Je hebt de zon, de zee en de Liefde - My Happy Soul - Lichtwerkers Nederland

De zon dat ben je zelf! Omdat al het Licht wat je nodig hebt in jezelf zit! Je bent zelf het stralende baken van Licht. Van waaruit jij kan vertrekken. Van waaruit jij het neder kan zetten. Ben het Licht! Zoals we van je verlangen. Leef het leven in het Licht! Wat we willen dat je bent. Ben het baken waar anderen op terug kunnen vallen! Dat is essentieel. Dat is wat we willen, dat is wat we wensen!

Ben de Liefde! Dat ben je zelf! Zoals je weet, heb je alle Liefde die je nodig hebt zelf in ‘huis’. Als mens, als wezen, als stoffelijke ziel, zelf in je eigen wezen. In de ziel.

 Je kan deze Liefde leven door de deur naar je hart te openen! In de warme kamers van je hart tref je jouw liefdesbron aan: de bron van je Zijn. Te weten jouw liefdevolle ziel!!! Jouw ziel heeft alle Liefde die deze nodig heeft bij zijn geboorte alreeds in huis! Echter door jullie levens raken jullie steeds meer verwijderd van jullie innerlijke bron, van jullie wezen en vergeten deze bron, met alle Liefde in zich, te leven!!!

Vergeet je ziel niet te leven, als de ziel alles is wat is!!! Alles is wat ertoe doet. Je bent je aanpassing niet. Je bént je ziel!!! Dat is je aardse bewustzijn! Je bewustzijn vol met Liefde. Zorg dat jouw bron opengaat en dat je alle Liefde, die deze in zich heeft, weet te leven. En als je eenmaal je (zelf)Liefde lééft dan genereer je Liefde. Nog meer Liefde komt op je pad omdat het universum je ‘welgezinder’ is zodra jij de Liefde, het doel van je ziel, gaat leven. Liefde leven, uitdragen en verspreiden, is waarom het draait! Wij zeggen; niets meer, niets minder! Natuurlijk moeten jullie ook leven. Maar zonder Liefde zijn jullie als wezenloze zielen. Die doelloos, zonder drive en bestemming ‘maar wat doen’.

We proberen niet disrespectvol te zijn maar dat is hoe we het zien. Zielen zijn de voornaamste bron van bestaan! Wij willen graag dat jullie deze leven. En in overeenstemming van jullie plan van de ziel  doen leven! Neerzetten, doen wat je graag doet, doen waar je ook talent voor hebt. Datgene leven waarvan je droomt! Is dat zoveel gevraagd? Om te datgene te doen waarvan je droomt??? Talent voor hebt en dat je de essentie van je bestaan leeft. Nee, toch? Zoals we willen dat jij je ziel leeft, willen we ook dat jij de Liefde leeft!!! Want, olalala Liefde, het komt niet zomaar op je levenspaadje. Weet dat wel! We hebben al vaker gezegd dat je Liefde niet mag zoeken!!! Liefde komt tot je als het universeel tijd er voor is. Dat is wat anders dan aardse tijd! Want hier kennen we geen tijd, dat is zo aards. Je voelt als het tijd is. Dat weet je gewoon, mits je door je hart en ziel leeft. Want dan leef je door je intuïtie te gebruiken. Je gevoel in te zetten. Het poortje naar je hart is dan geopend en dan kan je via je gevoel leven!!! Hoe mooi is dat, dat je via je gevoel kan leven en gewoonweg weet?!? Wéét wat jouw waarheid is!

Je waarheid leven is het mooiste wat er is! Je bent dan getrouw aan jezelf. En dat is ook Liefde naar jezelf toe. Zodra je Liefde aan jezelf kan geven, ben je in staat om Liefde aan anderen te geven. Want als je zelf de weg naar Liefde niet weet hoe kan je deze naar anderen toe leven? Het is dus van belang jezelf te kennen! Te weten hoe je bent en in reflectie op jezelf je dualiteiten accepteren. En deze (zoveel als mogelijk) in Liefde te leven.

Want Liefde is alles wat is!!! Wat er zou moeten zijn!!!

We blijven dit tot in het oneindige herhalen! Totdat het bij iedereen beklijft. Want beklijven dat doet het nog niet bij veel mensen! Leef de Liefde! Draag bij aan een zee vol Liefde!!! Ben de druppel van Liefde in jouw omgeving! Leef, straal en spreidt de Liefde zodat anderen erdoor geraakt worden!!! Door jouw Liefde. Zodat anderen weer op hun beurt de Liefde verspreiden.

We zijn allemaal zielen, ‘kinderen’, van Licht en Liefde! Stoffelijk én onstoffelijk. Waarom daar dan niet meer naar leven? Wij zielen buiten de stof weten wat Licht en Liefde is! En willen dit graag jullie, keer op keer, (komen) vertellen. Zodat jullie weten dat Liefde alles is wat is! En hiernaar kunnen leven.

We vallen vaak in herhaling omdat we zien dat velen van jullie Liefde ontberen, vergeten te leven of gewoonweg niet bij zichzelf (durven) stilstaan om de dagelijkse druk, de aardse rat race waar velen van jullie inzitten, al jullie aardse energie opslokt! En dat, lieve kinderen, is niet waarvoor jullie op aarde zijn gekomen. Jullie zijn op aarde gekomen om jullie zielen in het Licht en de Liefde van onze dimensie te evolueren. Niets meer, niets minder! Maar als jullie zo druk blijven en pertinent ‘weigeren’ de essentie van jullie zelf te ontdekken, te leven dan wel neer te zetten dan gaan jullie voorbij aan het doel van jullie ziel. Het doel van jullie leven. The purpose of Life!!!

Het is de bedoeling dat jullie vanuit jullie wezen, jullie innerlijke bron te weten jullie liefdevolle ziel, in, met en vanuit Liefde gaan leven. Voor de Liefde!!! Voor de allesomvattende universele Liefde! Voor het grotere geheel! Het universele geheel! Zodat jullie Liefde gaan spreiden als druppels van Liefde. Deze druppels tezamen worden riviertjes van Liefde en deze riviertjes tezamen monden uit in meren van Liefde. En de meren en riviertjes tezamen monden uit in delta’s van Liefde. Alles tezamen vormen zeeën van Liefde en zeeën van Liefde vullen oceanen van Liefde. Oceanen van Liefde!!! Dat is toch allemáchtig práchtig!!! Dat iedereen de Liefde leeft! Vanuit zijn hart en ziel! Echter wij, de dimensie van liefde en Licht, weten dat het nochtans niet zover is. Maar we zijn op weg. Jullie zijn op weg tot de transformatie. Een transformatie in jullie zelf. Er komt een ommekeer! Deze is al gaande. Binnen individuen. De kring van Liefde wordt al groter! Laat onze woorden jullie daarbij inspireren. En jullie kinderen werkend in het Licht, verenigt u allen zodat uw verspreidingsgebied van Liefde groter zal worden en meer harten geopend worden en zielen geleefd gaan worden!!! Want daar mag het heen. Daar mag het heen!

 

Maar zoals we al zeiden, zover is het nog niet. Wat kan jij als individu bijdragen aan de Liefde, aan de wereld, aan het geheel??? Dat is niet zo moeilijk. We hebben het alreeds verwoord.

Leef vanuit je hart en ziel, ontdek de ware essentie van wie je bent!

Leef deze authenticiteit en wen je capaciteiten, je natuurlijke (Goddelijke) giften en talenten aan voor de mensheid. In Liefde en uit Liefde. Verbind jezelf met anderen, vanuit Liefde. Van ziel tot ziel! Leef de Liefde die op je pad komt! Zeker als het zielsliefde betreft! Deze hebben een universeel doel. Om de Liefde van beide ’verenigde’ zielen te spreiden. Wanneer zielen vanuit zielsliefde verenigd worden, is de actieradius van de Liefde groter. Omdat dit universeel zo gepland is. Daarom werken we met universele zielsplannen waarin dit is opgenomen. Zodat de Liefde dieper en zuiverder verspreid kan worden! En daarom zijn wij als universum er ‘op gebrand’ dat als deze vorm van diepste, diepste Liefde op jullie pad komt, te leven. Want dat is essentieel. Universeel gezien. Niet voor jullie aanpassingen. Daar gaat het niet om. Dat is een leuke bijkomstigheid. Zeker weten. Maar het dient een universeel geheel! En daar gaat het soms mis. Omdat mensen kijken vanuit hun aardse visie, hun aardse kokertje. Het is allemaal zo ‘ieniemienie’ en het mag allemaal wat universeler bezien worden. Jij begrijpt wat we bedoelen, nu nog leven, lieve kind. Maar dit geldt voor velen onder jullie. Jullie zetten je aardse aanpassing voorop! Alsof dat het doel is in jullie leven, maar dat is het niet gebieden wij te zeggen. Jullie mogen verder, in Liefde, met Liefde en voor de Liefde gaan kijken.

Beperk jullie visie alsjeblieft niet tot het aardse!!! Het aardse is zo, klein, zo beperkt!

Er is een heel universum! Waarvan het aardse, jullie dimensie, maar een klein onderdeeltje is. Onze dimensies zijn verweven maar er bestaan nog vele dimensies daarnaast. Waarover we het nu niet verder zullen hebben. Maar kijk verder dan het gebruikelijke, leef beyond van wat je kan waarnemen en besef dat er vele werelden naast jullie waarneembare wereld is.

En ondertussen, lieve kinderen, doe ‘jullie ding’, vanuit de essentie van je Zijn, je ziel en lééf in Liefde!

Strooi met Liefde en ben Liefde!!! Leef dé Liefde!

Dat is wat we wilden zeggen. Doe jullie ‘aardse voordeel’ ermee. Wij gaan nu in vrede en zijn weldra terug met nog meer mooie boodschappen waarbij we inzicht geven in onze en jullie dimensie.

In Liefde, met Liefde en voor de Liefde opgeschreven door My Happy Soul
www.myhappysoul.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.