Je waarheid creëren - Missty - Lichtwerkers Nederland

We creëren ons eigen leven.. ook onze eigen waarheid. Onze overtuigingen zijn of worden onze waarheid. Heb jij een overtuiging van iets waarvan iedereen zegt dat het anders is.. zal het voor jou zo zijn of worden zoals jij dat denkt.

Is iets bijvoorbeeld groen en jij bent ervan overtuigt dat het rood is, dan is het of wordt het voor jou rood.

Door je overtuiging creëer je je eigen waarheid/wereld.

Dit is ook waarom vaak discussie geen zin heeft en men het beste kan praten vanuit zichzelf, hoe jij het ziet en hoe het voor jou voelt.

 

Hetgeen jij aandacht geeft met je gedachten, wordt meer.. mag groeien.. creëer je voor jezelf. Niet voor een ander. Het universum reageert op jou alleen voor jou. Wat jij uitzend.. krijg alleen jij. Op die manier bestaan er dus eigenlijk miljoenen ‘parallelle’ werelden. Soms bestaat iets alleen voor jou. En je kan het ook weer laten ‘verdwijnen’ door andere gedachten/overtuigingen. En als je dat in de gaten hebt.. zie je dat alles illusie is. Alles is energie en jij geeft het vorm.

Men praat over.. “Tegenwoordig komen veel waarheden aan het licht”. Is dat wel zo? Eigenlijk niet. Wat gebeurt er?

Oude overtuigingen waaraan we collectief eeuwenlang vast hebben gehouden hebben we op die manier in stand gehouden. Omdat we collectief overtuigt waren daarvan en het op die manier onze waarheid hebben gemaakt. Nu we in de gaten krijgen dat er ook ‘iets anders (een ander overtuiging)’ kan zijn dan die oude overtuigingen.. gaan we dat ‘iets anders’ creëren. Naar ons toe halen. De oude overtuigingen waren vaak aangepraat.. eeuwenlang overgeleverd.. wijsgemaakt.. met angst ingeprent.. of hoe dan ook.  Wij slikten het voor zoete koek uit onwetendheid of uit angst en maakten het als onze waarheid.  Er heersen dus geen leugens in de wereld.. het zijn oude collectieve aangeprate overtuigingen waar we nu achter komen dat ze ons niet dienen om een gelukkig, mooi leven te hebben.

Daarom zeggen we nu ook.. zie de mooie dingen in de wereld. Laat dus op die manier mooie dingen groeien.. met je gedachten/overtuigingen. En we zeggen ook.. leef, geniet, ga de natuur in, leef in het moment en blijf bij jezelf. Hou je gedachten onder controle.. denk positief. Laat oude gedachten/overtuigingen los. Denk zelf.. wij zijn allemaal scheppers van ons eigen leven en onze eigen wereld om ons heen. Iedereen heeft een vrije wil te denken en doen wat men wil.

Gaan we bevrijd worden? Alleen als het jouw overtuiging is.. !

Bevrijd jezelf.. schep jezelf als vrije ziel (die je bent), vrij mens in een vrije wereld.

Stel je voor hoe het is.. voel de emoties die je hebt als je nu vrijheid hebt. Hou daaraan vast.

Je bént vrij, je hoeft het alleen maar te wéten/herinneren.

Missty

Universele energie. Creëer je eigen leven

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland