De ''komt goed'' Challenge 3 - Davy Diekstra - Lichtwerkers Nederland

De ''komt goed'' Challenge wordt een reeks van 11 delen. Klik hier voor het overzicht om de andere delen te lezen.

Stel je nu even voor dat het sprookje Jezus enige waarheid met zich meebrengt.

Die kerel predikte dat jij de zoon/ dochter van God bent. Is het dan zo moeilijk om je voor te stellen dat je een baby God bent die creëert op een automatische piloot terwijl het zich schuilhoudt in een slachtofferrol.

Een slachtofferrol is een geloof dat je hebt dat iets niet goed is/was/zal zijn. Simpel gezegd een gedachte die je blijft denken met de beat: komt niet goed, komt niet goed., komt niet goed.

 

Hierdoor houdt jij jezelf in strijd met het Nu wat de enige plaats is, waar jouw goddelijke of zielekracht zich laat gelden.
De vraag: zijn of niet zijn, wordt zo: ziel of zielig?

Deze zielige fases zijn vaak goed te herkennen net als de bezielde fases in je leven. Waar? Wanneer? Nu en Hier, altijd hier en nu! Begrijp je nu dat nee zeggen een illusie is? Waar je op gefocust bent trek je aan in je leven en wordt meer.

Niets wordt je dus aangedaan en alles wordt door jou zelf gecreëerd

Niets wordt je dus aangedaan en alles wordt door jou zelf gecreëerd door jouw focus. In veel spirituele stromingen noemen ze dit: Jij creëert jouw eigen realiteit. Als je hier het placebo genezen naast legt, sluit dit naadloos aan. Een placebo is genezing enkel en alleen omdat de persoon in kwestie en middel of deze service zegent: dat het goed in hun leven komt, bewust of onbewust.

Wetenschappelijk wordt ⅓ van alle genezingen hiermee in verband gebracht en geneest ⅓ van alle ziektes. Kan je dit bevatten? De ziekte industrie kan placebo niet negeren en poogt dit belachelijk te maken terwijl er niets is dat het succes van placebo evenaart.

Volgens mij is het geen ⅓ maar 100%, wat waarschijnlijk is omdat het al de eer heeft gekregen van ⅓ door de drug industrie die tevergeefs met placebo poogt te concurreren en iedere keer weer boetes opgelegd te krijgt van rechters voor misdaden tegen de mensheid.

Wist je dat de drug-dealers die inentingen maken jaarlijks miljarden betalen voor hun moorden en mishandelingen?

Jouw bewustzijn heeft je behouden

Toen ik in de geschiedenis zocht naar de beste geneesheer kwam ik al snel uit bij de sprookjes van Jezus. Ik noem het sprookjes omdat in de naam van deze kerel het meeste leed is ontstaan in de ons bekende geschiedenis.

Wat mij opviel was dat deze kerel nooit verantwoordelijkheid wilde dragen voor een genezing. Nooit! Hij zei altijd; ''niet ik heb jou genezen maar jouw bewustzijn heeft je behouden''.

Is dit niet gewoon bewust gebruik maken van de magie die we tegenwoordig placebo noemen. Placebo is het gevolg van jouw bewustzijn die jouw lichaam vertelt wat iets is en wat voor effect het mag hebben.

Wetenschappelijk is bijvoorbeeld homeopathie ook niets anders als placebo omdat er geen chemische reacties kunnen worden waargenomen. 

Alle andere rituelen van alle genees heren en dames uit onze geschiedenis vallen ook onder placebo waardoor het steeds duidelijker begint te worden dat placebo de grote genezer is. Het geloof dat het goed komt. Alles wat er nu is is goed.

Kan je jezelf nu voorstellen hoe veel impact placebo kan hebben in je leven en sowieso heeft. In de medische wereld is dit duidelijk te zien maar is werkzaam in alle facetten van je leven.

Je kunt je nu focussen op dat wat goed voelt of niet. Dat is de vrije wil die net als een boer, altijd Nu,  aan het inzaaien is. Zaai je in, wat goed voelt of niet?

Het is dit voelen en zien werken in je leven wat je vrij maakt en een goed geaard gevoel van eigenwaarde geeft.

Maar als je een eeuwig kind van God bent dan krijg je Het dus nooit af en kan je het dus niet fout doen. Daarom komt het sowieso goed.

Je bent als het ware gevangen tussen een verlangen wat je nu meemaakt en het verlangen wat daardoor is ontstaan.

Voorbeeld: Je wordt wakker en je wilt graag eten en drinken, je eet en drinkt, daarna wil je wat anders en gaat dat ook doen. Nu wil je weer eten. Maar als je klaar bent met eten wil je niet meer eten en verlang je wat anders en gaat dat doen. Dan wil je bijvoorbeeld genegenheid en seks om er daarna genoeg van te hebben en je eigen ruimte weer claimt.

Veel mensen hebben mij verteld dat het leven niet goed is omdat ze hier en nu niet al het geld hebben wat ze willen uitgeven in de rest van hun leven op aarde. Waarom zou je al het water nu willen wat je de rest van je leven nodig hebt om je mee te wassen of alle toiletrollen die je voor de rest van je leven nodig hebt.  

De enige reden dat je iets verlangt is om je beter te voelen en met de eeuwigheid voor je is dat een eindeloze lijst en is verlichting je berusten in dit soort wijsheid waardoor je nu onvoorwaardelijk gelukkig kan zijn.

Haast je langzaam, het komt sowieso goed.

Davy Diekstra
Team Lichtwerkers NL