Jij bent mij en ik ben jou.. - Martha Krul - Lichtwerkers Nederland

De energie stijgt en stijgt. En wij stijgen mee.

Ja dat klinkt heel leuk, alsof wij in de lift zitten, maar natuurlijk worden wij allemaal op onze eigen wijze met die stijging geconfronteerd.

Door die stijging wordt het licht dat op aarde schijnt, iedere dag sterker. Daar hoef je niet spiritueel voor te zijn. Dat is gewoon met het blote oog waar te nemen.

Door die stijgingen verandert er veel. Wij veranderen als mens. Ons fysieke systeem staat constant onder druk. Wij zijn vermoeid, geïrriteerd, voelen ons alleen en ga zo maar door.

Er zijn ook al heel veel mensen die zich steeds gemakkelijker voelen in die hogere energie.

Er gebeurt nog veel meer. Doordat het licht op aarde vermeerdert komen duistere zaken in het felle licht te staan. Alsof de schaduwen verminderen en alles wat in een donker hoekje was gestopt, om maar niet op te vallen, wordt steeds meer zichtbaar.

Zo gaat dat met de donkere zaken op aarde, maar ook met de donkere kanten van ons mensen. Wij worden nog even voor de laatste keer geconfronteerd met de duistere kanten van onszelf. Het is niet van dit leven. Nee het is van vorige levens. Allemaal een keertje slachtoffer en allemaal een keertje de daderkant van het verhaal moeten meemaken. Dit maakt het juist aan de ene kant zo confronterend en aan de andere kant roept het zoveel “angsten” op. Want in ons 3D bewustzijn, zijn wij gewend geweest alles aan DIT leven te koppelen. Je begrijpt dat dit nogal wat verwarring met zich meebrengt.

Maar het mooie van die sterke stijging van de energie is dat wij ons steeds meer verbonden voelen met elkaar. En zo is het altijd al geweest, maar wij gaan dat steeds meer zien en ervaren.

Alles is verbonden met elkaar. Ja het staat er zo eenvoudig. Door die verbondenheid met elkaar hebben wij dus meer invloed op elkaar dan wij denken. Daar kan je dus ook gebruik van maken. Er zijn nog heel veel mensen die zich zorgen maken over het wel en wee op de aarde.

Wanneer alles met elkaar is verbonden, dan kan ik met mijn positieve energie dus heel veel bereiken in deze wereld. We zien regelmatig.... “Alles is energie” en dat klopt ook.

Door met positieve energie te werken en je licht te verspreiden, breng je licht in de wereld.

Je voelt het met een glimlach. Een heel eenvoudige manier om de energie van de ander te “verlichten”. Je glimlacht bij intens oogcontact. De ander voelt even een moment van “smelten”. Voelt zich even gelukkig, terwijl hij of zij misschien helemaal niet in een gemakkelijke periode zit. Maar die glimlach raakt de ander. Geeft een boost aan de energie van de ander. Daarin kan je al voelen wij zijn met alles en iedereen verbonden.

Het kind dat boos is op de ouder. Dat heeft veel invloed op de ouder, vooral wanneer die ouder net een standje heeft uitgedeeld. Nu met de gebroken gezinnen, is de ouder sneller kwetsbaar en lijdt daaronder. Verbondenheid.

Maar ook in de relatie.

De ene partner die de ander niet begrijpt. Wat een duidelijke verbondenheid in de energie. Ook hier voelen wij dat dagelijks. Gaat het goed, dan plukken wij de sterren uit de hemel. Gaat het niet goed, dan voelen wij een intens verdriet en eenzaamheid. Ook hier is de verbondenheid sterk te voelen.

Ook de groep heeft zijn eigen energie. Mag je erbij horen, dan kan je een sterke energie voelen. Mag je er niet bij horen, dan weer het verdriet en de eenzaamheid. Wanneer de groep je niet liefdevol opneemt, voel je bitterheid en dat kan tot negatieve reacties leiden.

Nu een stap verder. De wereld. Alles werkt holistisch. Je kan het steeds terugbrengen naar een detailoverzicht. Het gezin is in het klein. De wereld is eigenlijk een heel groot gezin. Een grote groep. Steeds zie je dat de energie hetzelfde werkt als in het klein. In het klein is het gemakkelijk te begrijpen en te herkennen.

In de wereld werkt het dus net als in het gezin. Alles is verbonden en alles in energie. Door dit te zien en te herkennen, weten wij dus dat wij in geen geval een onbeduidend onderdeel van het grote geheel zijn. Nee het gezegde “Verbeter de wereld, begin bij jezelf” is nog steeds van toepassing. Door mijn eigen energie zo mooi en schoon mogelijk te houden, ben ik van grote invloed op de ander en daarmee op het grote geheel. Laat ik mijn hoofd hangen, dan heeft mijn buurman, of buurvrouw daar “last” van.

Maar er gebeurt nog meer door die snelle stijging in de energie. Ik zie steeds meer mensen naar hun zielenbewustzijn gaan. Zij hebben hun karma afgerond en achter zich gelaten. Zij gaan aan het werk waarvoor zij hier op aarde kwamen. Zij zijn nu door die sterk stijgende energie, gekomen waar zijn “moesten” komen. Het werk aanpakken om mensen te helpen om naar het licht op aarde te komen. Het is zo mooi om dit te ervaren. Mensen die voor kort nog in hun eigen “menselijke” problemen zaten en nu zijn getransformeerd naar het zielenbewustzijn. Daarmee gekomen naar hun werkelijke opdracht op aarde. Nu mogen werken vanuit die opdracht, die wij bewust hebben gekozen voor wij op aarde geboren zouden worden.

Denk niet dat dit voor jou, die dit nu leest, niet is weggelegd. Doordat alles met elkaar verbonden is heeft elke transformatie van de mens naar zijn zielenbewustzijn, een sterke invloed op het energieveld van ons allemaal. Die verbondenheid is er en wij worden ons er steeds bewuster van.

Denk dus nooit meer, het werkt allemaal niet wat IK doe.

Het heeft geen zin wat IK doe en zeg.

Het heeft allemaal geen zin.........

Ook daarmee beïnvloedt je het grote geheel. Dus alles wat je doet heeft invloed en je mag zelf bepalen hoe je met die energie omgaat. Maar wij zijn gekomen om het licht op aarde te vermeerderen en ons in te zetten voor deze bijzondere transformatie. Dan kan het antwoord alleen maar zijn. “Ik ga mijn licht laten zien, en ik laat het zo sterk mogelijk schijnen.” De ander zal dit gaan ervaren en zich aansluiten en zo versterken wij het licht op aarde vanuit het kleine naar het universele. In het kleine is het allemaal te begrijpen, maar samen vormen wij het grote geheel...... 

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.nl

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland