Wat doe ik eigenlijk op aarde? - Ronald Smit - Lichtwerkers Nederland

''Wat doe ik eigenlijk op onze liefdevolle Moeder Aarde?''

 

Er zijn heel veel liefdevolle zielen die zich het volgende afvragen…

“Wat doe ik hier nu eigenlijk op deze liefdevolle Moeder Aarde?”

 

Ze zijn zich onbewust dat jouw leven een keus is geweest… een keus van jouw ziel die vanuit het universum voor deze incarnatie mocht kiezen!

Zij zijn zich echter geheel onbewust van het Goddelijke pad wat wij hier kunnen en mogen volgen en volgen dus geheel onbewust hun EGO met alle gevolgen van dien.

 

Een hoop mensen volgen een leven van pure overlevingsstrijd, zij blijven proberen hun EGO te volgen… maar het is eigenlijk nooit goed want het EGO is niet te verzadigen.

Zodra men het ene vraagstuk heeft opgelost en zodra men iets nieuws heeft roept het ego gelijk alweer voor het volgende… de strijd die men voert om de wensen van het ego te vervullen is een strijd zonder einde, zelfs al heb je alles… het ego zal blijven vragen om meer.

 

Hoeveel mensen zijn er nu eigenlijk… die echt, die echt nadenken over de betekenis van hun verblijf hier op onze liefdevolle Moeder Aarde?

Inderdaad, hoeveel zijn er die zich afvragen:

‘Wat doe ik hier?

Waarom ben ik hier?’

De meeste mensen gedragen zich hier op Aarde alsof het alleen om hen draait, zij denken alleen maar om meer te vergaren, nieuwe auto’s, nieuwe en nog mooiere huizen, een nog grotere televisie en dan ook nog het liefste een andere partner want de buren hebben dit ook gedaan en die heeft ineens nu een nog mooiere en jongere partner.

Zij vullen hun leven met een constante strijd die zij voeren en zij doen dit alléén en heel erg eenzaam!

Slecht weinigen zijn zich bewust van de ware essentie van het leven, de reden waarom zij ECHT hier zijn.

Gelukkig wordt de groep liefdevolle zielen die weten dat zij deze enkele tientallen jaren hebben gekregen om hun ziel de lessen te laten leren omdat de ziel wilt groeien in ervaringen nu steeds groter.

Doordat de energie veranderd… steeds hoger en hoger wordt, door de energie die ons mag voeden vanuit het universum… mogen steeds meer liefdevolle zielen zich bewust worden dat deze wereld, deze ervaring dus eigenlijk één hele grote les is, één hele grote les waar wij zelf als ziel voor gekozen hebben.

 

Het is dus een periode van lessen, een periode waar men zelf aan de “Hemel” om heeft gevraagd… gevraagd om een periode waarin de ziel mag leren, haar ervaringen wilt gaan uitbreiden en dus een periode waarin de zielenleer aangevuld mag gaan worden.

Want deze aangevulde zielenleer zal men weer mee gaan nemen naar het hogere om andere hiermee te dienen, het is het enigste wat men mee kan en zal nemen!!!

Wanneer je de aarde verlaat, ben je verplicht om alle materiële en zelfs intellectuele bezittingen achter te laten, en wie geen enkel innerlijk werk heeft gedaan verschijnt ellendig, arm en naakt voor de hemelse familie hierboven, want het is hierdoor een “verloren” periode geweest waarin men niet haar eigen gestelde doel heeft bereikt.

 

En daarom lieve vrienden, is het zo belangrijk om zuiver bewust te zijn van de dingen die je kan en mag creëren vanuit het zuivere bewustzijn… of op elke andere manier die hetzelfde doel mag dragen.

Ervaar je leed, creëer liefde en blijdschap.

Ervaar je armoede in welke zin dan ook, creëer voorspoed en geluk.

Ervaar je ziekte en lasten, creëer gezondheid.

Enz.

Het klinkt en lijkt heel ver gegrepen, maar wonderen zijn mogelijk als je vanuit… o.a… je zuivere bewustzijn gaat leven, je betreed een compleet ander en nieuw leven en alles valt op je pad zolang jij maar creëert ten goede van ons allemaal en vanuit je liefdevolle hart.

Ik wens iedereen ook vandaag weer met deze woorden een fantastische dag toe, een dag waarin men de echte waarheid mag leren kennen. ☺

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde, ♥

Ronald Smit
http://bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.