Het echte spirituele werk wat je mag en kan doen - Ronald Smit - Lichtwerkers Nederland

Het echte scheppingswerk is eigenlijk een constant werkende spirituele bezigheid.

Heel veel mensen werken bijna hun hele leven op het liefdevolle pad waarop zij proberen andere te plezieren, maar het plezieren van jezelf is veel belangrijker dan het plezieren van een ander zonder dat je hier zelf plezier in hebt.

Juist het liefdevolle werk op het spirituele pad is heel erg belangrijk omdat men vanuit dit spirituele pad de creatie mogelijk is wat men in het leven zal treffen.

Jij bent als eerste de belangrijkste persoon, pas als jij je goed voelt en plezier hebt in het liefdevolle werk dat je mag doen ben je beschikbaar voor die andere ziel die jouw hulp nodig heeft.

 

Heel de beschaving is niets anders dan een werk in de materie en dat werk moeten we ook doen op psychisch vlak, niet alleen aan mensen en dingen die buiten ons zijn, maar ook in de materie die in ons is.

Al onze instincten, onze impulsen, onze gedachten, onze gevoelens, onze verlangens staan voor een materie, waarmee we een werk te verrichten hebben. En daarom ben jij belangrijk, eigenlijk dus, ben jij de belangrijkste persoon die er maar is, want hoe kun je iets geven aan een ander, wat je zelf niet bezit?

 

In zeker opzicht kunnen we zeggen dat dit een creatief werk is dat kan worden vergeleken met de artistieke schepping, aangezien het aan dezelfde wetten gehoorzaamt. We kunnen zelfs dus zeggen, dat het echte scheppingswerk een spiritueel werk is, want het gaat om heel ons wezen. We zetten ons in voor het hoogst haalbare, om een orde, een structuur te ontdekken en om de zuiverste, de meest lichtende deeltjes op te vangen, die in de materie van onze verschillende lichamen binnenkomen… in ons spirituele lichaam maar ook in ons mentale en fysieke lichaam. Dat is een dagelijks weerkerende inspanning, ieder moment van de dag mogen wij ons hiervan bewust zijn. Elke dag voegen we er een zuivere kleur, een harmonieuze vorm, een kristalhelder geluid aan toe.

Dit is dan ook één van de redenen, waarom wij elke dag in de week weer de aanwijsbare kennis tonen aan hen die hierin geïnteresseerd zijn.

Elke dag in de week verspreiden wij weer de kennis over het belang van het zuivere bewustzijn, het zuivere bewustzijn is het punt waaruit deze liefdevolle creatie namelijk mogelijk wordt. Het is het punt in ieder mens waar nog niets bestaat, het punt waar nog niets bestaat maar waar wel alles vanuit afkomstig is… het is het punt in jou van waaruit jouw creatie mogelijk is en wordt. Het is tevens ook het punt in jou die het zelfherstellende vermogen aanspreekt, van hieruit ben jij instaat om jezelf te genezen.

En DIT PUNT, lieve vrienden, DIT PUNT hebben wij allemaal… we zijn alleen vergeten waar het zich bevindt en hoe we het mogen gebruiken en aanspreken. Het is die plek in ieder mens van absolute rust!

 

Deze dag die ons weer een stapje dichterbij het punt van verandering kan brengen, dichterbij een ander en liefdevol leven. ☺

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde, ♥

Ronald Smit
http://bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.