De ''komt goed'' Challenge 4 - Davy Diekstra - Lichtwerkers Nederland

De ''komt goed'' Challenge wordt een reeks van 11 delen. Klik hier voor het overzicht om de andere delen te lezen.

Het is soms lastig om je voor te stellen als je depressief bent dat je alleen van zender hoeft te wisselen: Van DepriTV naar KomtGoedTV. Maar ja, een slachtofferrol is als heroïne voor het het ego en is de oplossing simpel maar niet eenvoudig.

 

De meesten geloven dat je niet goed genoeg bent en jezelf continu moet verbeteren door je handelen: te lelijk om zonder make-up de straat op te kunnen en je identificeert met papiertjes die mensen hebben verzonnen en/of huis en/of auto en/of baantje en/of bedrijf, etc..

 

 

Je emoties zijn het gevolg van het contrast tussen jouw mening en het perspectief van de ziel. Voor de ziel ben je een perfect kind van het Universum en is alles wat hieraan bijgedragen heeft automatisch gezegend.

Stel je voor je bent een vrouw die net is verlaten door haar partner met als kanttekening dat ze te lelijk is en ingeruild voor de buurvrouw die de helft van haar leeftijd en taille heeft. Natuurlijk is het begrijpelijk dat deze dame DepriTV aan heeft staan en zijn de nare emoties die ze ervaart alleen maar het gevolg van het contrast in haar, tussen haar en haar ziel die altijd op KomtGoedTV staat.

Misschien ben je de beste moeder op aarde en krijg je door manipulaties jouw kinderen niet te zien. Als je jezelf dan rot voelt is dat door het contrast tussen jou en jouw ziel die bijvoorbeeld ziet hoe belangrijk jij bent en hoe goed jij het doet en waarom voor jouw grootsheid fulltime oppas gepast is.

De buurman die je haat was je vader in een vorig leven en je vader die je zo mist is je kleindochter die je uitnodigt voor een kopje fantasie thee.

Ik hoop met deze ''komt goed'' challenge je uit te nodigen je zender te veranderen naar KomtGoedTV. Eindelijk verlicht door egoïstisch te worden en alleen nog maar doen wat goed voelt voor jou persoonlijk. Het Ja / Nee gesprek in jezelf tussen jou en jouw ziel als het belangrijkste gesprek te maken. Voelt het goed, Ja, ga zo door. Voelt het rot, Nee, focussen op iets wat wel goed voelt, etc. etc.

Houd van je ziel boven alles en van je naasten als van jezelf. De glimlach op jouw gezicht is eerste prioriteit. Zet KomtGoedTV aan in je leven en leef je dromen.

Meestal willen mensen dit niet omdat ze nare verhalen hebben gezien op de lamp in de woonkamer en/of zelf hebben meegemaakt en hebben niet door dat er continu negativiteit door hun heen stroomt. ''Ik moet'', ''ik moet'' is dan het ritme. ''Ik moet werken, ik moet pensioen, kinderen, huis, boot, vliegtuig, etc..''

Als dit je aanspreekt ga er svp niet vanuit dat jouw omgeving dit kan begrijpen. Ze zullen merken dat je relaxer bent en het je voor de wind gaat. Vroeg of laat zullen ze je voorbeeld volgen maar laat alle hoop varen dat ze dit Nu kunnen begrijpen.

Met een bepaalde rijpheid ontstaat vroeg of laat de realisatie dat alles goed komt en is er niets belangrijker voor jou dan hoe jij je voelt. Hierdoor harmoniseer jij je ook met de ziel en kun je gaan ervaren wat Jezus bedoelde met ''Wat ik ben ben jij ook''.

Ter afwisseling leek het me ook leuk om Buddha erbij te halen. Hij zei zo toepasselijk hier dat al het leed plakt aan het woord Mijn! Mijn depressie, mijn slachtofferrol, mijn problemen, mijn, mijn ,mijn.

Als niets van mij is en als niets van jou is dan is alles er gewoon en mag jij kiezen wat het voor jou is.

 

Geloof jij dat jij een vrije wil hebt? Die heb je, wat betekend dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen net als in het sprookje van Adam en Eva: “ Komt alles goed of is er goed en slecht?”

 

Voor mij komt alles goed en wens jou ook die vrede toe.

Davy Diekstra
Team Lichtwerkers NL