Lichtwerkers? Dat zijn wij toch allemaal? - Martha Krul - Lichtwerkers Nederland

De energie stijgt en stijgt. Er is nauwelijks een moment om op adem te komen. Zo komt het over op ons. Wij zijn druk in de weer met alle veranderingen. Vooral met de ongemakken die wij ondervinden. Het is moeilijk om al die pijntjes en ongemakken in je lichaam te moeten ervaren. Temeer omdat er heel veel mensen zijn die in “normale” omstandigheden als pijntjes en ongemakken genoeg in hun fysieke lichaam ervaren. En dan komt dit er allemaal nog bij, pfff. Hoe lang moet ik nog?

Is dit herkenbaar voor je?

Ja, ik denk het wel. Wij blijven eigenlijk kijken met een visie vanuit de 3e dimensie. Dat waren wij altijd zo gewend. Dus gaan wij op die voet door. En...... daardoor wordt het allemaal zo zwaar en ingewikkeld. Wij zijn geneigd het als een ziekteperiode te voelen! Dat is eigenlijk toch wel heel vreemd. Het is juist een periode van heling!

In de gehele geschiedenis van de mensheid is nog nooit een dergelijke transformatie voor gekomen. Wij zijn er allemaal van overtuigd dat wij zelf gekozen hebben om op dit moment op aarde te zijn in een fysiek lichaam. Om dit toch allemaal uit eerste hand mee te mogen maken. Hoe uniek wil je het hebben. Iedereen kunnen vertellen dat je toen op aarde was. In die belangrijke tijd. Wij zijn op weg om van een uniek mens nog unieker te worden.

Zie je waar ik heen wil. Het wordt allemaal anders wanneer je vanuit het WONDER kijkt naar wat er allemaal met ons gebeurt. Wat er allemaal aan het veranderen is en wat het zelfs al veranderd is.

Wanneer je rustig de tijd neemt om eens goed bij jezelf te rade te gaan, moet je eigenlijk toegeven dat je helemaal niet meer de mens bent, die je altijd geweest bent. Maar heb je eigenlijk al wel door hoeveel er al jou is veranderd. Dat je een andere persoon aan het worden bent, maar dat je ook op een hele andere manier met dingen omgaat. Dingen die je vroeger niet in je hoofd gehaald zou hebben en die je nu wel als gewoon ziet.

Wij vonden het altijd zo moeilijk om onze eigen stem te laten horen. Wat kwam er allemaal naar boven wanneer je eindelijk eens voor jezelf wilde opkomen en je eigen mening wilde ventileren. Je moest er niet aan denken. Dat kan niet. Dat mag niet. Wie denk je wel dat je bent om dit aan mij te vragen. Ja die antwoorden kwamen er toen. En hoe is dat nu?

Nu kijken wij er eigenlijk al helemaal niet meer van op. Ja natuurlijk mag IK zeggen hoe ik erover denk. Natuurlijk mag ik voor mijn eigen mening uitkomen. Iets waar wij heel lang, mensenlevens lang tegenaan gehikt hebben, doen wij nu zonder blikken of blozen. Wij zeggen wat wij ervan vinden. Daardoor gaan wij andere keuzes maken. Daardoor krijgen wij een verschuiving in onze vriendenkring. Ja er is al veel aan het veranderen.

Waar wij nog wel moeite mee hebben is ons ego. Dat is wel een heel moeilijk stukje voor ons. Wij zijn veel gemakkelijker voor onszelf geworden, maar dat ego dat zit ons toch nog wel eens dwars. En niet op de meest gelegen momenten. Ineens is dat ego er weer. Door het ego worden er tegenstellingen neergezet. Komen mensen weer tegenover elkaar te staan. We zijn met alles en iedereen verbonden. Dus kan je je voorstellen hoe moeilijk nu situaties vanuit het ego voor ons worden.

Maar er komt nog iets bij.....
Heb je al gemerkt dat wanneer je een geschreven tekst leest van iemand die net overdwars zit met zijn eigen ego, dat je dan als het ware de stem van die persoon hoort. Je hoort de gemoedstoestand van die ander. Die ander die net met zijn ego in de knoop kwam te zitten. Je hoort te ander zijn frustratie uiten. Dat is ook een verandering die al heel goed merkbaar is. Wanneer je je daar bewust van zou zijn, zou je wel oppassen met wat je schrijft aan de ander.

Zie je dat deze bijzondere periode waarin wij zitten, een heel bijzonder periode is. Een periode die gevoeld wordt als “ziekte”, maar die gemarkeerd kan worden als een periode van bijzonder heling en genezing van de mens op aarde.

En dat maken wij mee. Dat is toch wel heel bijzonder.

Wanneer wij er bewust bij stilstaan wat er allemaal aan het veranderen is. Wat er in ons verandert. Dan worden wij opslag gelukkig. Wij voelen dat alles met elkaar verbonden is.

De verbinding vanuit het universum is niet sterker geworden, maar wel veel beter waar te nemen. Wij staan er niet alleen voor. Sterker, wij op aarde worden met argusogen bekeken hoe wij die klus aan het klaren zijn. Zij steken hun waardering voor ons letterlijk niet onder stoelen of banken. Zij laten geen moment voorbij gaan om ons te prijzen voor hetgeen wij allemaal aan het doen zijn.

Doordat onze gevoeligheid sterk is toegenomen, kunnen wij ook die hulp veel beter begrijpen en in ons eigen leven toepassen. Want door meer waardering voor jezelf op te kunnen brengen, begrijpen wij ook veel beter dat wij gebruik van die spirituele begeleiders mogen maken. Het gaat er niet om dat je minderwaardig zou zijn, wanneer je je eigen boontjes niet kan doppen. Je bent een bijzonder wonder en dat wordt vanuit het universum herhaaldelijk uitgesproken. Zij voelen het als een eer je te mogen helpen, juist omdat JIJ zo'n groot wonder bent. Dat is een hele andere benadering dan die wij altijd hebben gehad.

Wat een prachtige tijd waarin wij leven. Een heerlijke periode om te beleven. Het is een groot universeel feest waar wij de eregasten zijn. Daar kan je toch alleen maar heel, heel dankbaar voor zijn dat WIJ dat meemaken.

 

Er zijn al zoveel dingen in en om ons verandert. Ik kan nog wel even doorgaan, maar dan wordt dit artikel veel te lang. Probeer de blijheid, de vrijheid en vooral de intense LIEFDE te voelen die gepaard gaan met dit proces. Dan zal je heel intens je licht op aarde laten schijnen.

Want des te blijer en gelukkiger JIJ bent, des te meer licht verspreid je op aarde. Dat heeft de mensheid nodig, maar zeker ook Moeder Aarde zelf. Zij gaat door een soortgelijk proces als wij. Wij kunnen haar helpen door onze dankbaarheid te tonen en te gaan werken als echte lichtwerkers.

Martha Krul
www.spiritualroseofsilence.blogspot.com

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland