De ''komt goed'' Challenge 8 - Davy Diekstra - Lichtwerkers Nederland

De ''komt goed'' Challenge wordt een reeks van 11 delen. Klik hier voor het overzicht om de andere delen te lezen.

Stel je voor dat je een kindje bent en je gaat met opa Lego uitzoeken. Je bent bijna jarig en je mag kiezen wat je wilt. Na veel plezier te hebben gehad met het uitzoeken heb je een keuze gemaakt en je cadeau is ingepakt bij de kassa. Blij pak je opa’s hand en jullie lopen naar huis.

Heb je ruzie gemaakt met alles wat je niet hebt gekozen?

Heb je de dozen die je niet zo mooi vond een gooi en een schop verkocht?

Heb je dat wat je niet wilde uitgescholden? 

Dat lijkt mij niet waarschijnlijk. Toch is het voor veel mensen normaal zich bezig te houden met dat wat ze niet willen. Wat ''niet goed'' komt.  Het gevolg is dat dat wat je niet wilt, méér wordt in je leven!

Dus ondanks dat je ''nee'' denkt te zeggen tegen iets wat je niet wilt, jij je focust in het hier en nu op ''nee'', zeg je dus eigenlijk energetisch ''ja'' en je manifesteert er méér van in je leven.

Defensie, het leger, etc, weet dit en heeft na het media succes van Hitler controle genomen over de media achter de schermen logischerwijze. Daarom is er zoveel ellende te zien, omdat defensie zijn bestaansrecht vindt in hel op aarde, niet in vrede.

John Lennon van de Beatles had dit mooi door en ging advertenties plaatsen met: ''de oorlog is over''! Weken later werd hij doodgeschoten.

Van kranten tot Internet, van tot radio en TV, tot diep in de politiek en hopelijk niet lang meer gesponsord door onze Bilderberg Monarch, is er de bewuste intentie het volk in een ''komt niet goed stand'' te zetten, bang en volgzaam; de missie.

Het is dus niet zo vreemd dat een cultuur die zo is geprogrammeerd, je in een ''komt niet goed houding'' heeft gekregen.

Daarom heb je op scholen dezelfde testen voor miljoenen kinderen waar nul rekening wordt gehouden met het unieke van ieder kind of daarvan wordt gehouden. Uiteindelijk is het ook nog gelukt om mensen die goede papegaaien zijn gebleken voor de meningen van anderen de hoogst opgeleide te noemen, ze verdienen in het algemeen het meest en lijken het meeste aanzien te krijgen en zijn vaak het ongelukkigst. Daarom zijn de rijkste der aarde te herkennen aan het niet afmaken  van de middelbare school.

Om een ander braaf te volgen als een hondje moet je ''nee'' zeggen tegen jezelf en jouw verlangens en behoeftes. Veel mensen zitten vandaag de dag nog braaf voor de TV en geloven wat je gevoerd krijgt als de bijbel of als van God zelf. Weer anderen hebben dat met bijvoorbeeld Facebook wat een minder bruut medium is als de TV, maar nog steeds wordt er naar waarheid gezocht buiten jezelf.

Buiten jezelf is geen waarheid, alleen in jezelf is waarheid. Hoe hard mensen ook hun best doen om bij een bepaalde religieuze groep te horen, hun persoonlijke interpretatie en levensovertuiging binnen de groep is net zo uniek als jouw iris. Daarom is er letterlijk niemand die hetzelfde geloofd.

Scholen doen ook alsof ze waarheid verkopen maar hebben alleen meningen van andere of interpretaties van het verleden. Kinderen wordt niet geleerd waar te kijken. Kinderen wordt geleerd wat ze moeten zien. Dat is hypnose net als de de media/defensie dat poogt.

Ik woonde in Baden Baden in Duitsland en mijn Duitse vriendin wilde met mij een programma kijken over de Twin Towers, 9/11. Tot mijn verbazing ging het programma over het onnatuurlijk instorten van de torens en dat het onmogelijk was volgens 1.500 engineers plus dat er vlak daarvoor een mega verzekering was afgesloten op de torens waar asbest was gevonden en de mega goudopslag in de kelder was verdwenen.

Bin Laden de zogenaamde zondebok en de trofee; Sadam vermoord. Toevallig was Bin Laden een familie vriend van Bush en Sadam toevallig de aartsrivaal van zijn papa.

Toen ik in Nederland bij mijn zogenaamde geleerde ouders was en dit vertelde was er een reactie van ''wat een onzin''. Dat was de eerste keer dat ik duidelijk zag dat zolang iets niet in het nieuws is geweest, het niet waar kan zijn. Of beter gezegd op het nieuws in je eigen land.

