Hogere trillingen en energie op aarde. Wat merk jij ervan? - Paul Wezenbeek - Lichtwerkers Nederland

Hogere trillingen en energie op aarde

Gechannelde informatie over onze aarde

Uit het boek `alles verloopt volgens plan`door Ute Kretzschmar.

Ascentie: De aarde heeft zich opgeheven uit de cirkel van de driedimensionaliteit.

Sinds 1987 bevindt jullie planeet zich in een voortdurende trillingsverhoging. De aarde wordt op dit moment gedragen door steeds hoger wordende trillingen die zich daar vestigen. Daarmee gaat een intensief veranderingsproces gepaard. Door de stijgende trilling maakt het menselijk bewustzijn sprongen. Het lijkt of de tijd steeds sneller gaat, hoewel jullie klokken nog steeds 24 uur per dag aanwijzen.

Jullie tijdswaarneming heeft zich ten opzichte van vroeger enorm versneld. Soms heb je het gevoel dat bepaalde werkzaamheden meer tijd in beslag nemen.

Je verbaast je erover hoe snel de ochtend, de dag, de week en het jaar voorbij gaan. We willen je vooral op het hart drukken je als gevolg van deze stijgende trilling niet door het leven te laten opjagen! Creëer periodes van rust en ontspanning. Stel prioriteiten: wat is werkelijk belangrijk in je leven? En denk steeds weer aan jezelf en je welzijn. Leer jezelf innerlijk in balans te brengen. Deze verhoogde trilling is feitelijk neutraal. Zoals de zon alles beschijnt en niemand uitsluit, zo wordt ook de verhoogde trilling door iedereen opgepikt. Deze verhoogde trilling brengt aan het licht wat jullie in de derde dimensie nog heel goed voor jezelf konden verbergen: je overtuigingen en gedachten!

Het is dus  buitengewoon belangrijk dat je bewustzijn groter wordt. Steek niet langer je hoofd in het zand en observeer je gedachten en overtuigingen. En als je daarbij gedachtegangen ontdekt die niet bijdragen aan een groter gevoel van welzijn, leer dan tegensturen. Stop de onbewuste automatische piloot. Dit proces is een daad van de wil waarbij constant werken  aan jezelf onontbeerlijk is. Dat is de prijs van het meesterschap. De enige die in staat is jouw gedachten te veranderen, ben jezelf. Er zal niemand opstaan die het binnen in je hoofd opruimt! Jij alleen draagt de verantwoordelijkheid voor de keuze van je gedachten. En neem dit van ons aan: er is niemand die je over de drempel draagt!

Ik ben persoonlijk een groot fan van de boeken van Ute Kretzschmar. Op het gebied van ascentie en het opweg zijn naar de 5e dimensie kan ze heel duidelijk en begrijpelijk schrijven. Ook haar gechannelde informatie komt bij mij als zeer betrouwbaar over. Er is zoveel aan de gang op het gebied van ascentie. Het is zo interessant om daar over te lezen en het ook bewust mee te gaan maken. Het gebeurt! het is vol om ons heen…

Paul Wezenbeek
https://www.spiri-apps.com