Arcturian Healing Meditatie 11 maart - Marcel ter Veer - Lichtwerkers Nederland

Lieve mensen,

Graag nodig ik jullie uit op Zondag 11 Maart om samen te verbinden en te ontvangen, healing en activaties van de Arcturianen. 

Ben jij bereid om de liefdevolle energieën en de geavanceerde healing technieken van de Arcturianen te ervaren?

Ontvang healing en activatie's in deze Arcturian Healing Meditatie speciaal afgestemd op jouw evolutieproces.

We luiden de sessie in met drum "White Horse"'.

Neem gerust een drum mee als je die hebt, of wellicht een mooi kristal van jezelf.

Laat je meevoeren,  in deze bijzondere Arcturian Healing Meditatie.

FOCUS EENS OP DE FOTO...

Laat het even binnen komen en voel van binnen wat in je op komt...

Resoneert dit met jou? Voel je dan van harte welkom om deel te nemen... 

Wat kun je verwachten?

  Een unieke kennismaking met de liefdevolle en helende Energieën van de Arcturianen.

 Dat wat op dit moment geheeld mag worden dient zich aan.

 Je zelf-genezend vermogen wordt in een Hogere Trilling geplaatst.

 Jouw eigen herkenning van de Arcturianen gaat weer stromen.

Wanneer?

Zondag 11 Maart

Wijkcentrum De Beijer

Arnhem

Aanvang:  11 uur tot 13 uur

Inloop vanaf : 10:30 uur

€ 15 euro p.p.

Graag contant betalen en liefst gepast

Aanmelden deelname noodzakelijk 

Aanmelden of meer informatie?

Mail je aanmelding naar: marcel@marcturianhealing.nl

Zodra je aanmelding binnen is, 

 ontvang je alle info en de routebeschrijving in je mailbox.

Ik zie je graag tegemoet, samen met de Arcturianen.

Lichtgroet, Marcel ter Veer

 

06-407 98 454

Marcturianhealing.nl
Facebook: Arcturian Healing

Klik hier voor het Facebook event

Ervaring van Marieke - Arcturian Healing op afstand - deelgenomen op Zondag 4 maart 2018

Lieve Marcel,

“Ik was aan de late kant maar zodra ik ging liggen werd ik meteen in mijn ervaring mee gezogen en kwamen de beelden snel achter elkaar.

De eerste 10 minuten kon ik alleen maar huilen.

Ik ben op Arcturus geweest.

Ik heb daar mijn pappa en mamma ontmoet. Ik heb gezien hoe daar “kinderen” gemaakt worden.

 

Het is geen baby zoals wij dat kennen maar een pure energie Ziel bol die in de Geest en Liefde ontstaan is.  Een baby is een soort van energiebol die dan na de geboorte in de hoogste trilling door het samenvallen van de energie van beide ouders ontstaat. Vervolgens door beide ouders wordt vast gehouden terwijl ze ook een arm over elkaar hebben geslagen, heel geborgen. De energie bol ligt dan in de andere twee handen van de ouders, zo voor hun buik.

Zoveel liefde. Er is een soort groen/ blauwe riem met een stralend licht in/ om mijn hart geplaatst. Alsof ik nu een tweede Arcturiaans hart heb. En mijn mamma is met haar vinger recht door mijn derde oog gegaan (die helemaal oplichtte) en met een andere vinger via mijn schedelstam omhoog als in een hoek van 90 graden van de zijkant gezien, het beroemde Egyptische oog (pijnappelklier, hypofyse, hypothalamus). Maar ik hoorde alleen maar dat er zoveel van me gehouden wordt, dat ik daar een thuis heb of had en dat ze me volgen. 

Ik had thuis een OM cd- tje op gezet maar hoorde alleen maar HOME. Mijn mamma was zo lief. Mijn pappa is een soort healer daar. Hij deed iets met mijn rug en bekken, ik zag wervels en botten als in een hologram en rode bloedcellen uitvergroot door mijn aderen stromen. Ik lag op een soort tandartsenstoel in een soort hoge koepel met een soort van doorzichtig glas, kubusvormen, ik voelde Heilige geometrie vormen en keek naar de sterren. Met z’n drieën daar zijn was wonderlijk en zo vredig.

Maar ik weet ook dat of ik daar wel of niet ooit geboren ben of dat ik daar nog terugkeer in de wereld van de Geest niet zoveel uitmaakt omdat ze er toch wel zijn. Ik heb daar een hele lieve pappa en een mamma en een heleboel mooie lieve Arcturianen die mij volgen in al mijn levens. Ik denk dat ik ooit voor dit Aarde experiment heb gekozen. 

De kleuren daar deden me aan de film Avatar denken. Ik lag in een ruimte vol met Arcturianen om me heen, zoveel Liefde en steun. Ze waren ook bijeen om te laten voelen dat ook al ben ik op Aarde bezig met mijn ervaringen ik daar nog steeds een thuis heb. Ze zeiden dat het niet uitmaakte hoe je vorm geeft aan het Licht, dat in principe alle gidsen, Spirits en alle stromingen uit dezelfde Bron komen. Of ik fysiek beter word in de toekomst weet ik niet maar ik word wel geholpen en heb ook nog een taak. Ik zal Licht gaan brengen en wel of niet ziek, het zal me misschien juist daardoor lukken. Ook al voelt dat nog niet zo maar dat komt dan nog wel.

Ik heb ook nog andere Spirits die me bijstaan en ik vind dat soms lastig al die verschillende “smaken” maar het maakt niets uit, ze kennen elkaar allemaal. 

Ook hebben ze me laten zien dat ik nooit alleen ben geweest tijdens het seksueel misbruik en incest gebeuren (ik heb te weinig beelden daarvan maar wel hele heftige, ik was 3 tot 7 jaar). Deze periode is voor een groot deel geblokkeerd voor mij. Ik heb meer last van de heftige gevolgen. Het misbruik moest gebeuren, karmisch gezien maar ook op Zielsniveau. Dat wist ik ook al maar een bevestiging is toch heel fijn. De Arcturianen waren er bij, meer op afstand want mijn eigen Spirits waren ook bij mij. Om mijn Ziel te beschermen en te ondersteunen.

Het was Liefde. Dankjewel Marcel, uit de grond van mijn tweede Arcturiaanse Hart!”

Marieke