De ''komt goed'' Challenge 6 - Davy Diekstra - Lichtwerkers Nederland

De ''komt goed'' Challenge wordt een reeks van 11 delen. Klik hier voor het overzicht om de andere delen te lezen.

Numerologie is ook een passie van mij. 6 staat voor de mens in balans.

Vredig zijn houdt niet automatisch in dat alles vredig buiten jezelf blijft anders zou je waarschijnlijk niet naar de aarde zijn gekomen.

Vaak foppen we onszelf in de hoop dat iedereen het met ons eens is maar het is juist in de verschillen tussen ons dat er groei is.

Waarom dit of waarom dat is een eindeloze zoektocht omdat de enige reden dat iemand iets doet dáárom is. 

Hoe kan je vredig zijn en jezelf kennen als vrede, als er geen storm buiten jezelf is. Zonder dat wat jij niet bent kan dat wat je bent niet zijn, wat een andere manier van zeggen is dat je de ander niet nodig hebt maar zonder de ander niets bent.

Zo kan je sympathiek, hoffelijk, respectvol, zachtmoedig, oprecht, liefdevol zijn omdat dat wat dat niet is, is.
Een giftig persoon die je tegenkomt is nu een logisch gevolg van jouw compassie en kom je waarschijnlijk dan pas weer tegen als deze persoon ook deze compassie in zich heeft gevonden, tenzij je deze persoon beschuldigt.

Laat ik een voorbeeld uit mijn leven nemen om dit toe te lichten en ondanks dat ik weet dat het werkt, kan ik niet weten wat voor jou werkt, dat kan alleen jij. In het eindexamenjaar van het VWO moet ik een boekenlijst lezen met literatuur die ikzelf mocht kiezen. Mijn moeder wist een goed boek wat zich ook nog eens voor een deel afspeelde in de straat waar wij woonde en geloofde dat ik het een tof boek zou vinden: De Donker Kamer van Damocles door W.F. Hermans.

In die fase van mijn leven vond ik lezen voor kneuzen maar zetten mijzelf ertoe het boek te lezen. Tijdens 90% van het boek leefde ik mee met een verzetsheld uit de tweede wereldoorlog en in de laatste 10% met dezelfde man maar die werd nu opeens veroordeelt als NSBer. Ik snapte er niets van en vond dat het nergens op sloeg om dit literatuur te noemen. Wat vond ik dat zonde van mijn tijd. Wat een onzin!

Ik was een jaar of 10 en liep met mijn vader en broer over het strand. Opeens leek de tijd stil te staan en je zag de luchtbedden met een noodgang de zee in verdwijnen. Mijn vader rent naar het water en mijn broer rent de andere kant op.

Ik voel me vredig en voel geen motivatie te gaan rennen. Opeens zie ik allemaal caravans en stukken auto in de lucht. Als een zonsopgang is alles weer normaal en stopt het piepen in mijn oren. Al snel begint het gegil en een grote gastanken opslag bleek te zijn geëxplodeerd op de camping direct aan het stand.

Het volgende is bedoeld om de alerte stilte/vrede aan te geven die kan ontstaan terwijl er alleen maar reden lijkt voor actie.

Als mijn zoon net geboren is en mijn schoonmoeder, mijn moeder schrijft, dat zij veel beter is dan haar en dat zij zich ‘moet schamen’ als opvoeder, is voor mij de maat vol.

Ik geef moeders (ex en moeder van mijn kinderen) een ultimatum van 2 maanden, te stoppen mensen op te stoken tegen mij omdat moeders zich zoveel beter voelt dan mij. Ik vond dit ook heel vervelend voor de kindjes die dat ook dikwijls mee kregen wat mij bekrachtigde om harmonie te eisen.

Alsof er geen ultimatum was raasde moeders door met hele serenades over waarom zij zo goed is en ik minder zou zijn. Deze bron met gif lijkt jaren later nog niet uitgeput te zijn en moeders bevindt zich in een chronische ''komt niet goed stand'' naar de vader van haar kinderen. Wat gebeurt er hier innerlijk?

Waar besta ik zoals moeder denkt/hoopt/wilt/verzint dat ik ben? Dit geldt voor alles en iedereen ook in jouw leven natuurlijk. De enige plaats waar ik besta zoals moeders denkt dat ik ben is in haar eigen aura. Iedereen die jij denkt te kennen, ken je alleen als idee in jezelf.

Hoe terecht de haat ook is, je ziel doet er niet aan mee, die eenheid is. 1 . Bam weerstand in je energie. ''Komt niet goed'' in je aura en iedere keer dat je zieltjes aan het winnen bent voor de weerstand die in je leeft werk je dus niet voor het licht in je en wordt als het ware je aura donkerder.

Met grote donkere ogen kijkt moeders verbaast hoe ik na nog twee maanden terreur ga logeren bij vrienden.

Omdat moeders boekhouder was/is deed zij de boekhouding van mijn natuurgeneeskundige praktijk had zij toegang tot mijn DigiD en gebruikte die om mij zonder toestemming uit te schrijven, uit onze woning met gezamenlijke hypotheek.

Ik kwam hier achter op het stadhuis in Leiden waar een ambtenaar mij met klem op mijn hart drukte moeders strafrechtelijk te vervolgen. Ik vond dat niet proportioneel en koos ervoor om dat niet te doen. Ik besefte mij toen niet dat hierdoor ik het omgangsrecht met de kinderen verloor.

Als full time papa viel ik in een gat. Van super druk naar super stil logerend bij vrienden die fulltime werkte. Bijzonder genoeg bleek de logeerkamer mijn vluchtelingenkamp naar een harmonische relatie en na iets minder dan een maand brandt er een verliefdheid in mij en begint de relatie tussen mij en Denise op te bloeien.

Het contrast tussen je kinderen missen en een nieuwe verliefdheid was best groot en overschaduwde elkaar dikwijls. Hier biedt Pamela Kribbe mij een reading aan, gratis en uit het niets, omdat ze voelt dat ik het kan gebruiken. Mogelijk heeft Pamela Kribbe hier mijn leven gered en is voor mij niets minder dan het meest geniale medium waar ik ooit mee in contact ben gekomen.

Ik heb er duizenden uren van Pamela opzitten, maar minstens net zo veel Abraham Hicks en Kryon. Mediums bezocht en in laten vliegen. Later zelf medium geworden en met een serieuze knipoog gedoopt tot large. Natuurlijk is Pamela Kribbe een vertegenwoordiger van wat ook in jezelf is en één die straalt als een zon. Een mooi voorbeeld waar ik onuitspreekbaar dankbaar voor ben.

Deze reading zal centraal staan in deel 7 omdat zeven een spiritueel nummer is en ik je wens mee te nemen naar het ‘maximale’ wat ik heb gevonden.

De relatie die tussen mij en Denise ontstond, kwam abrupt tot een einde omdat ik met moeders had afgesproken te kijken wat er nog mogelijk was tussen ons. Denise vond het niet tof maar stapte vanuit haar grootheid terug als kind van gescheiden ouders.

Moeders liet mij wel merken dat er een mogelijkheid zou kunnen zijn als ik háár zou veroveren. Dat was voor mij geen optie en ik zocht naar bewijzen dat het afzeiken aan mijn adres zou stoppen en zijn begrepen als voorwaarde een relatie op te kunnen bouwen. Verder had ik ook een sorry nodig voor het weghouden van de kinderen en het illegaal uitschrijven uit de woning.

Dan krijgt moeders ook een reading van Pamela waarin ze te horen krijgt dat ik ooit haar zoon ben geweest. Wat precies de reden van moeders was om Denise een bericht te sturen dat ze mij mocht hebben weet alleen moeders zelf. Snel bloeide de relatie tussen mij en Denise weer op en als donderslag bij heldere hemel vertelt moeders mij; Dat ik totaal moet breken met Denise als ik de kinderen nog wens te zien.

Uit respect voor het liefdes verdriet wat ik meen waar te nemen houd ik een beetje afstand in de hoop dat die woede zou overwaaien.

Als ik dan hoor van de eigenaar van Astro TV dat moeders hem gedreigd heeft met een rechtszaak omdat hij mij vader had genoemd in een interview wat volgens haar niet klopte, is het duidelijk hoe ver moeders heen is.

Nare recensies bij mijn boek of anders lijkt haar fulltime job te zijn geworden en lijkt ze met volle teugen te genieten van de ouderverstoting.

 

De Diekstra kindjes mogen totaal geen omgang met alle Diekstra’s van moeders. Waarschijnlijk omdat zij ook niet breken voor Moeders; met Denise. Hoe het mogelijk is dat de Italiaanse papa van Moeders dit goedkeurt is voor mijn familie onbegrijpelijk omdat Italianen juist zo veel respect hebben voor familie. Er is geen sprake van ouderverstoting meer maar van stamboom verstoting wat één van de eerste vormen van discriminatie is.

Ook de moeder van moeders lijkt voor familie verstoting te zijn wat mij verbaasde omdat zij mij in contact bracht met Pamela Kribbe en samen met haar een lezing van Pamela bijwoonde waar onvoorwaardelijke liefde centraal staat.

Ik kies ervoor justitie in te schakelen en daag moeders voor de rechter. Ik vertel over de chantage van de moeder tegen Rechter H. Wien en moeders komt met een ander verhaal wat een regelsvermijndende accountant betaamd. De rechter verwijst ons door naar zijn assistenten bij de kinderbescherming. Als ik daar ben, met twee dames tegenover mij, vertellen ze mij dat ik een junk ben.

Ook dit hadden ze van moeders gehoord. Blij dat ik was dat ik na alle onzin die ik had gehoord eindelijk kon aantonen dat moeders niet te goeder trouw handelde. Ik stroop mijn mouw op en vraag vriendelijk of ze mij willen testen.

Dat was niet de functie van de kinderbescherming en het woord junk lieten ze gewoon staan. Misschien is dat wel de succesformule van justitie waardoor het zo wereldberoemd is dat justitie in Nederland een vruchtbare grond blijkt voor ouderverstoting/stamboom verstoting.

Lang verhaal zo kort mogelijk.

De rechter H. Wien zegt dat ik feitelijk een leugenaar ben.

Ik de kinderen tot twee keer toe emotioneel in de steek heb gelaten, in plaats van DigiD fraude en chantage.

Dan blijkt Lichtwerkers Nederland ook gevaarlijk voor de kinderen als feit volgens de rechter.

 

Als iemand ooit deze stukken kan gebruiken om een mooi licht op deze zaak te zetten en Justitie haar goudmijn durft af te nemen, namelijk de eindeloze omgangszaken, zonder behoefte aan bewijs en klakkeloos de gedaagde ouder’s verklaring echoën, sta ik graag bij met alles wat ik heb.

Ik heb ook mijn best gedaan aangifte te doen van discriminatie op geloofsovertuiging en levensovertuiging, familie naam en vrijheid van meningsuiting door justitie wat ondanks de duidelijk bewijzen niet in behandeling wordt genomen door justitie zelf.

Dat is een bizarre monopolie. Om verdere discriminatie bij justitie te voorkomen door een rechter zoals H. Wien hoop ik vroeg of laat ook iemand te vinden die de passie heeft ook dit te belichten.

Volgens de rechter heb ik het gezin verlaten voor Denise, ben ik met haar op een spirituele reis gegaan. Door deze reis is mijn levensovertuiging zo veranderd dat ik opeens een gevaar ben voor de kinderen volgens moeders die mij al 25 jaren kent.

Volgens rechter H. Wien ben ik opeens een ‘NSBer’ en mag ik de kinderen nooit zien zonder begeleiding.

Ik begrijp opeens het verhaal van de donkere kamer van Damocles. Ik zie het in mijn eigen leven. Van super fulltime plus papa naar debiel die begeleiding nodig heeft. De woede in mijn omgeving over de ouderverstoting van moeders en Justitie zet veel in beweging. Alle feiten die rechter H. Wien aanbrengt zijn aantoonbaar fout en de voorbereidingen voor het hoger beroep in volle gang.

Ik voel me een paar dagen opgeblazen en woedend. Het onrecht laat mij maar niet los.

Ik wordt een ochtend wakker en het is heel stil in mij. Zo stil. Ik ga naar beneden voor het ontbijt en zie alle voorbereidingen maar voel geen motivatie meer.

Het maak mij helemaal niet meer uit wat de meningen zijn van anderen; Ik ben die Ik ben.

Alsof ik weer 10 jaar ben op het strand.

Opeens begrijp ik karma Yoga..

Karma Yoga is je losmaken van het gevolg zijn en de oorzaak zijn. Je doet wat je doet zonder dat de meningen van anderen je wat doen over wat je doet. Snap je het nog?

Je bent bijvoorbeeld moeder en zonder dat de meningen van anderen je beïnvloeden ben je moeder. Je bent het gewoon. Wat iemand ook zegt; je bent die je bent.

Als je wat schrijft of een foto op Facebook plaatst bent je vrij van de likes of de meningen daarover. Hun mening vertelt je alleen waar zij zijn en of je licht of duisternis voor hun bent en dus alleen in hun. Een donkere plek in hun aura….

Ik stuur mijn advocate dat het hoger beroep stopgezet kan worden en was nog nooit zo gelukkig.

Ik was misschien verder van huis t.a.v. de vrije omgang met de kinderen maar was nog nooit zo vrij in de omgang met mijzelf.

Ik was even in een ''komt niet goed stand'' terecht gekomen t.a.v. moeders en Justitie om een nog vredigere ''komt goed'' stand in het hier en NU te ervaren.

 

Wordt vervolgd….

Davy Diekstra
Team Lichtwerkers NL