Door, met en in, het pure licht te ‘werken’ wordt de duisternis verdreven - Ronald Smit - Lichtwerkers Nederland

Door, met en in, het PURE licht te ‘werken’ wordt de duisternis verdreven.

 

Er zijn velen mensen die gekweld worden door een relatie of een hartstocht waarin men geen antwoorden of voldoeningen (meer) krijgen, het liefst wil men zich dan ook bevrijden van deze kwellingen.

Alleen “enkel” en “simpel” een besluit nemen hierin volstaat niet om te kunnen slagen.

Probeer je vrijgekomen tijd bijvoorbeeld eens te vullen, zoals je wilt eventueel te hechten, aan een andere activiteit of zelfs aan een ander persoon.

 

Kies hiervoor dan iets dat TOTAAL anders is, zodat je totaal afgeleid wordt van hetgeen je o zo gewend was en zich in jouw macht had.

Maak deze nieuwe bezigheid jouw nieuwe bondgenoot, dit zal je een kracht geven om je van de oude kwellingen… van die oude energie te bevrijden.

 

Je mag alleen jezelf bewust worden dat de absolute vrijheid niet bestaat, overal heerst de wet van aantrekking… wees jezelf dan ook bewust van hetgeen jij wilt aantrekken in jouw gecreëerde realiteit.

 

Alles wat ze zeggen, doen en denken is een energie die wij uitzenden… het is ook de energie die wij aantrekken en die we dus terug kunnen verwachten.

Dit is de wet van aantrekking, wees dus bewust over hetgeen je denkt, zegt en doet.

Wat je ook doet, je zult dus altijd ergens aan ’gehecht’ zijn, en juist op dat punt dien je helder en waakzaam te zijn.

 

Wil je je echt bevrijden uit de duisternis, dan moet je werken met het licht… met de pure energie, want alleen dit licht beschikt over de chemische, of zo je wilt, de fysieke eigenschappen om de duisternis te verdrijven.

En indien je erin slaagt je te verbinden met het licht, met deze pure energie, zal dit je in het veld van aantrekking houden en kun je het niet meer verlaten, de zware en negatieve energieën zullen hierdoor verdreven worden en zullen niet opnieuw meer vat op jou kunnen krijgen… natuurlijk zal dit mogen duren zolang jij je denken, je doen en hetgeen jij zegt richt met een positieve intentie.

 

Vanuit het universum wordt ons namelijk dagelijks nieuwe en pure energieën toegestuurd, dit gaat dag na dag door, deze energieën zijn gevuld met PUUR licht en PURE liefde!

Hierdoor kan geen enkele negatieve kracht meer invloed op jouw krijgen, ja zal hierdoor dus bevrijd worden van al die zware en duistere energieën, en een leven te gemoed gaan zien die mag baden in het ZUIVERE en PURE licht.

 

Lieve vrienden, met opzet heb ik vandaag deze boodschap geschreven.

Het valt me al enige tijd op dat er vele mensen zijn die zich wel bewust zijn van de nieuwe en krachtiger geworden energieën maar zich hieraan niet durven of willen overgeven, ze vinden die liefdevolle energie maar heel “vreemd” aanvoelen en zijn er eigenlijk een beetje bang voor.

Bang om hun oude, vertrouwde gevoel te verlaten…

 

Ze zijn bang om die oude vertrouwde overtuigingen los te laten en in te ruilen voor die mooie en liefdevolle energie, ze blijven maar de roep van hun EGO volgen.

Ook blijven ze zich vaak vasthouden aan het dogma van de gevestigde religies die verklaren dat wij niet goed genoeg zijn en dat onze Schepper iets van ons nodig zou hebben… niet wetende dat de religies dit stuk gebruiken om ons afhankelijk te maken van hen!

Onze Schepper HEEFT niets nodig, onze Schepper is wat het is, het AL in AL… de Alfa en Omega.

Hoe kan onze Schepper iets nodig hebben als hij/zij ons geschapen heeft naar zijn/haar evenbeeld?

Het zou verklaren dat onze Schepper het niet goed gedaan zou hebben, dat onze Schepper niet compleet is, dat onze Schepper gefaald heeft bij de creatie van ons mensen!

 

Zien jullie de kromheid van onze ‘denk’ wereld?

Zien jullie de kromheid van onze gevestigde orde?

Zien jullie de kromheid van onze wereld?

Zie jullie de kromheid van onze overtuigingen?

 

Dit alles heeft tot gevolg… dat er hele vreemde en onverwachte reacties en gedachten worden gecreëerd.

Hierdoor zijn er zelfs mensen die zichzelf geheel willen opofferen om maar die roep van het EGO en de roep van de gevestigde orde te bevredigen… ze beseffen niet dat ze eigenlijk zichzelf verloochenen hiermee en dus de roep van hun ziel hiermee voorbijlopen.

Deze mensen hebben (nog) niet in de gaten dat deze nieuwe energie die zij nu opmerken een Blijvende energie zal zijn die de start van een compleet nieuw en ander leven zal inluiden, er is gewoonweg niet aan te ontkomen!!!

En door, door deze vreemde en ongewisse energie… raken ze verstrooid en raken ze in ongemak met alle gevolgen van dien.

 

Ik kan dan ook eigenlijk maar één goede raad meegeven aan al deze mensen… en deze is, volg jullie intuïtie, luister naar de roep vanuit de PUURHEID van je hart… van jouw eigen ziel en stil jouw ego… wordt weer bewust van het feit WIE JIJ BENT… een Goddelijk wezen met Goddelijke eigenschappen die tot creatie instaat zijn.

Dit zal jou de weg wijzen op dit nieuwe pad, dit zal jou leiden op dit nieuwe pad… de Goddelijkheid in eenieder van jullie zal zich gaan openbaren!!!

 

Men vraagt onder andere aan mij om hulp, ze geven hiermee gehoor aan de roep vanuit hun hart… maar als ze mijn geleide antwoorden horen dan slaan zij dicht en schrikken van de antwoorden die ik mag geven… puur uit onwetendheid.

Ik mag en kan geen inbreuk maken op de Goddelijke wetten die gelden in het “werk” dat ik mag doen welke de volgende zijn:

Ik mag geen inbreuk maken op de vrije wil van iemand!

Ik mag geen antwoorden geven die het levenspad van iemand dusdanig zou kunnen veranderen waardoor het levenscontract van iemand niet meer zou kunnen gaan werken, hierdoor zou het leven van iemand (gedeeltelijk) waardeloos kunnen worden omdat men zijn levenslessen niet meer op het pad zal tegenkomen!

Ik mag geen uitspraken doen over het tijdstip van de dood omdat men dan in de resterende dagen, weken, maanden of jaren het levenspad dusdanig zouden kunnen gaan aanpassen waardoor het levenspad zou kunnen gaan veranderen en zij de levenslessen op dit pad niet meer tegen zullen gaan komen!

 

Jullie zien lieve vrienden, dat NIETS zonder een reden plaatsvind en alles dus met een reden op jullie pad wordt neergelegd.

Als jullie mij aanspreken voor hulp of voor antwoorden, luister dan met je HART naar de antwoorden die ik geef, want alleen dan zal je de diepere betekenis mogen herkennen en in jouw leven mogen inpassen.

 

Met deze woorden wens ik iedereen een fantastische dag toe, een dag die mag verlicht worden door het PURE en zuivere licht dat ons voedt vanuit het universum. ☺

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde, ♥

 

Ronald Smit 
http://bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.