Aarding en dicht bij jezelf blijven - Patrick Schaasberg - Lichtwerkers Nederland

Vandaag kan je nagenieten van de fijne energie zodra je er voor zorgt dat je geaard bent maar ook bij jezelf blijft.

Dicht bij jezelf blijven is belangrijk voor lichtwerkers en hooggevoeligen.

Deze tijd gebeurt er veel om je heen en zal je merken dat in een soort rollercoaster aan emoties zit.

Deze emoties zijn niet allemaal van jou.

Leer jezelf dus te onderscheiden wat van jou is en wat van een ander is. Jij hoeft namelijk niet in de emotie van een ander te zitten, dit schaadt jou, maar ook je energie level.

Het is ook vandaag de dag voor bezinning, ga eens na wat je allemaal hebt en uit jouw dankbaarheid ervoor.

Wat mij heel veel helpt is wanneer ik mezelf wil richten op dankbaarheid; dan pak ik gewoon ergens van de straat of uit de tuin een klein steentje en die doe ik dan in mijn broekzak.

Dit steentje noem ik mijn dankbaarheidssteen en iedere keer als ik de steen aanraak of tegenkom in mijn broekzak uit ik mijn dankbaarheid voor iets wat er dat moment of op die dag gebeurd is.

Dankbaarheid is dé magneet om aan te trekken wat jij wilt. Je kunt namelijk wel je wensen uiten maar zolang je niet dankbaar bent zal je ook merken dat er nieuwe onderwerpen lastiger op je pad komen.

Met jouw dankbaarheid uiten kan je eens om je heen kijken en zie wat jou allemaal toegekomen is, kijk eens om je heen en zie dat jou leven verbeterd is in vergelijking met vorig jaar deze dag.

 Jij bent de sleutel tot succes.

     Draai dan ook de sleutel de juiste kant op!

Leerproces

Wat je vandaag kunt leren is om met zelf vertrouwen stappen vooruit te zetten. Die stappen zullen misschien eng aanvoelen, of misschien loop je wel op glad ijs; laat jezelf niet tegenhouden door angsten of onzekerheid.

Angst en onzekerheid is maar een trilling en dat ben jij niet. Je kan jezelf helpen door hulp te vragen aan de engelen en deze trilling af te laten voeren met daarbij de vraag of je opgevuld mag worden met onvoorwaardelijke Liefde.

Je kan vandaag ook leren om de beste kant van jezelf te laten zien ookal voel jij je niet zo goed. Misschien ben je wel verkouden (net zoals ik) of grieperig. Weet dat deze ziekte verschijnselen er zijn voor een beter doel.

Je krijgt een nieuwe standaard / trilling aangemeten en dat kan onzekerheid met zich mee brengen wanneer je de controle wil vasthouden. Geef met vertrouwen de controle uit handen en laat jezelf niet van je wijs brengen!

 Let go & let God and the angels

Valkuilen

Vandaag zijn er ook valkuilen. Let vandaag dan ook extra goed op; bescherm jezelf tegen negativiteit en drama en houdt altijd je eigen intuïtie in de gaten. Wanneer je intuïtie iets anders laat voelen dan er gesproken word door iemand die je tegenkomt, blijf dan dicht bij jezelf en luister naar je intuïtie.

Ga ook niet te snel vandaag. Je kan best je taken voltooien maar dit kan ook op een rustige manier. Ben je vandaag minder rustig en zit je minder lekker in je vel? Geef jezelf eens een healing cadeau en kijk eens in de groep die ik opgericht heb.

Kijk ook uit dat je vandaag niet teveel van jezelf geeft, geef aan wanneer je moe bent of als je iets niet wil. Nee is ook een antwoord en je hoeft hier geen excuses voor te maken.

Je hoeft jezelf hier ook niet voor te verantwoorden!

Morgenavond 11 maart om 19.00 uur geef ik een gratis groepshealings op afstand.

Lieve groet,
Patrick ♡

Aanmelden voor de groepshealing: link (Zet je naam even in een reactie en je doet automatisch mee)
www.https://www.patrickspraktijk.shop
Facebook: Patricks Praktijk

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.