gierigheid daar snel genoeg verdwenen zijn en plaats kunnen maken voor het gezonde verstand. Het feit dat je nog steeds een getrainde in gevoelloos zijn, nodig hebt om te converseren met dat wat voor gerechtigheid zou moeten staan spreekt voor zich.

Opeens schrik ik van de realisatie dat het nu één of meerdere decennia kan gaan duren voordat de kinderen op eigen kracht hun papa en naamgenoten hebben gevonden. Het bijzondere daaraan is, dat het dan net zo is als in een sprookje. Ze kunnen dan thuis komen bij een lieve, overvloedige en beroemde stamboom die ze met open armen ontvangt. Mijn familie heeft begrip voor de hypnose van moeders en weet hoe vorige levens moeders weerhouden goedheid te zijn en zullen de kinderen ten alle tijden compassievol stemmen naar hun moeder mochten zij haar later de stamboom verstoting kwalijk nemen.

Komt dit goed of komt dit niet goed?

Het is mijn ervaring en heb begrepen van heel veel mensen, dat hele lastige ervaringen later een zegen zijn gebleken, en ze niet zonder zouden willen. 

Misschien komt moeders tot een ontwaken en gunt moeders de kinderen tijdens haar bewind hun vader en hoeven ze dat niet zelf te doen.

Ik ben hier dus niet om je te vertellen of de keuze van moeder ''goed'' is of ''slecht''. Door mij af te stemmen op wat licht en zacht is in mij komen er allemaal mooie beelden en ideeën in plaats van mijzelf te mummificeren in een slachtofferrol.

Deze ''komt goed'' Challenge is een uitnodiging om een innerlijk proces aan te gaan en onvoorwaardelijk geluk in jezelf te vinden. Vaak doven we ons eigen licht omdat het duistere in een ander ons licht dooft, wat ergens logisch is maar ergens ook helemaal niet. Een lichtwerker kan zichzelf alleen maar kennen als licht in een duistere omgeving en groeien naar onvoorwaardelijke vreugde, uiteindelijk.

Deel 8 sloot ik af met Kryon (door Lee Carol) en leerde van dit channel een andere reden waarom zoveel oude zielen/lichtwerkers te maken hebben met ouderverstoting, geen kinderen kunnen krijgen of willen. Reden hiervoor is dat zij al 1.000e keren, de drukte van een gezin hebben meegemaakt in vorige levens en het nu tijd is voor hun ontwikkeling. Is het daarom dat we geen kinderen kunnen krijgen? Is het tijd om je uit de slachtofferrol te trekken en het hier en nu weer te gaan waarderen? 

Verbind je met de liefde die er hier en nu voor je is. Het leven is veel simpeler dan jij denkt.

Komt Goed Engel.

Davy Diekstra
Team Lichtwerkers NL


* Denise en ik zijn zeer vereerd dat wij in januari 2019 een evenement organiseren met Pamela Kribbe, hierover binnenkort meer informatie.