Open je hart en stroom mee in de 5e dimensie - Martha Krul - Lichtwerkers Nederland

Vliegen, stromen, zweven dat is wat ik zou willen. Maar het voelt zo anders.

Er komt soms zoveel angst en onbegrip naar boven. Ik zou het zo graag anders willen. Ik heb de puf niet om het allemaal in deze hectische tijd aan te pakken. Ik word soms gek van mijzelf. Ik kan zo bijna jaloers kijken naar de mensen die wel “begrijpen”, wat er allemaal gebeurt......

Is dit herkenbaar voor je. Is dit iets dat jij jezelf keer op keer hoort zeggen?

Het is zoveel gemakkelijker dan je zelf denkt.

In de 3e dimensie waren wij eigenlijk statisch en star. Onze energie was geen mooie vloeiende energie. Nu in de 5e dimensie hebben wij een veel lichtere en transparantere energie. Een energie die wil stromen. Stromen als een rivier. De 5e dimensie is een dimensie waar wij ons veel vrijer in kunnen voelen. Maar hoe kan je van die verstarrende energie overgaan naar die mooie lichtende energie. Naar die stromende energie die je vrijheid geeft en blijdschap. Blijdschap ondanks de aardse problemen waar wij mee te maken hebben?

Ja het klinkt mooi en tevens zo verwarrend. Het woord is VERTROUWEN. Wanneer wij kunnen vertrouwen op onszelf (zelfvertrouwen) dan kunnen wij ook vertrouwen op de ander. Ja die ander is er constant voor je. Die ander zijn onze begeleiders. Onze spirituele begeleiders. Die willen ons hun liefde tonen, maar moeten daar wel de gelegenheid voor krijgen. Wij zitten immers op de planeet van vrije wil. Wij zijn degenen die aan moeten geven of wij hen, en daarmee ons zelf wel vertrouwen. Ja natuurlijk vertrouw ik op mijn gidsen en onze beschermengelen. Maar daar maak ik pas contact mee al ik het echt niet meer zelf kan........

Is dat wel heel wijs? Onze gidsen en begeleiders willen niets liever dan de mensen op aarde bijstaan in wat er op aarde gebeurt. Niet alleen in moeilijke situaties. Zelfs al wil je weten wat je vandaag het beste kunt eten, omdat je lichaam lang niet alle dagen hetzelfde verdraagt. Je lichaam heeft iedere dag een andere voorkeur. Dat kan je vragen wanneer je bij de groenteboer staat. Je krijgt antwoord. Misschien niet in de vorm die JIJ verwacht. Maar je zal ineens zien dat je naar een bepaalde groente staat te kijken en eigenlijk verbaasd bent dat die groente je aandacht trekt. Dat is je antwoord op je vraag. Die groente is vandaag jouw aanbevolen groente.

Dit spel heeft te maken met je overgeven

Het is eigenlijk een spel. Niet een spel voor “noodsituaties”, maar een spel voor ieder moment elke dag.

Wanneer je jezelf traint in dit spel, zal je heel snel je antwoorden gaan vinden.

Op alle vragen proberen zij je het antwoord te geven.

Dit spel heeft te maken met je overgeven.

Je overgeven aan het advies en antwoord van een ander. Dat is wat wij eigenlijk vaak heel moeilijk vinden.

Je kan dit “spel” vergelijken met het gaan liggen in een stromende rivier. Je ligt op je rug en je hoofd is de voorsteven van de boot. Je ziet niet wat er in de rivier ligt aan ongemakken. Dit zie je in het werkelijke leven ook niet altijd aankomen. Je gidsen en begeleiders voeren je heel liefdevol door die rivier. Ze zijn zo zorgzaam voor je dat ze constant bezig zijn met jouw bescherming. Je wordt geleid door de rivier naar de bestemming waar je op dat moment naar toe moet.

Ja zo simpel is dit spel. En waarom leg ik daar zoveel nadruk op? Omdat het alles te maken heeft met het zweven en stromen in die 5e dimensie. Wanneer je je eindelijk durft over te geven aan de leiding van je gidsen en begeleiders dan ga je stromen. Je energie kan vloeiender en lichter worden. Je gaat in de richting die je al zo lang aan het zoeken was. Je krijgt een gevoel van vrijheid en gelukzaligheid en ziet dat het leven op aarde onlosmakelijk verbonden is met de energieën in het universum. Jij wilt graag een steuntje hebben en zij willen je zo graag uit hun intense liefde helpen.... Dus maak contact met ze. Steek je handen uit en weet dat je aangeraakt wordt door die liefdevolle begeleiders waar je al zo lang naar uit hebt gekeken. Zij waren er altijd al. Wij zijn degene die hen links hebben laten liggen in die lagere dimensies. 

Nu in deze 5 e dimensie is het belangrijk omdat contact te maken. Je kan dan stromen en vliegen. Je kan en mag je vrij voelen. Je mag ondanks alles je heel gelukkig prijzen in deze wereld. Juist in de periode waarin wij nu zitten, de periode van sterke stijgingen in de energie, is het maken van deze contacten een wezenlijk onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Wij hebben naar onze begeleiders uitgekeken, maar geen gebruik van ze willen maken. Nu worden beide werelden steeds nauwer met elkaar verbonden en zo ook ons functioneren met de zichtbare en onzichtbare energie.

Probeer niet alleen in de momenten dat je het moeilijk heb aan die liefdevolle begeleiding te denken en om hulp te vragen. Leer er ieder moment van de dag mee te “spelen” en ontvang op die bijzondere manier je antwoorden. Antwoorden op vragen die je jezelf al heel lang stelde. Die antwoorden zitten in je hart en via dit spel kom je die antwoorden ook te weten.

Het leven mag geleefd, maar vooral gespeeld worden.

Samen met het kind in jezelf maak je dit spel tot een dagelijks vermaak.

Heel veel plezier met deze manier van stromen en vliegen in de 5e dimensie.

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.nl

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland