Boodschap van Jezus Christus - Trudy Hekkert - Lichtwerkers Nederland

Lieve mensen zet jullie hart meer open! Geef jezelf de liefde die je verdient. Zoek het niet constant buiten jezelf, maar in jezelf. Het begint allemaal bij jezelf. Als jij jezelf lief hebt, kun je ook de ander lief hebben vanuit jouw mooie hart. 

Jullie zijn te hard en te veroordelend naar elkaar. 

Respecteer de ander. Leer jezelf te respecteren, dan weet je hoe het voelt en kun je ook de ander respecteren. 

Het draait niet alleen om dingen en pracht en praal in materiële zin. 

 

De rijkdom zit vanbinnen. Als jij jezelf accepteert en respecteert dan kun je dat ook naar de ander.

Vraag mij om je te helpen, jouw mooie hart meer te openen. 

Zoek het niet meer buiten jezelf, maar in jezelf. Kijk naar wat je allemaal hebt. Ga je eigen rijkdom voelen. Ga mij vragen om jou te helpen, ik ben er voor iedereen! Of je mij nu bewust of onbewust voelt, ik ben er. Maak geen verschil in mensen. Ieder mens mag mijn energie voelen, iedereen is welkom lieverds. Leer je hart open te zetten door onderstaande meditatie geregeld te doen.

Ga zitten, voel hoe je voeten op de grond staan, maak contact met moeder aarde. Vraag om de Christal energie van moeder aarde en laat het door je hele lichaam stromen. Neem daar de tijd voor. Ga dan naar jouw hartchakra en vraag mij om mijn gouden lichtstraal in jouw hart te laten stromen. Laat maar binnen komen lief mens, je hebt het verdient.

Voel maar hoe mijn licht je hele hart opvult. Voel mijn liefde, voel mijn Christus energie, Dit is wat je verdient mooi mens. Laat mijn licht jouw hele lichaam opvullen en blijf hier even van genieten. Alles mag er zijn, alle emoties mogen er zijn, accepteer maar. Ik ben bij jou om te helpen lieverd. Doe deze oefening geregeld en accepteer alles wat er voorbij komt. Op deze manier ga jij jezelf meer accepteren. Ga je leren om oprecht en eerlijk naar jezelf te zijn. Je gaat meer rust ervaren en straalt rust uit naar de ander. Je gaat meer jouw prachtige licht laten stralen. Op deze manier help jij de ander om ook het mooie licht te gaan voelen.

Heb vertrouwen, heb geduld, alles komt goed als jij er open voor staat.

Liefdevolle groet Jezus Christus

Trudy Hekkert
Heb vertrouwen - Praktijk voor bewustwording en healing
www.trudyhekkert.nl

 

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland