Je intuïtie raadplegen, hoe? ♥ Ronald Smit ♥ Lichtwerkers Nederland

We leven in een hectische maatschappij lieve vrienden, en vanuit die hectiek zijn wij gaan leven vanuit het ego… oordelen over van alles en nog wat, het plaatsen van verwachtingen en vooral aan anderen denken en niet aan jezelf.

Je mag nu ervaren wat dit leven, dit leven vanuit het ego je gebracht heeft en mag je kiezen vanuit je vrije wil of je dit inderdaad nog wel wilt.

Wil jij dit leven nog langer zo leven en beleven? Als je hier nee op kan zeggen dan is er werk aan de winkel want vergeet niet dat je dit eigenlijk al heel je leven doet.

 

Het is nu de tijd jouw leven te veranderen

Omdat dit te veranderen is het dus belangrijk om de energie uit je ego te halen, waardoor het niet meer gevoed wordt en waardoor het ego stiller wordt en niet meer zo nadrukkelijk aanwezig zal zijn. Dit alles heeft te maken met de energie die jij je ego geeft en waarmee jij je ego aan mag sturen.

Om hiermee te starten, om hiermee te beginnen heeft dit best wel veel werk nodig en het eist een discipline bij je op omdat je dit niet meer gewend bent, daarnaast vindt het ego dit maar niets, het ego wordt niet graag het zwijgen opgelegd… dit is het overlevingsinstinct van het ego.

Het zal dus, zeker in het begin, een vorm van oefening nodig hebben… zeg maar gerust een training en discipline.

Zodra jij een vraag of vragen wilt stellen aan je intuïtie, ga dan eerst, zeker in het begin… eerst eens rustig ergens zitten of liggen.

Zet een lekker rustgevende muziek op en sluit je ogen.

Observeer enkel en alleen je gedachten die door je hoofd spinnen, alleen maar observeren verder niets.

Kijk naar jouw gedachten als een kat die voor een muizenholletje zit… geheel in rust en niets doen of denken… laat alles maar lekker voorbij glijden zonder dat jij er enige aandacht en dus energie aan geeft.

Je zal merken dat je gedachten die zich bevinden in je hoofd steeds trager en trager mogen worden door deze observatie… het is zelfs al mogelijk dat ze geheel verdwijnen omdat jij ze geen energie meer schenkt.

Zodra je deze rust ervaart, die stilte in je hoofd, dan stel jij je vraag aan jezelf, gewoon in stilte uit jij je dwingende en belangrijke vraag in je hoofd aan jezelf.

Let nu op!

Het eerste wat je hoort, merkt, ziet of voelt is jouw antwoord op jouw vraag.

Schrijf dit antwoord direct op zodat je het niet vergeet, totaal zonder twijfel… gewoon de dingen die jij direct opmerkt… 

Dit is het antwoord van JOUW intuïtie op jouw vragen… twijfel hier niet aan, door twijfel verklaar je eigenlijk het wantrouwen in de krachten van het universum.

 

Kijk als je helemaal klaar bent naar hetgeen jij mocht opschrijven en kijk vanuit jouw puurheid hoe je dit kan implementeren in jouw leven op DIT moment van het NU… want wij leven NU, niet gisteren, niet morgen… maar NU.

NU leg jij de stenen op je pad neer waar je morgen op mag en kan gaan staan.Al de kennis die jij nodig hebt op jouw pad, draag je al bij je… je hoeft het alleen maar aan te boren. Jouw intuïtie,  jouw Hogere Zelf draagt al die kennis al vanaf je geboorte, en zelfs daarvoor, met zich mee.

Zodra dit een gewoonte mag gaan worden, een gewoonte om te mogen leven vanuit jouw puurheid, de puurheid van jouw eigen hart, een leven vanuit jouw intuïtie… jouw Hogere Zelf, zal je mogen gaan merken dat de dingen puurder op jouw pad mogen gaan vallen.

Natuurlijk komen wij de “valkuilen” op ons pad nog steeds tegen… deze bevatten onze lessen, de lessen die wij willen leren hier op onze liefdevolle Moeder Aarde in dit leven op dit moment.

Maar de ervaringen vanuit deze lessen zullen direct anders zijn omdat jij het oordeel erover los mag laten met daarmee de eventuele verwachtingen die eraan vast zitten.

Je zal deze lessen mogen ervaren vanuit de puurheid van je hart en deze mogen optekenen in je zielsleer waardoor deze niet weer opnieuw op je pad geplaatst behoeven te worden!

Dus twijfel niet, laat het oordelen over van alles en nog wat los, laat verwachtingen los en laat de lagere energie waar jij vanaf wilt los.

Groei, groei vanuit en met jouw bewustzijn..

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde. 

Ronald Smit
http://bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.