De ''komt goed'' Challenge 7 - Davy Diekstra - Lichtwerkers Nederland

De ''komt goed'' Challenge wordt een reeks van 11 delen. Klik hier voor het overzicht om de andere delen te lezen.
* Lees hier deel 6 om deel 7 en het luisterbestand beter te kunnen begrijpen.

Het mag duidelijk zijn dat iedereen wel bekend is met ouderverstoting op een directe of indirecte manier. Meestal wordt hier erg makkelijk een ''komt niet goed'' houding aangenomen. Dit is natuurlijk heel begrijpelijk want kinderen en of baby's een ouder onnodig ontnemen lijkt één van de gruwelijkste dingen die je kinderen en baby’s kunt aandoen.

Als Justitie dan tig duizenden euro's eist voor oplossingen die niet of nauwelijks mooie resultaten kennen, met een gierigheid die afhankelijk is van de slechte oplossingen voor de jeugd van Nederland, de Nederlandse toekomst, dan lijkt een komt niet goed houding de enige optie. Tot hier en niet verder!

Daarom deel ik een opname van een reading door Pamela Kribbe een aantal weken na de scheiding met moeders wat zich ongeveer vijf jaren geleden afspeelde.

Download
Pamela channelt Jeshua
Channeling Davy 24-11-2013.mp3
MP3 Audio bestand 17.7 MB

De kinderen wisten op zielsniveau van de problematiek van moeders en mij en hebben hier ook mee ingestemd. Moeders en ik kennen elkaar dus uit meerdere levens en in de reading die moeders kreeg (deze wordt niet gedeeld) bleek ze ook nog eens mijn moeder te zijn geweest.

Buiten dat ik het niet waarschijnlijk acht dat je ooit een vettere reading hebt gehoord neem ik aan dat je nu een hele andere kijk hebt op dezelfde situatie en blijkt de ouderverstoting zijn oorzaak te vinden in vorige levens en is de ouderverstoting een uiterlijke manifestatie van het genezen van wonden uit vorige levens, waar Pamela Kribbe het tipje van de sluier oplicht.

Daarom waarschuwen alle meesters, om je niet te laten foppen door uiterlijke omstandigheden. Moeders en ik begonnen een gezin zonder bewust te zijn van de trauma’s uit vorige levens en vormde een gezin wat ergens gedoemd was om te falen zonder dat wij ons hiervan bewust waren.

 

Als justitie een reading zou kunnen krijgen dan zou daar hoogstwaarschijnlijk ook iets gelijks waarneembaar zijn, met in dit geval rechter H. Wien, die moeders en ik mogelijk ook kennen uit een vorig leven. Begrijp je wat ik hier mee wens te verduidelijken?

Eindeloos Bewustzijn

Vaak vinden we geboorte iets moois en dood een stuk minder terwijl ze onlosmaakbaar met elkaar verbonden zijn, in het leven op aarde.

Vroeg of laat, laat je het stoffelijk lichaam achter en vervolg je jouw reis.

Wetenschappers waren nieuwsgierig of het gewicht van het lichaam verandert als de dood zijn intrede doet.

De resultaten zijn verschillend maar in alle gevallen was er een afname van het gewicht waarneembaar.

 

Een andere wetenschapper, Pim van Lommel heeft een fantastisch boek geschreven met daarin de ervaringen van mensen die dood op zijn operatietafel lagen en deze gebundeld in het boek Eindeloos Bewustzijn. Deze (bijna) dood ervaringen tonen duidelijk aan dat het bewustzijn verder gaat en zijn erg mooi om te lezen. Dit zijn weer een paar van de vele wetenschappelijke voorbeelden die het eeuwige/leven na de ‘dood’ overduidelijk beamen.

Iedereen heeft de diagnose dat ze dood gaan en toch is er vaak een hoop verdriet als dit gebeurt. Ik heb zelf ook een bijna dood ervaring meegemaakt en begrijp de houding van mensen die dat ook hebben in de vorm van verlangend naar de dood en bewuster in het leven op aarde in de tussentijd.

Verlicht zijn of lichtwerker zijn betekent niet dat er geen pieken en dalen zijn in je gevoel. Door alles te verwelkomen met ''komt goed'', stop je met je te verzetten tegen het leven en hoe de dingen nu eenmaal zijn. Meestal verzetten wij ons omdat dit ons is aangeleerd en we nog niet de tijd hebben genomen om onze eigen keuzes te maken. Je hecht je niet aan een bepaalde gemoedstoestand en laat de gevoelens er helemaal zijn.

Je weet dat er een einde komt aan je leven op aarde dat is zeker. Het verzetten tegen dit tijdelijke bestaan op aarde is zo zonde van je tijd hier. Er is zoveel ‘onnodig’ leed op aarde voor en door mensen die zo bang zijn voor de dood, dat een lange lijdensweg het gevolg is van dit vastbijten in niet dood willen; de dood ''komt niet goed''. Daarom is het begrijpelijk dat je helemaal dubbel ligt van het lachen, in dit soort gevallen, als je eenmaal aan de ‘andere’ kant bent aangekomen omdat je het leven zo verschrikkelijk serieus hebt genomen.

Zo ver ik weet kan iedereen die een bijna dood ervaring heeft meegemaakt getuigen op een manier waardoor het aantrekkelijk wordt om het dak op te klimmen en er een einde aan te maken. Zonder uitzondering hebben ze allemaal het gevoel hier nog wat te doen te hebben maar kijken ze uit naar de dood en hebben vaak nu al de voorkeur voor de dood.

Uiteindelijk maakt het allemaal weinig uit omdat je toch weer terug gaat komen op aarde in een lichaam. Dit is niet omdat het moet maar omdat jij dat super graag wilt als een kind dat nog een keer in de draaimolen wilt. Je hebt ook voor het leven gekozen dat je nu leeft en ongeacht wat voor leven je nu leeft je komt vrijwel zeker terug. Veel lichtwerkers vinden het zo naar op aarde dat ze bijna over hun nek gaan van het idee weer terug te komen op aarde. Dat is dan een hele dikke ''komt niet goed'' weerstand in je energie.

De deur naar de aarde

Laten we het thema seks nemen, omdat hier behoorlijk wat weerstand te vinden is bij de meesten, daarom wordt er bijvoorbeeld een 18+ sticker op geplakt wat ergens helemaal nergens op slaat.

Het eerste wat je in de regel namelijk moet doen, door de deur is naar de aarde, is uit een vagina komen om daarna voorlopig, borsten als je hoogste prioriteit te hebben, als je mazzel hebt en niet aan de uier van een koe wordt gelegd.

Daarna wordt je door je omgeving in de regel weg gecoacht bij vagina’s, penissen, en borsten terwijl dit de normaalste zaak van de wereld is.

Het is alsof de buitenwereld je overtuigd een blad voor je edele delen te houden net als Adam en Eva. Ergens is het dus niet heel erg vreemd dat mensen bizarre seksuele behoeftes er op na houden, na zolang seksueel gevangen te zijn geweest. Toch?

Het is alsof de buitenwereld je ervan probeert te overtuigen dat edelen delen: ''niet goed komen''. Verlicht zijn houdt dus in dat jij je niet verzet tegen wat nu spontaan in je naar boven komt. Zeker met seks is dat pittig omdat veel mensen geloven dat homoseksualiteit/prostitutie/orgie/gangbang niet mag van bijvoorbeeld de Here Jezus terwijl hij dat nooit heeft gezegd en buitengewoon graag een 'hoer' naast hem aan tafel had, aldus dat sprookje.

Of je het hier nu mee eens bent of niet, zonder een vrije, spontane, speelse seksualiteit, heb je geen toegang tot jouw persoonlijke vervullende creativiteit. Wees maar heel eerlijk tegen jezelf zodat je kunt valideren wat ik hier schrijf.