Toen ik na vijf jaren op een eiland gewoond te hebben terug kwam viel het me nog veel meer op. De mensen die ik kende hadden het na vijf jaren nog steeds over dezelfde dingen die ''niet goed kwamen'' in hun leven.

Het nieuws en de kortingsvouchers in de reclamefolders, dat waar mensen het over hadden als het niet over ''het weer'' ging. Weer andere mensen die ik tegenkwam met een redelijk open bewustzijn vielen vaak in een conspiracy theory wat toch weer een ''komt niet goed houding'' is.

Dit overkwam mij ook toen ik voor het eerst begreep dat de familie die als enige in de wereld geld mag printen ook een stichting heeft met de naam Wereldgezondheidsorganisatie, de vaccinatie fabriek. Deze zelfde familie is ook nog eens de wapenhandelaar en op de achtergrond bijvoorbeeld ervoor verantwoordelijk dat de directeur van Auschwitz na de tweede wereldoorlog president werd van Duitsland.

Hoe terecht en hoe evident duister het ook was wat ik had gevonden het bracht mij alleen maar dieper in machteloosheid, een ''komt niet goed houding''.

Die agressief onze kinderen dwingen ons te echoën maakt dat we allemaal vroeg of laat in een gevangenis terecht komen die we niet kunnen zien. We gaan ons identificeren met onze gedachten die we zijn gaan bezitten waardoor we zijn bezeten. Daarom hebben ze het in het Oosten over deze gevangenis waarvan de deur wijd open staat.

Iemand die bezeten is van de gedachte van bijvoorbeeld een vlag met kleurtjes kan iemand die een andere vlag leuker vindt vermoorden, gesponsord door de belastingcentjes van de eigen vlag. Daarom moet een soldaat bijvoorbeeld gewetenloos bereid zijn om de moorden anders is het een deserteur en wordt deze bruut gestraft ook in Nederland.

Zie je hoeveel systemen er zijn om je heen die jou proberen weg te trekken bij jezelf met de boodschap dat jouw behoeftes er niet toe doen?

Buiten de hypnose uit dit leven neem je ook nog eigenschappen mee uit vorige levens.

Vorige week was ik weer eens bij Pamela en ben weer wijzer geworden over het vorige leven met bijvoorbeeld mijn vader en hoe ik die invloed uit een vorig leven kan neutraliseren en steeds meer authentiek mezelf kan zijn.

Als je tot nu toe geduld met mij hebt gehad dan neem ik aan dat je begrijpt dat er in alle relaties in je leven buitengewone diepgang te vinden is uit vorige levens waardoor naar mijn mening voor een andere houding als ''komt goed'', geen argumentatie is.

Ik was bijvoorbeeld heel erg gekwetst toen de moeder van mijn kinderen mijn bewust uit hun leven probeerde weg  te houden.

‘Toevallig’ las ik een consult van een paar jaar geleden, van Pamela en moeders, waarin Pamela uitlegde dat moeders in een ander leven buitengewoon goed was, lief en integer. Helaas kostte haar goedheid en het haar medemens willen bijstaan bruut haar leven.

Hierdoor kiest moeders in dit leven liever voor kwaadheid omdat goedheid de onbewuste herinnering triggert aan marteling en dood.

Mogelijk zijn er altijd dit soort dynamieken bezig als mensen elkaar dingen willen aandoen die ze zelf natuurlijk niet graag ontvangen. Kan jij jezelf daarvan bevrijden? Kan je begrijpen dat ik na alles wat mij bewust is geworden uit vorige levens, gedragingen van andere oordelen geen logische optie is? Sommige weten wat ze doen, andere nog niet(s).

Omdat 8 het nummer van overvloed en eeuwigheid is, hoop ik dat je de compassie kunt voelen die de eeuwigheid achter ons zeker waard is en uiteindelijk niet te bevatten is.

Als je dit allemaal aardig kunt volgen en je vraagt je af wat het beste is dat jij kunt doen naar mijn bescheiden mening op dit moment, om dit niet alleen te omarmen maar ook te gaan leven in jouw nabije toekomst; ''Hoe los ik de onwenselijke invloed van mijn verleden, in dit en in vorige levens op?''

Klik hier voor de channeling van Kryon. Eerst is er een meditatie en daarna 2 channels, het laatste channel is Kryon, heel veel plezier.

Davy Diekstra
Team Lichtwerkers NL