Op weg naar de Lente-equinox - Fran Tielemans - Lichtwerkers Nederland

Het bekende gezegde uit Star Trek – ‘To go where no man has gone before’ – is helemaal van toepassing op de tijd waarin wij nu leven.

Dit is de grootste trillingsverhoging die we ooit op Aarde hebben meegemaakt, in de zovele levens die we hier hebben gelopen. Je kan dat soms haast letterlijk voelen aan je zenuwbanen, die je vaak voelt trillen alsof ze onder sterke elektrische stroom staan. En dat is dan ook zo, zeker tot aan de Lente-equinox.

Komt het van de Zon, of van zovele andere sterren? Wie zal het zeggen, - het blijven interpretaties van individuen -, maar het is een feit dat de Aarde, en wij erop al maandenlang overspoeld wordt door steeds hogere frequenties. Dit gebeurt niet om ons het leven zuur te maken – al is het alleen al fysiek/energetisch soms knap lastig – maar om alles wat vastzit, stagneert en niet meer past bij de steeds sterkere aflijning op ons Hoger Zelf los te trillen en af te voeren.

 

Bij velen kan dan af en toe een gevoel van paniek naar boven komen, het gevoel het allemaal niet meer aan te kunnen of te willen, en overweldigd te worden. Maar wanneer je dat gevoel hebt, is dat altijd een signaal dat je iets vertelt over jezelf en jouw leven. Het kan een signaal zijn dat je meer aarding nodig hebt, dat je meer kan gaan centeren, meer rust inbouwen, je lichaam meer mag gaan verwennen en leren kennen en verzorgen. Het kan ook zijn dat dit net een grote spirituele les is voor je: je leren overgeven, controle leren loslaten en de hogere instroom toelaten.

 

Het is altijd het ego dat in paniek slaat. Vanuit ons Hoger Zelf weten we dat ook dit weer voorbijgaat, dat alles oké is, dat al dit bewust Licht opnemen en verwerken net een werk is van grote liefde voor de wereld en de mensen daarop, en dat we allen veel meer aankunnen dan we zelf beseffen en willen aanvaarden. Wanneer je weerstand biedt aan de hogere roep in je Zelf, en je vastklemt aan je wereld en je visie zoals je ze altijd hebt gekend, dan krijg je het dit jaar steeds lastiger, want alles in jou roept om frisse lucht, om vernieuwing, om ver-lichting en uitbreiding.

 

Wanneer je de enorme spirituele kracht in je Zelf weet op te delven op momenten waarop je het allemaal even niet meer ziet zitten, waarop je lichaam kreunt onder weer een nieuwe energielading, kom dan tot rust, en ga heel nuchter en geaard aan de slag met alle tools die je net hiervoor in al die jaren van spiritueel werk hebt verzameld. Breng jezelf heel bewust en rustig weer in balans, of doe tenminste een poging tot, en aanvaard dan je tijdelijke onbalans. In elk geval zijn dit tijden waarin ons lichaam volop wakker wordt, en meespeelt in ons ascensieproces, we kunnen het niet langer ontkennen. Spirituele groei dient geaard en belichaamd te worden.De komende jaren zullen we dit fysieke aflijningsproces steeds meer verfijnen, en zullen we steeds bewuster ons energiesysteem kunnen managen (schoonmaak, voeding, uitbreiding).

 

Wees zacht voor jezelf, wanneer je voelt dat er emoties naar boven komen. De Nieuwe Maan zaterdag 17 maart om 14u 14 (hoe toevallig is dit? 14 is het getal dat staat voor vernieuwing, voorloperschap en healing) staat in Vissen, dus je kan een stuk gevoeliger zijn dan anders, én er is de Cheiron-invloed, dus overal waar nog oude gekwetste stukjes aanwezig zijn, is er veel kans dat ze zichtbaar worden, en dat is goed. Zo kan je ze omarmen, met liefde overspoelen en wat onverlicht is, Licht maken.

 

De Lente-equinox geeft dan op 21 maart je hele vernieuwingsbeweging de ultieme boost, zodat je rond die tijd en zeker de maanden nadien duidelijk zal zien waar jouw weg je heen leidt. Je zal duidelijk de veranderingen beginnen op te merken, in jezelf, en om je heen. Er komt heel veel in beweging, en wanneer je vanuit je hart de toestemming geeft aan jezelf om in beweging te komen, dan surf je helemaal op die vernieuwingsgolf, en kan je mooie dingen gaan creëren en ervaren.

 

De periode tot eind april (april is opnieuw een maand met een meestertrilling…) zet de toon voor dit jaar, en brengt alle elementen aan die de bouwstenen vormen voor de rest van 2018. Meer dan ooit is het goed om jezelf toe te staan om tot rust te komen, te genieten van mooie momenten in je dag, te genieten van het delen van mooie momenten met anderen, en van het besef dat je je eigen hemel op Aarde aan het neerzetten bent, beetje bij beetje, maar absoluut ontegenzeglijk zeker.

 

 

Keep the Faith

 

 

 

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.