Toch is het zelfs de kerk niet gelukt met meer geweld dan Hitler, om seks te onderdrukken en is er zelfs een paus afgetreden omdat die niet meer kon aanzien hoe de seksueel onderdrukte priesters uiteindelijk op kinderen los gingen. Waarom is er zoveel verzet tegen seks en genegenheid?

Het antwoord is altijd hetzelfde! Als je mensen in de ''komt niet goed'' stand krijgt en bang maakt, kan je ze controleren. Daarom is er zo veel bangmakerij om je heen, om je te controleren en ben je het gevolg van je omgeving.

De meeste ouders kiezen bijvoorbeeld voor inentingen omdat ze bang zijn gemaakt, niet vanuit intuïtieve liefde. De ''komt goed'' Challenge is bedoeld om je weer thuis te brengen bij; de oorzaak zijn van de dingen in je leven.

Ondanks dat er 100.000.000.000 euro's aan schadeclaims wordt betaalt voor de gevolgen van inentingen, spuiten de ouders hun kinderen nog steeds vol met troep wat bijvoorbeeld uit gezwellen van gemartelde dieren wordt gewonnen. 

Daarom geeft de Nederlandse overheid je kinderen gratis gif in de eerste weken omdat de ouders niet kunnen aantonen dat hun kinderen hierdoor ziek of dood aan zijn gegaan zodat de Nederlandse overheid geen schadeclaims hoeft te betalen.

De Nederlandse overheid weet dit en negeert dit totaal en moffelt de dode en zieke kindjes weg en de verdrietige ouders nog hun eigen bijdragen voor mogen betalen ook en onterecht voor de verdere zorg of begrafenis opdraaien.

Als je alleen ''komt goed'' zegt tegen alles buiten je, vergeet je het belangrijkste deel en dat is ''komt goed'' zeggen tegen alles wat in je leeft en ga je vrij en vrijwillig mee met de eb en vloed van het leven. Door de houding ''komt goed'' ben je als het ware automatisch geaard terwijl als je dat niet doet, je jezelf automatisch ontaard en verzet tegen een bodemloze put; hoe het leven nu eenmaal is.

Ik had het in het vorige deel over het boek de Donkere Kamer van Damocles en ergens is die titel een goed voorbeeld. De donker kamer in jezelf verlichten, wat/wie mag er van jou niet zijn? Durf jij jezelf wel te laten zien? Het zwaard aan een paardenhaar boven je hoofd, kan angst voor de dood symboliseren of juist meer liefde voor het leven in jezelf cultiveren omdat je weet dat je hier tijdelijk bent.

Uiteindelijk ben jij de enige op jouw kamer en ben jij de enige die weet wat er in jou leeft. De mensen buiten jou, leven alleen maar als een gedachte of idee in jou, je kan ze niet echt kennen. Daarom vind je pas echt vrijheid als anderen geen invloed meer hebben op de mening die je over ze hebt en heb jij ervoor gekozen om ze licht te maken in jezelf door ze te bestempelen met; ''komt goed''. Dit is transformerend, bevrijdend en letterlijk verlichtend.

Het antwoord is Liefde

In meerdere spirituele stromingen gaat het over het antwoord dat ongeacht de vraag altijd hetzelfde is op een gegeven moment in je ontwikkeling. Je hoeft dan niet meer te zoeken je weet altijd het antwoord: Liefde. Een diep besef dat alles goed is, dat alles liefde is, dat alles goed komt.

Het woord ''goed'' lijkt in dualiteit te staan met ''slecht'' maar zo bedoel ik het eigenlijk niet. Met het woord goed bedoel ik acceptatie zonder weerstand tegen hoe de dingen zijn en dus ook niet beter proberen te laten lijken dan ze zijn.

Mijn vader heeft bijzondere tarotkaarten en bij één van die kaarten is een toepasselijk verhaal dat gaat over een man die het mooiste paard had. Mensen wilden dat paard kopen maar hij verkocht het paard niet omdat hij vond dat hij niet het recht had een levend wezen te verkopen.

Op een dag liep het paard weg en hij vroeg zijn zoon het paard te zoeken. Het lukte de zoon niet om het paard thuis te brengen en brak zijn been in de achtervolging.

De mensen in het dorp zeiden tegen de man dat hij super pech had en beter het paard had kunnen verkopen. Nu was ook nog zijn zoon gewond. Wat een zielige man..

De man vertelde de mensen, dat je niet kan weten of dit ''slecht'' is of ''goed'' is en dat het gewoon is zoals het is en de man ging zijn zoon verzorgen.

Toen kwamen er soldaten het dorp in op zoek naar soldaten voor het leger en alle jonge jongens moesten het leger in. De zoon van de man hoefde niet vanwege zijn gebroken been.

De mensen in het dorp kwamen huilend naar de man toe en hadden het over ''het geluk wat hij had'' omdat zijn zoon niet het leger in hoefde.

De man vertelde de mensen, dat je niet kan weten of dit ''goed'' is of dat het  ''slecht'' is en dat het gewoon is zoals het is en hij troostte de mensen.

 

Toen ook nog eens het paard uit zichzelf terug kwam, waren de mensen helemaal enthousiast over het geluk van de man. De man vertelde de mensen, dat je niet kan weten of dit ''goed'' of dat het ''slecht'' is en dat het gewoon is zoals het is en hij ging het paard borstelen.

Dit is een aangepaste korte versie van het verhaal waarmee ik aangeef dat het ''komt goed'' principe zich hier en nu afspeelt en ergens niets te maken heeft met het contrast tussen ''goed en slecht''.

Een ander verhaal gaat over een meisje die zwanger wordt van de buurjongen maar vertelt haar ouders dat de wijze man in het dorp de vader is die haar soms les gaf.

Boos gaan de ouders met het pasgeboren kindje naar de wijze man en eisen dat de man zijn eigen kindje zelf opvoed. De man zegt alleen maar: “Is dat zo?” en neemt het kind in ontvangst en verzorgt het kind.

Later krijgt de moeder spijt en vertelt de waarheid aan haar ouders die meteen weer naar de wijze man gaan. Ze vertellen hem dat hij niet de vader is en willen het kindje meenemen. De man zegt weer: ''Is dat zo?'' En geeft het kindje mee.

Zie je hoe deze heren op hun eigen manier: ''komt goed'' zeggen zonder de behoefte om te oordelen?

Natuurlijk moet je dan niet verslaaft zijn aan een bepaalde gemoedstoestand waardoor je de ziel de mogelijkheid geeft om door je heen te stromen de aarde in.

De missie van je ziel is het hoogste gevoel voor liefde wat je kunt bedenken terwijl je vaak is aangeleerd voor de duisterste slachtofferrol te kiezen.

De nare gevoelens die je voelt als je voor een slachtofferrol kiest, is dus alleen maar het gevolg van het contrast van jouw mening en die van de ziel over deze situatie.

Je hoeft dit niet te begrijpen om dit toe te laten in je leven. Je intentie om de ziel toestemming te geven is genoeg om dat wat niet te bevatten is toe te laten en te worden. Gelukkig zijn, volgens wat goed voor jou, jouw richting, jouw kompas die alleen JIJ kunt lezen.

Er zijn volken die hun spirituele leiders die overleden zijn, zoeken en vinden onder de levende zoals de Dalai Lama. De geschiedenis is vol van bevolkingsgroepen die hun voorvaderen voor van alles vragen en een regendans als voorbeeld, die we allemaal wel kennen. Het vieren van de dood is minder vreemd dan je misschien denkt en in veel culturen de norm.

Er is dus niet alleen een sociale hypnose waardoor je gevangen bent in een gevangenis die je niet kunt zien. Er is dus ook nog een hypnose uit vorige levens, de eeuwigheid achter je, die ook haar invloed doet gelden in je leven. Gelukkig is de deur wijd open en is er de voelbare Liefde waar de meesters het over hebben voor een ieder die durft Relax te zijn.

Bezit jij jouw gedachten? Ben je door jouw gedachten bezeten? Of zie je nu de logica, waarom het belangrijk is niet je gedachten te bezitten? Zie je de open deur?

Je gedachten zijn logischerwijze het recyclen van wat je in dit leven is gevoerd aan informatie. Misschien kan je aan de hand het geluidsbestand jezelf openen voor het idee dat er ook een soort hypnose meekomt uit vorige levens.

Wij zijn wat oudere zielen die hier al lang zijn en hebben wat meer klappen opgelopen als de gemiddelde, waardoor ik meen dat wij, jij die dit leest wakker worden uit de komt niet goed gedachten stroom.

Meer Liefde, niet minder

En zodra je begint te merken dat je leven begint te veranderen omdat jij vanuit de vrede die je bent je intuïtie niet meer misloopt door onvoorwaardelijk te zijn, is de weg vrij, jezelf te kennen als de schepper die je bent.

Verdriet en rouwen zijn mogelijk de oorzaak van de meeste ziekten en depressies omdat het lichaam zichzelf in continue negativiteit bevindt en een ''komt goed'' houding nergens te bekennen is.

Ik kan me nog goed herinneren dat ik met een groep ging stappen in Noordwijk. We kwamen in de file terecht omdat er een ongeluk was gebeurd. We kwamen langzaam dichterbij en de avond maakte de kleur van het bloed zwart op het vrolijk gekleurde kinderzitje. Ik keek snel weg en voelde mijn maag zich omdraaien van verdriet.

Ik weet niet wat er precies gebeurt was maar wist wel dat er waarschijnlijk een verdrietige moeder was. Natuurlijk zal deze moeder logischerwijze voorlopig niet meer in de ''komt goed'' stand staan.

Wel kunnen wij allemaal mensen in moeilijke situaties bijstaan door ze licht te maken in ons aura. De tijd en moeite nemen om ze te visualiseren als weer gelukkig en vrolijk. Dit is compassie in actie en logischerwijze een lichter aura.

 

Een flinke stap verder en een groep die behoorlijk wordt overgeslagen zijn de vrouwen en mannen die moorden, mishandelen en verkrachten. Wie visualiseert hun licht in hun eigen aura?

Het gevolg van veroordelen en opsluiten leidt alleen maar naar meer mensen die worden opgesloten in zogenaamd humane concentratiekampen die blijven overlopen. Waarom deze dochters, mannen en oma's niet  ook vreugdevol visualiseren voor jouw eigen bevrijding en verlichting? Buiten letterlijk lichter in jezelf kunt jij je dan ook verbazen over de leeglopende gevangenissen die dan blijkbaar ook alleen maar een placebo effect blijken te zijn geweest van een collectieve ''komt niet goed'' houding t.a.v. de wat extremere medemens.

Weer anderen hebben een ''komt niet goed'' houding t.a.v. de Cabal, Anunaki of andere groepen die controle lijken te hebben. Buiten dat deze groepen alleen maar macht hebben over degenen die bang zijn, voor hun stellen ze niet meer voor dan dat en is het ook aan ons om deze personen blij te visualiseren als we vernemen dat ze de gevangenissen ingaan.

De doodstraf die soms wordt uitgedeeld is helemaal geen straf maar een cadeau. In ieder geval niet iets wat je iemand gunt waar je boos op bent.

Hoe kan je iemand bijstaan door ontzegging van genegenheid? Iemand die verdwaalt is heeft meer liefde nodig, niet minder. Meer liefde!

Je zou me kunnen beschuldigen dat ik je uit lok om een ''komt niet goed'' houding naar mij aan te nemen door de voorbeelden die ik gebruik. Misschien wil ik je daar nu precies van bewust maken, behalve als dat niet zo is natuurlijk.

Komt sowieso goed.  

Davy Diekstra
Team Lichtwerkers NL