Niet alleen ons DNA is aan het veranderen ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Het zijn “moeilijke” tijden voor de mens op aarde. Er is zoveel aan het veranderen. Wij zijn zelf sterk aan het veranderen.

Wanneer wij terugkijken, al is het maar enige maanden terug, dan zien wij een andere persoon als die wij nu zijn. Wij staan soms heel dubbel in het transformatieproces (=Ascentieproces).

Wij lezen er veel over. Wij delen veel informatie met elkaar. Maar toch dringt het nog maar een fractie door wat er voor bijzonders aan het veranderen is.

Niet alleen op in ons mensen, in de natuur en daarmee ook de dieren, maar in het gehele universum. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. Wij begrijpen dat wij sterk onder de invloed staan van de planeten. De invloed van de maan is iedere 4 weken sterk voelbaar. De een kan goed functioneren met volle maan, terwijl de ander beter kan functioneren met nieuwe maan. Twee totaal verschillende energieën. Die beide energieën voelen ook heel verschillend aan.

Wanneer wij de schumann resonantie (boviswaarde) volgen dan begrijpen wij ook dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.

Wij waren gewend dat wanneer wij hoofdpijn hadden of grieperig waren, dan hadden wij bijvoorbeeld een virus onder de leden en begrepen dat wij even door die periode heen moesten zien te komen. Een paar dagen in bed, even wat extra aandacht voor het lichaam en wij waren daarna weer opgeknapt. Nu voelen wij van alles in ons lichaam gebeuren en veranderen en proberen dat in die vanouds herkenbare gedachten te krijgen. Oh ik mankeer iets, dan maar even dit of dat...... Nee zo gaat het in dit proces niet helemaal.

Wij hebben inmiddels wel begrepen dat wij oude zielen op aarde zijn. Daar mag je tenminste vanuit gaan wanneer je zo geïnteresseerd bent in deze transformatie periode. Dat houdt in dat wij een heel veel kennis bij ons hebben. Door de verandering van ons DNA gaan wij ons meer en meer herinnering van vorige levens. Ook dat brengt een verwarring met zich mee. Wij waren gewend om aan de emoties van DIT leven te werken en te verwerken. Maar de emoties die zich nu aandienen in onze beleving, dat kan zijn in een droom of een fysieke ontmoeting, die zijn niet alleen uit dit leven. Net zoals onze “griepsymptomen” geen ziekteperiode aangeven, zo zijn onze emotionele ervaringen, niet alleen uit dit leven. Wij weten inmiddels dat wij aan beide kanten van gebeurtenissen hebben gestaan. Wij zijn zowel slachtoffer, als dader geweest in diverse levens. Wij hebben als ziel beide kanten van het leven moeten leren ervaren. Dit is heel belangrijk om daarmee niet alleen in het gevoel van het slachtoffer te blijven en daar alles op te verwerken. Weet dat wij nu, aan het einde van de karmische cirkel, aan beide kanten hebben gestaan.

Maar door die verandering van onze DNA gaan wij ons steeds meer uit die vorige levens herinneren en daarmee moeten wij ook onze manier van interpretatie van onze emotionele beleving gaan herzien. Het is niet voor niets een tijd waarin wij veel en soms heftig dromen. Het is de gemakkelijkste manier om die emotionele belevenissen naar boven in ons bewustzijn te krijgen. Alle kennis van alle levens die wij hebben geleefd is in ons onderbewustzijn opgeslagen. Het is alleen altijd heel moeilijk geweest om bij die kennis te komen. Hypnose was een mogelijkheid om die kennis naar boven te halen. Nu gaan wij onszelf meer herinneren van die levens. Nu zijn wij in een periode gekomen waarin al die emoties verwerkt en losgelaten mogen worden. Snap je een beetje waarom je soms zo in de war bent en waarom je ook zo moe kan zijn. 

Je doet nogal niet wat. 

Maar het is heel belangrijk dat dit proces en haar veranderingen in een juist perspectief worden gezien. Nog nooit is de mens door een dergelijk proces gegaan. Nog nooit zijn wij aan het einde van de periode van karma geweest. Ook hier zie je onder andere een verklaring waarom je nu echt even tijd voor jezelf nodig hebt. Je maakt 24 uur per dag huiswerk op allerlei fronten. Je verandert als mens, fysiek en psychisch. Daarmee verandert je kijk op jezelf en op het leven. Je kijk op je emotionele belevingswereld verandert. De tijd verandert in snelheid. Je beleving van tijd verandert. Zo kan ik nog wel even doorgaan. En dan nog gek vinden dat je er soms geen touw meer aan vast kan knopen. Misschien geeft dit artikel je wat meer inzicht in dit immense proces. Word je er wat rustiger van en word je echt wat verdraagzamer naar jezelf. Het is zo te hopen dat je meer van jezelf gaat houden. Dat je meer ruimte geeft aan jezelf. 

 

Echt je hebt niet voor een heel klein percentage in de gaten, hoe groots, belangwekkend en intens dit proces in jou en in het gehele universum is. Weet dat wij ook vanuit het universum met een grote belangstelling gevolgd worden. Deze verandering heeft nog nooit een mens doorstaan. Wat wij aan het doen zijn is uniek. Uniek voor onszelf, maar ook uniek in het universum. Daarom lieve mensen, kan ik het niet genoeg herhalen. Wees lief voor jezelf, je verdient het. Je krijgt vanuit het universum de hoogste eer die een mens kan krijgen. Maar bewijs jezelf die eer die je krijgt.

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.nl



Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland