Het oplossen van ‘oud zeer’ - Missty - Lichtwerkers Nederland

Zoals vaker gezegd dient ‘oud zeer’ losgelaten te worden om te kunnen groeien en ascenderen. Omdat de tijd zich daarvoor nu aandient komt veel oud zeer naar boven bij velen. Het zijn blokkades voor je groei en gezondheid.

Hoe kunnen we dit oplossen..

 Als eerste is het nodig je verantwoording te nemen voor het gebeuren/de situatie. Dat wil zeggen.. weten dat je het zelf gecreëerd hebt. Oftewel door de keuze van je ziel om te ervaren.. oftewel door je denken/overtuigingen. Daarmee accepteer je ook dat het er is/was. (Zolang er ‘verzet’ is, kan niets oplossen.)

Je verantwoording nemen is ook je macht/kracht.. oftewel de energie die eraan hangt.. terug nemen bij jezelf.

Als die bij jezelf is kan je er iets mee doen.. het veranderen.

Zolang je ‘wijst’ naar een ander.. iemand of iets.. al is het maar dat je denkt dat God je straft of dat het toeval of lot is.. geef je de energie weg en kan je die niet veranderen.

 Het tweede is danken/vergeven.

Als je weet dat het ‘gebeuren’ je eigen (ziels)keuze was en ook weet dat andere zielen zich ‘aangemeld’ hebben om jou dat te geven.. om het mogelijk te maken.. kan/mag je die zielen/personen en ook de situaties danken daarvoor. Vergeven mag er wel bij.. doe het dan eventueel beiden. Danken is sterker. Vergeef/dank ook jezelf!

Als het een ‘gebeuren’ uit je kindertijd/jeugd is en het al een aantal jaren geleden is zal je zien dat het een soort draad door je verdere leven heen gegaan is. Omdat het niet opgelost is/was blijft het ‘knagen’ en op die manier creëer je onbewust andere dingen die daarmee verband houden. En vaak werden je ‘tekens’ gegeven dat er ‘iets’ zit wat opgelost mag worden.

Je hebt dus in je leven altijd keuzes die je kan maken. Ook of en wanneer je ‘oud zeer’ oplost. Met de keuzes die je maakt stap je op de ene of andere tijdlijn.

 Als derde is het gewenst om de emoties van toen te doorleven.
Emoties die je voelde ten tijde van het ‘gebeuren’ en/of daarna. Daarvoor ga je rustig zitten en kijkt naar die emotie bv verdriet. Je blijft kijken…… gaat er ‘doorheen’.. tot het vervaagt en tenslotte ‘oplost’. Boosheid kan je bv uiten op een kussen.. eruit gooien/slaan of zo.

Emoties die niet ‘doorleeft’ worden, zitten vast en vormen een blokkade. Emoties mogen (‘moeten’) stromen.

Dit is hoe het werkt.. hoe de energieën werken.. hoe je ‘oud zeer’ oplost. Dit zijn de tools.

Let op; Je kan het universum/de energieën niet voor de gek houden. Je dient het wel te menen.. niet zomaar even zeggen/doen. Dan houd je ook jezelf voor de gek.

Missty

Universele energie. Creëer je eigen leven.

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland