Je verantwoording nemen - Missty - Lichtwerkers Nederland

Het schijnt nogal een ‘lastig’ item te zijn.. toch van groot belang. 

Alles wat nu is in je leven heb je jezelf gecreëerd. Ook de gevolgen van ‘oud zeer’ dat nu nog door werkt. Daarin vallen we nog wel eens in de ontkenning. “Dat kan niet”.. “Dit heb ik me echt niet zelf gecreëerd”.. “Zoiets wil niemand”. En toch is het zo. 

Zolang we in de ontkenning blijven.. en daarmee niet onze verantwoording nemen.. verandert er niets. Zolang ‘wijzen’ we iemand anders aan als ‘schuldige’ en geven daarmee onze macht(energieën) weg. En zolang kan ook het ‘oud zeer’ niet oplossen en blijft het ons tekens geven dat het er nog is.

Ziet je leven er niet erg rooskleurig uit zoals je zou willen? Neem je verantwoording voor je eigen creatie (gedachten gang/overtuigingen) en verander het. Kijk er naar en zeg; “oke, dit heb ik me gecreëerd”. Daarmee houd je je macht/energieën bij jezelf en kan je met die energieën werken.. ze ‘ombuigen’ naar iets anders. Let daarbij goed op je gedachten en overtuigingen.

Laat weg wat je niet wil en denk/zeg wat je wel wilt. Overtuigingen loslaten, ze zijn meestal niet van jezelf maar ‘aangepraat’ door anderen in je opvoeding via ouders/maatschappij/onderwijs. Hulp hierbij kan met het gebruik van affirmaties.

 

Daar waar het om ‘oud zeer’ gaat komt het vaak voor dat de creatie niet vanuit je gedachtengang/overtuigingen komt maar vanuit een zielservaring. Dat wil zeggen dat je (ziel) ervoor gekozen heeft een bepaalde ervaring op te doen in dit leven. Vooral dit is vaak erg moeilijk te geloven. Toch kwam je ervoor naar aarde omdat aarde de hardste maar wel snelste ‘leerschool’ heeft.

Je koos voor misschien wel ‘zware’ ervaringen omdat je heel snel wilde groeien. Zolang je je ‘les’ erin niet inziet.. het niet opneemt zoals het bedoelt was.. blijf je erin hangen. Blijft het je achtervolgen. En blijf je tekens krijgen dat je je ‘les’ mag leren.

Hoe leer je die ‘les’? Door te zien wat het is.. een ervaring. 

Een ervaring die jij wilde, waar jij voor koos. Dan zie je ook dat je niemand als ‘schuldige’ aan kan wijzen, omdat je het zelf hebt gecreëerd. Voor jou creatie waren andere personen(zielen) nodig die jou die ervaring konden geven. Zonder anderen lukt het niet. 

Op zielsniveau.. vóór je incarnatie hier op aarde.. toen jij aangaf wát je wilde komen ervaren.. waren anderen zielen bereid jou dat te komen geven hier op aarde. En dat hebben ze gedaan. Dat zijn degene die jij als ‘schuldige’ aanwijs zolang je de ‘les’ niet geleerd hebt. In principe zijn dat de personen die jou de ‘cadeautjes’ gaven zodat jij kon ervaren wat je wilde ervaren. En waarvoor je hier op aarde kwam. 

Kan je ze vergeven dan? Of liever danken voor wat ze voor jou gedaan hebben (de ‘cadeautjes’). Vergeven is niet nodig als je het geheel ziet.

Zo zie je in beide gevallen het belang van je verantwoording nemen en je macht bij jezelf te houden.

Missty

Universele energie. Creëer je eigen leven.

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland