Ja, jullie zijn zo geliefd - Marcel ter Veer - Lichtwerkers Nederland

Lieve mensen, Werd ik net aangespoord of ik deze channeling nogmaals wilde delen met jullie, dus bij deze...geniet van de energie...het is een channeling die ik ontving, na het geven van een groepshealing...

Geliefden: Ja, jullie zijn zo geliefd,

Aangeraakt, exact dat gene wat aangeraakt mag worden, om vervolgens los geweekt te worden en volledig los te kunnen laten. Het hartchakra mag verder opengaan, dat doet soms iets pijn, om nog oude stukken te ervaren, die men niet meer nodig heeft om mee te dragen. Aanschouw het in liefde, wat boven komt, lief kind, ja het is goed zo. Laat het maar los. Ook jij mag ervaren wat het is om het leven, lichter, rijker, en voller te ervaren en je weer te verwonderen vanuit het kinderhart wat nog steeds in jou is en dat nu volledig open mag gaan, dat zuivere kinderhart weet je nog wel?

 

Toen je nog onbevangen en vol vreugde en verwondering de wereld in keek, het is nu tijd om alles los te laten wat je niet meer dient, lief kind, en toe te laten wat je Hoger Goed dient. Dat gaat in kleine stapjes en soms gepaard met een traan, het ervaren van koude en of juist warmte, het hoort er allemaal bij, lief kind, laat het maar gebeuren en bovenal, laat het toe.

Gun jezelf dit. Je hebt het zo verdiend dat je hartchakra nu eindelijk helemaal open mag gaan. Laat het maar toe, lief kind, en geef je elke keer weer volledig over aan het ontvangen van de healing, de Arcturianen en de Elohim . Maak er gebruik van zoveel je wilt en ontvang, ontvang, laat het toe in je gehele systeem, in al je cellen, al je atomen en elektronen, en zie wat er gebeurt in je leven en welke wondertjes er plaats mogen vinden die jij mag ervaren.

Het is echt tijd, dat jullie vanuit je hart gaan leven, wij helpen jullie hiermee, als je ons toelaat in je hart, dan kan en mag er zoveel healing plaats vinden, dat is voor sommige van jullie zo, moeilijk voor te stellen maar dat is echt zo, lief kind, wij hebben jullie zo ontzettend lief, er wordt zo veel van jullie gehouden, als je dat wist en kon voelen, zou je nooit meer bang zijn, zou je nooit meer twijfelen, zou je volledig vanuit je hart durven leven, omdat wij altijd bij jullie zijn.

Laat de liefde toe in je Hart, die wij jullie sturen , het is het Christus bewustzijn wat wakker wordt gemaakt in jullie, de Christusenergie, dat wij, doorgeven aan en in jullie wezen.

Hierdoor gaat jullie ziel volledig open, en dat is nu juist de bedoeling, ontvang Het Helende Licht zo vaak als je wilt en zo vaak als je kunt, Je ontvang dan veel healing en activatie op het hartchakra, hierdoor worden jullie een dieper voelend mens en is het beter voor jullie om in je hart te blijven , te vertrouwen op je gevoel en in je kracht te staan.

Geliefden, ja jullie zijn allen kinderen die zo geliefd zijn, weet dat wij heel veel van jullie houden , onze liefde mag je altijd ontvangen en als jij het toelaat in je hart, ga je wonderen ervaren in je leven hier op aarde. En zo is het en zo mag het zijn. Wij groeten jullie vanuit dankbaarheid en liefde.

De Elohim

Marcel ter Veer
www.marcturianhealing.nl