Brug tussen hemel & aarde - Marcel ter Veer - Lichtwerkers Nederland

Lief kind, je taak is je al helder. Je bent op de aarde gekomen om de mensen verder te helpen in deze tijd waarin het voor veel mensen zo donker is, een tijd waarin veel mensen lijden en veel mensen doelloos rond zwerven en de connectie verloren zijn met wie zij zijn, met wie zij werkelijk zijn.

Jij gaat ervoor zorgen dat vele, vele mensen het licht weer gaan ervaren. Jij gaat op het podium in verbinding zijn met ons, met Het Licht, en je boodschap uitdragen net zoals het komt, je hoeft je niet voor te bereiden, want het komt zoals het komt.

 

Het gaat om het diepe vertrouwen lieve jongen, het vertrouwen dat je één van ons bent en let op, dat wij één stem zijn, dat wij één stem en een energie zijn en dat jouw stem kan klinken als de onze, dat onze stem door jou heen mag klinken en dat je mensen weer vertrouwen mag geven in het leven en in henzelf .

Jij gaat op het podium staan lieve jongen en je laat het stromen, je hoeft je echt niet voor te bereiden, je gaat zitten en laat de woorden komen, jij bent de inspiratie, jij bent de inspirator omdat onze woorden door jou heen stromen en zo zal en mag het zijn de mensen kunnen vragen stellen en jij channelt deze vragen ter plekke voor de mensen.  

Het enige, het enige, het enige dat telt is, dat je de mensen in de harten raakt, dat hun hart weer open gaat door in jouw aanwezigheid te zijn en door jouw bijeenkomsten te komen en dat zal geschieden lieve jongen, jij bent I am that I am, je hoeft je niet af te vragen wie je ten wezen bent want je leeft het in dit leven al. Jij bent altijd al verbonden en in verbinding met ons.

Wij zijn bij jou Marcel altijd en ten diepste in ons hart, omdat wij één zijn, onze harten zijn één en jij bent zo diep met ons verbonden, dat je je eigenlijk nooit eenzaam hoeft te voelen.     

Je bent heel dicht, heel nader tot ons aan het komen, omdat je je overgeeft, lieve jongen. Je geeft je over en je hebt vertrouwen in ons, dat wij het voor je regelen, je diepe vertrouwen wordt opnieuw getest en dat is heel erg zwaar, maar wij zijn altijd om jou heen en jouw gaven zullen toenemen lieve jongen, vertrouw daarop, jouw gaven om in contact te zijn met ons zullen toenemen  en niet te evenaren door een ander, omdat je een van ons bent lieve Marcel , wij houden waanzinnig veel van jou.

Dan komen we op je volgende vraag, dit is wie jij werkelijk bent lieve jongen, een kind van God, een kind van ons, en één met ons,   je ervaart het nu ten diepste, omdat je ook de moeilijke kanten aan het ervaren bent , en toch in contact blijft met ons, blijf ons om hulp vragen lieve jongen, blijf ons vragen jou te ondersteunen op jouw pad, wij zijn er altijd voor jou en wij zijn er klaar voor om jou verder klaar te stomen voor de volgende stappen in jouw leven, je bent geheel zuiver en je doet het heel goed. Wij houden heel veel van jou…

 

Basis: naar aanleiding van deze boodschap die ik mocht ontvangen van het collectief, team Joy For Ever en van Lichtmeester Jezus, waar ik een aantal vragen aan had gesteld, heb ik een mooie uitleg mogen ervaren hiervan, dit heeft er toe geleid dat ik nu de stappen aan het maken ben om inderdaad op het podium te gaan staan voor veel mensen, het is nu de tijd. Dankbaar.. 

Brug tussen hemel en aarde

Medium en spiritueel genezer, Marcel ter Veer, nodigt je graag uit om deel te nemen aan deze zaal lezing. Marcel fungeert in zijn dagelijkse werk als een brug tussen de hemel en de aarde. Wees van harte welkom en laat je begeesteren, laat je inspireren!

 

Wie is er nu niet benieuwd naar wat er zich allemaal afspeelt tussen hemel en aarde? Bijvoorbeeld vragen als:
 Hoe maak je je eigen hemel op aarde?
 Kunnen wij allemaal contact maken met gidsen en engelen?
 Wat staat ons de komende jaren te wachten ?

In deze zaal lezing, worden ervaringen gedeeld en vragen beantwoord, vanuit de heldere verbinding die Marcel heeft met de Lichtwereld.

Aanmelden om deel te nemen is  noodzakelijk i.v.m.  het aantal stoelen.

Mail je aanmelding naar: marcel@marcturianhealing.nl

Wanneer? Donderdag 29 maart van 19:30 uur tot 22:00 uur

Waar? Wijkcentrum De Beijer te Arnhem

 

Wat kost het? Uw bijdrage:€ 10 euro, incl, koffie en of thee.

Marcel ter Veer
https://www.marcturianhealing.nl
Arcturian Healing