De ''komt goed'' Challenge 5 - Davy Diekstra - Lichtwerkers Nederland

De ''komt goed'' Challenge wordt een reeks van 11 delen. Klik hier voor het overzicht om de andere delen te lezen.

Kan je de consequentie bevatten van alles wat in je leven komt te verwelkomen met; ''dat komt goed''. Opeens wordt je als het ware wakker en alles is goed. Nu blijft alleen maar jouw persoonlijke voorkeur over. Wat goed voor jou voelt is jouw richting en daar kan niemand je bij helpen. Niemand!

Alleen jij kent jouw behoeftes en verlangens en focust je daar op. Je hoeft je nooit meer druk te maken over de meningen van anderen, want die kunnen jou daar niet bij helpen en remmen je alleen maar af als je die beschuldigd van wat dan ook. Meningen van anderen zijn een gecamoufleerde manier waarop iemand tegen je zegt wie zij zijn. Het heeft altijd en alleen maar met hun te maken.

 

Exen, pedofielen en schoonmoeders staan bijvoorbeeld in de top tien van mensen die je makkelijk beschuldigd waardoor je een innerlijk conflict hebt met je ziel die nooit mee doet aan een negatieve gedachten.

Waar je jezelf op focust krijg je meer van en uiteindelijk komt iedereen hierachter als ze zichzelf genoeg in elkaar hebben geslagen door zich te focussen op dat wat ze niet wilden. Eigenwaarde aard pas echt goed in je bewustzijn als je begint te merken als je leven daadwerkelijk verandert omdat je de gok hebt gewaagd om je 100% egoïstisch blij te focussen.

Medisch is dit te zien bij mensen die hypochonder worden genoemd en die hebben angst voor alle ziektes. Deze mensen krijgen ook meestal waar ze bang voor zijn wat een duidelijk voorbeeld is van een omgekeerd placebo effect. In plaats dat je houding je geneest maakt je houding je juist ziek. Eén van de vele manieren waarop je jezelf als het ware in elkaar kunt slaan.

Het bewustzijn wat je geneest of ziek maakt is de drijvende kracht voor het lichaam en er zijn mega veel medische studies die dit bij iedere studie moeten erkennen. Het effect van gedachten op je lichaam is zo groot omdat het lichaam een eigen bewustzijn heeft dat als het geen orders van jou krijgt op automatische piloot draait.

Zo belanden we aan bij de genetische onzin die momenteel een hype is en een nieuwe trend lijkt om mensen te discrimineren. Je overgroot opa had het, je oma en tante hadden het en je vader en broer hebben het ook en leveren je alle routines voor om het ook te krijgen door erin te geloven; te geloven dat het ''niet goed'' komt.

Braaf krijgt je lichaam de symptomen uit een artikel, reclame of drug campagne en jij begrijpt niet waarom je de symptomen hebt. Je geloofde wat je is verteld en je lichaam manifesteert het.

Jouw immuunsysteem is bewust van jouw houding en geeft je wat je verwacht

Daarom nam Jezus geen verantwoordelijkheid voor genezingen en gaf de tip mee: “Zondig niet meer (heb het er niet meer over)”.

Zie je hoe de medische wereld dit heeft omgedraaid en je periodiek vragen om het erover te hebben wat letterlijk het tegenovergestelde is. Zou het echt waar kunnen zijn dat de mensen die deze ziekenhuis rituelen verzinnen dit met bewuste opzet doen voor klandizie en knaken?

 

Het nieuws of reclame kijken is bijna onmogelijk zonder er depri, ziek of ongevoelig te worden en daarom verliezen de tv zenders steeds meer kijkers. Veel mensen zijn er klaar mee om te denken over dat wat andere hun voorkauwen en kijken liever schattige dieren filmpjes op Facebook. Waarom de meeste TV- en nieuwszenders alleen maar negativiteit opzoeken of verzinnen omdat zij dit moeten van hun baasjes die het volk bang, ziek en braaf proberen te houden.

Deze mensen weten dat je een bewust lichaam hebt en weten dat het hun ondergang wordt als mensen met een 15 minuten mediteren (gedachten stoppen/weerstand loslaten) per dag en affirmeren, wat ze wensen zoals: gezondheid, overvloed, vervullende relaties, vrije creatieve expressie, etc.

Dit innerlijke bewuste lichaam is een andere manier van zeggen dat de cellen van je lichaam naar jou luisteren. Het afweersysteem of immuunsysteem is bewust van jouw houding en geeft je wat je verwacht.

