15-02-2018 is er weer een gedeeltelijke Zonsverduistering - Manuela van der Knaap - Lichtwerkers Nederland

Donderdag 15 februari 2018 is er weer een gedeeltelijke Zonsverduistering.

In dit beknopte artikel kun je lezen over zelfbeschikking, orgaandonorschap, aftreden minister, macht uit comfort zone, trillingsverhoging Aarde en materie, griep en zonnevlammen.

Praktische info

Deze Zonsverduistering is een gedeeltelijke verduistering. Slechts 60% van de Zon zal verduistert zijn. De astrologische samenstand (voor de wereld) van Zon en Maan zijn om 22:05 Nederlandse tijd en deze zal dus niet in Europa te zien zijn. Deze eclips is te zien in Antarctica en Zuid-Amerika. 

Kracht

De energetisch kracht van deze verduistering is niet heel erg groot, door de slechts 60% verduistering. De bijbehorende Maansverduistering van 31 januari 2018 was enorm krachtig. Ik kan de energie van verduisteringen altijd goed voelen, maar deze was echt mega krachtig.

Deze Maansverduistering activeerde de hartsenergie totaal. Wat een liefde en openende hartsenergie heb ik mogen ervaren en delen met de toevallige bezoekers van de kristaldag in mijn praktijk. De energie van een Maansverduistering werkt altijd in op het onderbewuste en wordt pas na verloop van tijd zichtbaar in de wereld. 

Eigen pad gaan

De Zonsverduistering van 15 februari 2018 werkt zoals alle Zonsverduisteringen in het dagbewustzijn uit en is dus vrij snel zichtbaar in de wereld. Deze verduistering benadrukt het belang om jezelf zichtbaar te maken vanuit je diepste innerlijke authentieke Zelf en het uitrollen van jouw persoonlijke pad (noordelijke maansknoop in Leeuw en Priapus en zwarte Zon in Kreeft 10de huis). Dat kan ook betekenen dat met bepaalde mensen de wegen scheiden. Als de moeiteloze energie stroomt dan is er een moeiteloze creatie stroom die vanzelf ontvouwt. 

*

Donorregistratie

Om de keuze voor je eigen pad en zelfbeschikking nog wat extra kracht bij te zetten, is in Nederland het wetsvoorstel om iedereen automatisch orgaandonor te maken nu aangenomen. Dit is de meest duidelijke vorm van zelfbeschikking, namelijk jouw eigen organen. De zuidelijke Maansknoop staat nu in Waterman en het ultieme Watermanprincipe is dat alles is van iedereen is. De noordelijke Maansknoop die dat aangeeft wat ontwikkelend wil worden in ons en in de wereld, staat nu (nog tot eind 2018) in Leeuw en dwingt zelfbeschikking af. Nederland heeft haar overlevingsmechanisme in Leeuw staan en daar is nu dus een activatie van gaande. Ik vermoed dat deze situatie nog wel een staartje zal krijgen.

*

Afstraffing 

Net zoals in de jaarhoroscoop voor 2018 wordt er gevraagd om authentiek leiderschap in communicatie en inhoud.(Saturnus conjunct zwarte Maan in Steenbok 3de huis conjunct Pluto in 4de huis in het zwarte Maankanaal.) bijvoorbeeld Minister van buitenlandse zaken Halbe Zijlstra werd afgerekend op een leugen over zijn ontmoeting met Poetin. 

*

Macht uit comfort zone

Ook de bestuurlijke macht is niet echt in haar comfort zone. (Pluto in zwarte Maan kanaal) En steeds meer komt naar buiten. De leugen wordt ingehaald door de waarheid. Men zoekt naar authenticiteit en wil autonoom zijn. Daar doet deze Zonsverduistering nog even een duid in het zakje voor een extra imprint. 

*

Trillingsverhoging 

De trilling van de Aarde en materie is enorm aan het toenemen. Dit kun je zelf merken aan pijn in het onderlichaam. De lagere energien zoeken hun weg naar hoger gelegen trilling. Ook dieren kunnen hier last van ondervinden. (zwart Maan in Steenbok met Pluto in het zwarte Maankanaal 4de huis). Ook kunnen er grote onthullingen komen over milieu en de situatie waarin onze planeet Aarde zich bevindt. 

*

Griep 

De trillingsverhoging brengt dus groei van bewustzijn en dit kan een weerstandsverlaging geven als je het niet goed kunt integreren in het lichaam. Dan kan er altijd op een diepere zielslaag gekozen worden dit versneld uit te werken door ziekte, grieperig zijn. Er is inmiddels een ware epidemie gaande. In de klas van mijn dochtertje is nog maar 1/3 aanwezig, de rest is ziek thuis. (ongeaspekteerde Cheiron.) Het is ook heel goed mogelijk dat milieuvervuiling (o.a.chemtrails) hier een rol in spelen. 

*

Zonnenvlammen 

De milde zonnenvlammen van de dagen voor deze Zonsverduistering zijn een van de aanjagers van deze trillingsverhoging. Zonnenvlammen gaan altijd hand in hand met bewustzijnsverschuivingen. Ze zijn ook vaak van de partij rondom Zons- en Maansverduisteringen. Je kunt hier meer over lezen op mijn tijdlijn. Ook over hoe hier mee kunt omgaan. 

*

Volgende eclips serie 

De volgende reeks verduisteringen vindt plaats in juli en augustus, met op 13 augustus een gedeeltelijke Zonsverduistering, op 27 juli een totale Maansverduistering die wel in Europa zichtbaar is en deze reeks brengt ook nog een tweede gedeeltelijke Zonsverduistering voort, namelijk op 11 augustus 2018, wat niet vaak voorkomt.

©Manuela van der Knaap 
www.inzichten.com

*

Voor de geïnteresseerden: op 24 februari 2018 start de cursus van drie weekenden Kosmische astrologie. Er is nog ruimte voor deelnemers. (link)

*

En op 10 maart geeft ik een lezing bij de landelijke astrologieberoepsvereniging ASAS in slot Zeist. (link)

*

Kijk voor andere workshops zoals 'Ontdek de multi-dimensionale werking van mineralen' en 'Ontdek jouw, eigen Wezensessentie' in de agenda www.inzichten.com/agenda

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.