Boodschap Jezus - Trudy Hekkert - Lichtwerkers Nederland

Lieve mensen, laat je niet constant beïnvloeden door de ander.

Durf je echte zelf te laten zien. Ieder mens heeft een mening, een andere mening.

Draag uit waarvoor je hier gekomen bent. Blijf dicht bij jezelf. De waarheid van de ander hoeft niet jouw waarheid te zijn.

Voor alle lichtwerkers hier op deze aarde: Treed naar buiten, jullie zijn zo nodig op deze aarde.

Velen onder jullie zie ik vechten tegen zichzelf. Bang hoe de buitenwereld over je denkt. Jullie zijn zo nodig hier op aarde. Wijs jezelf niet langer af, wijs ons niet langer af. Zoveel mensen voelen mij, horen mij, maar zijn bang om veroordeeld te worden door de buitenwereld.

Lieve lichtwerkers jullie zijn niet zomaar geïncarneerd. Jullie zijn voorwerkers om de wereld een stukje beter te maken. Teveel lichtwerkers zijn nog slapende, er zit nog te veel angst. Werk samen, laat je zien aan de wereld. Laat jullie angsten los, je staat niet alleen. Vele levens zijn jullie tegen gehouden door de ander. Laat nu je echte zelf zien, het is zo nodig op deze aarde. Jullie worden ondersteund door de lichtwereld!

Liefdevolle groet Jezus

Trudy Hekkert

 

Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording
www.trudyhekkert.nl