Healing voor je hond - Anita Poelman - Lichtwerkers Nederland

Wat is een healing?

Healing is een methode om Emotionele Pijn (trauma) om te zetten in beweging, zodat het zelf-genezend vermogen van een individu (mens of dier) weer geactiveerd wordt.

Dit betekent dat klachten die je fysiek in je lichaam voelt, waarvan de oorzaak een Emotioneel Trauma (pijn) is weer kan genezen en kan helen. En dat komt doordat je zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt via Healing.

Jouw hond, je maatje die altijd zo vrolijk met je mee naar buiten gaat, veranderd in een hoopje ellende wanneer er vuurwerk, onweer of harde geluiden zijn. Trillend en met grote angstige ogen kijkt hij je aan, in de hoop dat jij het voor hem op kan lossen. En alles wat je doet, helpt niet. En dát wil je nu veranderen! 

Wil jij hulp bij het oplossen van angst en wantrouwen bij je dier?

Omdat je ziet dat je dier niet happy is en misschien zelfs ongelukkig. Je hond vertoont (angst) gedrag wat je niet kunt plaatsen, waardoor jij je grote zorgen maakt. En dit geeft je een gevoel van onmacht en frustratie, waardoor ook jij ongelukkig wordt.

  Zie jij dat je maatje zich niet lekker voelt?

  Angstig is en weinig zelfvertrouwen heeft?

  Dat je hond ''spontaan'' ander gedrag vertoont dan je gewend bent?

  En wil jij hulp?

Een healing helpt jouw hond, de scherpe kantjes van deze “indrukwekkende” gebeurtenis te verwerken. 

Dieren hebben een ziel. Ze ervaren emoties en gevoelens. Deze gevoelens en emoties, waar dieren soms geen raad mee weten, zoeken een weg, en dat zie je vaak terug in gedrag. 

Samen helen in een groep met een gelijkgestemde honden (zielen) is een oplossing. 

Op maandagavond 12 februari geef ik een Groepshealing Honden met het thema: Angst voor vuurwerk, harde geluiden, onweer. 

Deze groepshealing wordt gegeven via een foto van je hond. Je hoeft daarom niet te reizen. Jouw hond ontvangt de healing in zijn of haar eigen veilige omgeving.Na de healing ontvang je een kort verslag.

Je plekje reserveer je via onderstaande link:

http://anitapoelman.nl/nieuws/reserveer-mijn-plek/

Investering: 32,50 Euro, per hond, per deelname

Na opgave van je deelname ontvang je een bevestiging en alle relevante informatie ten aanzien van de Groepshealing Angst Hond op afstand. 

Iedere hond is welkom,

warme groet,

Anita Poelman

www.anitapoelman.nl

Mijn persoonlijke ervaring:

"De dagen na de healing van Anita merkte ik een grote verandering in mezelf, een verandering in de relatie tussen Vosje en mij, en een verandering in de energie van Vos. Alsof er iets was opgelost, er energie was getransformeerd.

Vos is duidelijk minder angstig dan voorheen, en wil meer haar eigen gang gaan, in plaats van mij voortdurend in de gaten te willen houden. Zij is relaxter, ik ben relaxter.

Sinds de healing van Anita is er veel vooruitgang geboekt en doet Vos het beter dan ooit tevoren. Ze kan loslopen als we een wandeling gaan maken en kan netjes naast me blijven lopen. Ze luistert, volgt commando's op en heeft nauwelijks meer de neiging te blaffen als de deurbel gaat of tegen 'vreemde mensen' op straat. En dat voor een chihuahua!

We houden van elkaar, respecteren elkaar en zijn gelukkig met elkaar!''

Dankjewel lieve Anita, voor al het mooie werk wat je doet!


Heel veel liefs!
 Denise