Symptomen zijn alleen maar een indicatie van weerstand in jouw energie die je al wat langer hebt. Misschien haat je terroristen, de buren, je collega's, familie, de tegenpartij. Misschien vind jij jezelf beter of ben je aan het concurreren of misschien vind jij jezelf niet goed genoeg. Te lelijk, te dik, te dom, te arm of minder dan wie dan ook om wat voor reden dan ook.  

De ziel die jou ook continu feedback geeft ziet jou als perfect en je naasten en voel jij je naar als je een andere visie hebt. Je ziel doet niet mee aan negativiteit en is verlichting de verbinding aangaan met de ziel zodat deze vlees kan worden zoals dat genoemd wordt. 

Wordt gelukkig; het medicijn voor alles in je leven

Wordt gelukkig; het medicijn voor alles in je leven en iets waar je hier en nu altijd voor kunt kiezen als je eerlijk bent tegen jezelf.

De ''komt goed'' Challenge is een uitnodiging om dit in je leven te manifesteren en zelf te ervaren hoe fantastisch je eigenlijk bent en hoe heerlijk het leven hier kan zijn.

Jezus had eigenlijk dezelfde tip maar gebruikte daar andere woorden voor in een tijd dat er vooral analfabeten waren. Eerst moet je het koninkrijk der hemelen binnengaan en dan wordt de rest aan je gegeven.

Wat denk jij dat hij hiermee bedoelde?

Wees gelukkig en alles komt goed en al je dromen en meer komen uit. De oplossing is dus niet in het doen maar in het zijn.

Zeker als het gaat om houden van iemand is mij opgevallen hoe het niet begrijpen van liefde voor veel mensen bizarre gedragingen uitlokt. Voor veel mensen is het belangrijk dat er van hun gehouden wordt en sloven zich soms extreem daarvoor uit.

Toch is liefde geen doen maar een zijn staat in het hier en nu. Liefde is hier en nu de open armen die uitbeelden dat alles goed komt. Dus dat alles wat hier en nu goed is. Liefde is de vreugde van het zijn.

Kan je begrijpen dat het logisch is dat als je deze keuze maakt het waarschijnlijk is dat een hoop mensen uit je leven verdwijnen omdat deze je niet meer spiegelen en je jezelf vroeg of laat bevindt onder mensen die er ook voor kiezen liefde te zijn ipv pleasen.

Daarom was Jezus, de meester van liefde een rebel en ging niet op zijn knietjes voor een rabbi wat hem een minder plezante all-in vakantie opleverde met ‘dodelijke’ afloop wat nog steeds wordt ontkent en ziek genoeg door de katholieke kerk wordt gevierd met een afbeelding daarvan om de nek.

We zouden een campagne moeten starten voor alle priesters die kinderen hebben misbruikt door een afbeelding van die daad om onze nekken te hangen. Hoewel dat niets te maken heeft met je goed willen voelen is een plaatje van iemand die is doodgemarteld om je nek hangen nog een stuk zieker naar mijn mening.

Bizar dat de Romeinen/Italianen hem niet alleen hebben doodgemarteld, ze lopen er ook nog eens trots mee om de nek als een gewei van een hert aan de muur. O ja, met het sprookje dat ze hem voor jouw zonden hebben doodgemarteld.

Als je met de houding: ''komt goed'', het leven observeert is het ontbreken van enige waarheidsgetrouwe logica vaak lachwekkend. Ik heb een jaar in Katwijk gewoond en daar lopen ze echt op zondag in het zwart naar de kerk en ergens kan ik dat wel begrijpen.

Stel je een moeder voor met een kindje van een jaar of twéé, het kind dat niet luistert en stoutmoedig en enthousiast is. Na twee waarschuwingen zegt mama dat het kindje nog één keer de kans krijgt wat het kind benut door verder te gaan met waar het mee bezig was en moeders verder irriteert. Moeder pakt het kindje en stopt het in de magnetron en zet deze op de hoogste stand.

Het mag duidelijk zijn dat deze moeder voorlopig gevangen zit met TBS verpleging. Vreemd goed geloven veel mensen dat god een snel geïrriteerd, sadistisch mannetje is en niet kan wachten tot je dood bent zodat god vol los op je kan gaan. Ik kan begrijpen dat je in het zwart rondloopt als je dit daadwerkelijk geloofd.

De ziel is liefde en wij hebben een vrije wil en kunnen kiezen voor liefde of niet. De ziel is als een TV zender die je kunt aanzetten of niet. Meditatie, het loslaten van weerstand, het stoppen met denken voor max 15 minuten is letterlijk je vrije wil gebruiken om van tv kanaal te wisselen.

Zin om te zappen?

Davy Diekstra
Team Lichtwerkers NL