De ''komt goed'' Challenge 2 - Davy Diekstra - Lichtwerkers Nederland

De ''komt goed'' Challenge wordt een reeks van 11 delen. Klik hier voor het overzicht om de andere delen te lezen.

Kan jij jezelf voorstellen dat jij jezelf reset, net als de modem van de WiFi?

Al je (ver)oordelen vrijlaten en een monogame relatie aangaat met het bewustzijn dat alles goed je leven binnenkomt.

God zag dat het goed was, daar beginnen een hoop bijbels mee. Jezus zei het op een andere manier als hij de kroeg binnenkwam, met de woorden: Het Koninkrijk is tot u gekomen, of iets dergelijks. Begrijp je de verbinding die ik je wil laten zien?

 

We willen allemaal lang en gelukkig leven en alles wat we doen, doen we met de hoop ons beter te voelen.
We hebben die ander niet nodig, maar zonder de ander zijn wij niets. Maar hoe leef je lang en gelukkig?

 

Beseffen dat het binnen jouw mogelijkheid valt en accepteren dat buiten Jezus ontzettend veel normale mensen net als Jezus bepaalde innerlijke hoogtes hebben bereikt. Het is in het vergroten van dit soort types dat we onszelf verkleinen en chronisch rot kunnen voelen.

Wat is nu de wortel van jezelf rot voelen?

Een obstakel om jezelf goed te voelen en alles wat in je leven verschijnt te zegenen met het bewustzijn dat het goed in je leven is gekomen. Precies als met een menukaart in een restaurant waar verschillende opties op staan en je kiest wat je wilt zonder ruzie te maken met wat je niet wil.

Iedereen is volgens mij wel bekend met het woord Ziel. Ziel betekent in het Duits doel en is ook precies het doel van deze “ komt goed challenge”. Jij 24 uur per dag in gesprek met je ziel, afgestemd op je ziel.

Het gesprek tussen jou en je ziel is altijd voelbaar via je emoties en werkt als een kompas naar jouw persoonlijke; lang en gelukkige leven. Je ziet een baby lachen of een puppy springen en ziet dat het goed komt en je voelt je goed. Jij en je ziel hebben de gelijke mening over wat jullie waarnemen en je voelt je goed.

Haat je wat dan ook, dan voelt je jezelf rot! Geen uitzonderingen! Dat deel dat je bent/was voordat je aan dit leven begon, je hoger zelf, je ziel dus, doet nooit mee aan negativiteit.

De nare gevoelens: je ziel die je als een kompas laat weten dat je niet in de richting bent van het lange en gelukkige leven waarvoor je hier bent.

Alles verandert als je geen slachtofferrol aantrekt, wijzend naar je mensen om je heen als schuldigen voor hoe jij je voelt.

De enige reden dat jij je rot kunt voelen is gedachten vast te houden waar je ziel niet aan mee doet. Het is nooit de schuld van je partner, broer of moeder geweest maar jouw slordige denken, de wortel waarom je het leven niet verwelkomd met de woorden: Komt goed.

Vaak gaat het in de ochtend voor de spiegel al meteen helemaal de mist in.

Jouw ziel ziet jou als perfect, waardevol, schoonheid, (ge)liefde, waardig, etc., positief, etc. en op het moment dat jij wat anders ziet kies je voor een andere weg dan je ziel je wijst. Hoe gemener je tegen jezelf bent in de ochtend hoe langer de file die dag of een lekke band of een defecte trein of diagnose of geen wc papier op het moment dat je die wind eigenlijk niet durf te laten.

Heb je geen partner, vind dan vrede met het alleen zijn door te leren hoe jouw ziel naar jou kijkt. Je zult verbaast zijn hoe snel een partner in je leven komt als jij ervoor kiest je onvoorwaardelijk goed te voelen.

Je weet mogelijk hoe goed: het jezelf niet goed genoeg vinden werkt als het gaat om een relatie op afstand te houden.

 

Gezondheid, overvloed of relaties je wilt het om je beter te voelen. Hopelijk begrijp je nu dat jij je NU beter moet voelen als je een positieve magneet wil zijn die positiviteit aantrekt.

Ik weet zeker dat het goed komt.

Davy Diekstra
Team Lichtwerkers NL

* Lees hier de ''komt goed'' challenge deel 3