De energie van maart - Fran Tielemans - Lichtwerkers Nederland

Maart is een overgangsmaand, tussen twee powermaanden in, waarin je alle energie kan verwerken die de afgelopen maanden is binnengekomen, én je koers voor de komende tijd kan bepalen. De maand zet zich in met een Volle Maan in Maagd, die je opnieuw met beide voeten op de grond plaatst, zodat je duidelijk ziet waar je geland bent en waar je heen wil.

 

Laat je niet uit het veld slaan door wolken emoties die plots opdwarrelen: ze zijn slechts een signaal dat jouw Licht goed aan het indalen is, en ze vragen gewoon even aandacht en wat extra inspanning nadien om ze los te laten.

 

Dit is nu eenmaal een afwerkingsjaar, en het is hoogst normaal dat je je af en toe wat verdrietig voelt, of nostalgie voelt bovendrijven. We sluiten nu zeer vele levens af, en dat brengt nu eenmaal vele oude situaties, plaatsen en verbindingen opnieuw even naar boven. Vooral om te beseffen wat we erin/ermee/erdoor geleerd hebben, en wat de link is met je huidige situatie.

 

De Maagd-energie vraagt je aan de slag te gaan en je eigen healingproces te verdiepen en uit te breiden. Velen worden ook geroepen om de ervaring en kennis en technieken van hun eigen healingproces te delen met anderen, en gaan de komende maanden de voor hen juiste vorm zoeken hiervoor.

 

Maart is een 5-maand, dat wil zeggen dat de nadruk ligt op healing en vernieuwing. Je bekijkt al je mogelijkheden, je kijkt hoe je het afgelopen maanden hebt gedaan, en beslist hoe je nu verder gaat. Het proces van vernieuwing dat nu in stroomversnelling komt, kan soms angst, twijfels en onzekerheden naar boven brengen, maar het is belangrijk voor je om deze te zien als wolken die overdrijven, en als ze je hinderen is het nodig ze bewust los te laten, zodat je verder kan, en je proces niet nodeloos lang stagneert.

 

Op 8 maart begint de schaduwperiode van Mercurius retrograde, en die loopt pas af begin mei, met de feitelijke retro tussen 22 maart en 15 april. Je kan dus stellen dat je tot begin mei alle kansen krijgt om alle aspecten van je leven en je vernieuwings – (en afwerk-) proces vanuit alle perspectieven te bekijken, veel nieuwe informatie op te pikken en daar dan ook wat mee te gaan doen.

 

Energetisch zou maart wat makkelijker moeten aanvoelen, na de enorme uitbreiding van januari en februari, en dat kan een herademing betekenen, hoewel de 11-trilling van dit jaar veel onvoorspelbaarheid en snelle wendingen met zich meebrengt.

 

Door de Mars/Uranus-energie kan er de komende weken wel wat opschudding en plotse verandering zijn, dus merk je in jezelf angst voor en weerstand naar vernieuwing, blijf daar dan rustig bij, en troost en bevestig jezelf als een liefhebbende ouder: je kan het! Maar plotse afwerking, breuken, doorbraken: het hoort bij deze periode, en het doel is alleen maar bevrijding en opening naar je toekomst.

De Nieuwe Maan in Vissen kan nog wat meer emoties laten opborrelen, maar kan ook je energetische en intuïtieve waarneming sterk vergroten, wat je mooie ervaringen kan brengen, een boost van je spiritueel proces, en een sterker contact met je zielsenergie, je gids/beschermengel en andere gidsen.

 

Op 21 maart is er dan de Lente-equinox, die ook een grote energetische shift veroorzaakt.

Zorg de dagen ervoor en erna altijd voor voldoende rust, frisse lucht, beweging, en aangepaste voeding, zodat je systeem de verschuiving vlot kan verwerken.

 

Ons lichaam heeft hard gewerkt de afgelopen maanden. De toenemende trilling was door steeds meer mensen echt fysiek te voelen in het zenuwstelsel, en de meesten hebben wel af en toe allerlei symptomen gevoeld, gaande van ijl hoofd, draaierigheid, hongeraanvallen, plots koud of warm, rillerige spieren, spierpijn, vermoeidheid of hyperactiviteit, hartkloppingen,… Net doordat we nu zo snel energetisch evolueren, is een gezond energie-management nodig: auraschoonmaak, je aura herstellen/voeden, je lichaam steeds beter leren kennen en voor jezelf uitzoeken hoe je je lichaam kan helpen je steeds groter wordend energieveld te assimileren.

 

En wat je hele proces heel erg vooruit helpt, is relativering, ontspanning, humor, dankbaarheid, genieten van het gewone dagelijkse leven, van mooie ontmoetingen, van ondersteunende contacten, van delen en elkaar helpen in bewustwording. Je leven zo eenvoudig mogelijk maken, en ontdoen van al wat ‘teveel’ is. Helpt écht. De Nieuwe Tijd is er één van eenvoud, van je essentie leven. En daarmee beginnen we Hier en Nu. Hoera.

 

Keep the Faith

 

 

Fran Tielemans

http://www.maitreya.be

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.