Ons computersysteem heeft een nieuwe upload ontvangen - Martha Krul - Lichtwerkers Nederland

Wij veranderen in een sneltreinvaart als mens. Wij voelen dat die verandering plaatsvindt maar hebben heel veel moeite om dit in ons dagelijks leven ook daadwerkelijk te gebruiken. 

Wij voelen zoveel verwarring. Er komen zoveel emoties op ons af. Wij voelen de hele dag dat wij van emotie naar emotie gaan. Wij zijn gewend om naar die emoties te kijken. Wat willen die emoties ons zeggen. Waardoor ben ik ineen zo verdrietig? Waarom voel ik mij zo intens alleen? Is er dan helemaal geen gelijkgestemde in de buurt waar ik even mijn hart kan luchten?

Het is een verwarrende tijd. Hoe kan je daar voor jezelf nu wat rust in vinden. Naar welke kant moet ik kijken om een beetje hulp te verwachten? Waar kan ik verklaringen vinden? Je zal deze warboel zeker herkennen.......

Wij zitten middenin een overgangsperiode. Wij veranderen als mens, maar ook onze waarneming verandert in een hoog tempo. Wij hebben als het ware een nieuwe gebruiksaanwijzing voor onszelf gekregen. De vernieuwde versie van jezelf. Met recht een upload. Maar zoals het in een computerprogramma is, zo is het nu ook met onszelf. Het lijkt op het oude, maar is het zeker niet. Wij zijn gewend het op onze oude vertrouwde manier te doen. Wij zijn gewend het op onze eigen manier te doen. Maar wij zitten in een vernieuwde versie. Onze waarneming is veranderd. Wij voelen emoties en pijnen en vertalen die naar onze oude versie. Maar die is niet meer van toepassing. Dat is ook het verwarrende. Het lijkt erop, maar is een veranderde versie.

Wij zijn veel gevoeliger geworden. Dat houdt in dat wij heel snel emoties ervaren. Maar die emoties hoeven helemaal niet van jezelf te zijn. Je voelt die emoties en projecteert die op jezelf. Maar nu wordt het belangrijk om te zien of die emoties wel iets over jou zegt. Of komt die emotie langs en is die van iemand die in je buurt is. Het kan zelfs zo zijn dat die emoties is van iemand waar je aan denkt. In onze oude versie bent je gewend meteen aan die emotie te gaan werken. Wie, hoe en wat is dat met die emotie. Maar nu mag je even een rustmomentje inbouwen en eerst voelen of die emoties wel van JOU is? Door die scheiding te maken, maak je het voor jezelf een stuk rustiger. Je hoeft niet meer in elke emotie te gaan zitten.

Je kan nu gaan leren werken met de nieuwe (vernieuwde) versie van jezelf. Neem de tijd daarvoor. Wij mogen best wat meer rust inbouwen. Het is een ingewikkeld proces die hele transformatie. En wij doen dat gewoon even tussen neus en lippen door. Het is een proces dat veel tijd, aandacht en rust vraagt. Je waarneming is aan het veranderen. Je fysieke lichaam is aan het veranderen. Je hebt misschien al langere tijd problemen met eens een nacht goed slapen. En toch willen wij eigenlijk van de een op de andere dag met die nieuwe versie kunnen werken.

Daar komt nog een moeilijkheid bij. Die nieuwe versie heeft voordelen ten aanzien van je oude programma. In het nieuwe programma kan je soms veel sneller dingen voor jezelf doen en te weten komen. Maar doordat je gewend bent met het oude programma te werken, is het moeilijk om die vertrouwdheid los te laten en over te stappen naar die nieuwe upload. Dat maakt het verwarrend.

Je bent als persoon nu al in hoge mate ingesteld op het nieuwe programma.

Maar door de verwarring van het overschakelen, ben je geneigd de nieuwe aanpassingen, niet voor waar aan te nemen.

Dus ga je terug naar je oude programma. Begin je een beetje te begrijpen waar die verwarring bij jezelf vandaan komt?

 

 

Ik heb het nu uitgelegd als een upload van een nieuw computerprogramma. Maar in die transformatie gebeurt nog iets heel belangrijks. We hebben het over de rups die uit de cocon naar de vlinder transformeert. Wij worden letterlijk opnieuw geboren. Wij moeten opnieuw door het geboortekanaal naar onze nieuwe vorm. De oude emoties die je al eens opgedaan hebt in het nauwe geboortekanaal, komen weer naar voren. Ook dat zijn emoties die wij moeilijk op waarde kunnen schatten en inschatten. De oude angsten komen nog een keer boven. Het is een stuk dat je alleen moet doen. Je hebt ervoor gekozen om geboren te worden en dan nog eens te transformeren. En dan vinden wij dat maar heel gewoon. En moet het vooral niet zoveel tijd in beslag nemen....... Is dat wel eerlijk om dat te denken? Nee natuurlijk. Het is een universeel wonder dat wij verrichten. Nog nooit hebben fysieke mensen dit proces doorgemaakt. Niemand kan je vertellen hoe de volgende stap er precies uitziet. Maar wat wij wel weten is dat wij vanuit het universum met heel veel belangstelling worden gevolgd. Zij willen ons helpen waar wij maar hulp nodig hebben.

Een groot deel van het proces van deze transformatie is al volbracht. Wij mogen heel trots op onszelf zijn. Wij worden als wonderen gezien in het universum. Wij zijn aan het transformeren en daarmee op weg naar de nieuwe vorm van samenleven op Moeder Aarde. Moeder Aarde die tegelijkertijd met ons door haar eigen transformatie heen gaat. Wij zijn op weg naar een nieuwe wereld. Een wereld van licht en liefde. Dat is heel belangrijk. Door in een hogere dimensie te leven, is onze energietrilling veranderd. Wij hebben voor een groot deel de upload doorstaan of zijn daar in bezig. Het nieuwe programma is een programma waar je oude vaardigheden op een nieuwe manier gaat toepassen. Daarom schakel op tijd over. Maar wees heel dankbaar dat je dit moment op aarde mag meemaken. Het is een intense periode, maar wanneer je echt overschakelt zal je steeds meer de bewondering en de vrijheid van de vlinder in jezelf voelen.

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.nl

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland