Zo moe, is dat wel allemaal van mijzelf? - Martha Krul - Lichtwerkers Nederland

De stijgingen in de energie zijn gelukkig wat minder heftig in deze periode.

We hebben het idee letterlijk even op adem te kunnen en mogen komen. Wat ligt er een zware periode met die energie achter ons. Maar ondanks dat wij het heel zwaar hebben gehad, zijn wij er voor het grootste gedeelte redelijk tot goed doorgekomen.

Naast de fysieke pijnen in spieren en gewrichten, was het slaapprobleem ook heel intens. Velen hebben de uren van de klok 's nachts heel vaak liggen te bekijken. Wat kan die nacht dan lang duren. 

Wel was heel mooi om te zien dat diverse mensen wakker hadden gelegen in de nacht en toch op de dag een enorme energie hadden en als een speer door de dag konden komen. Iets dat wij natuurlijk helemaal niet zouden verwachten. Wij waren gewend een nacht (misschien wel meerdere nachten) slecht geslapen, dan krijg je daar achteraan een dag waar je je doorheen moet worstelen. Maar dat bleek nu lang niet altijd het geval te zijn. Maar een woord kwam wel vaak naar voren en dat was de vermoeidheid.

De verklaring is natuurlijk heel logisch. Wanneer ons fysieke lichaam zich in een hoog tempo moet aanpassen aan intensieve veranderingen, dan ligt het voor de hand dat wij daardoor vermoeid raken. Een baby die zo snel groeit en van alles moet leren slaapt niet voor niets een heel groot deel van de dag. Ons transformatieproces is met het eerste jaar van die baby te vergelijken. Wij doen daar wat luchtig over, maar wanneer je er heel concreet naar kijkt, kan je niet anders dan tot de conclusie komen dat wij hard werken aan onszelf. Gedurende de dag, maar ook nog in de nacht.

Wij zijn inmiddels veel gevoeliger geworden en wij waren als hoog sensitieve personen als zo gevoelig. Daarom hoor ik al een tijdje de opmerking :”Ik blijf lekker thuis in mijn eigen omgeving.” “Ik ga niet naar die bijeenkomst tussen al die mensen.” De prikkels van de ander worden intenser gevoeld. Wanneer je met het openbaar vervoer reist kan dat ook extra irritaties opleveren in de prikkels die je opvangt van de mensen die met mee reizen.

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat je nog met de energie van die mensen verbonden bent wanneer je al lang thuis bent. Je voelt je moe en je kan het eigenlijk niet precies thuis brengen waarom het de ene dag zwaarder voelt dan de andere dag. Wanneer wij dicht bij elkaar zitten, staan of lopen, dan komen onze aura's met elkaar in contact. Je wisselt ongevraagd informatie uit met een ander. Dit zal je herkennen wanneer er bepaalde mensen bij je op bezoek komen. Valt het je niet op dat je bij het bezoek van sommige mensen je veel vermoeider bent, dan bij het bezoek van andere personen? Daar moet en kan je wat mee.......

Na het bezoek waar je zo moe van bent geworden, ga je rustig zitten. Een vorm van meditatie. Probeer te kijken (of te voelen) of je het idee hebt dat die aura van jou wel “schoon” is. We weten dat een visualisatie diep inwerkt (= gedachtekracht). Je voelt of kijkt of er soms zware, donkere plekken in die aura zitten. Zo ja, maak ze schoon door er een prachtig helder licht op te zetten. Je laat dan de donkeren, zware plekken oplossen en maakt je aura op die manier schoon. Een douche kan ook helpen. Zie jezelf als bedekt met een “vuile”stof die je helemaal van je afspoelt. Je visualiseert dat je jezelf weer helemaal schoon spoelt en je kijkt dat die vieze stof via het putje weg stroomt en dat je na het douchen weer fris en fruitig in je eigen aura zit.

Maar bij de mensen waar je intens moe van wordt na een bezoek, gebeurt soms nog iets. Er worden onbewust draden van de ene persoon aan de ander vast gemaakt. Die draden zijn na het bezoek niet zomaar weg...... We gaan weer visualiseren en nemen nu een “schaar” en je knipt alle draden door die je aan je vast voelt zitten. Wanneer je rustig gaan zitten en je er op focust, zal je merken dat er meer draden aan je vast zitten dan je voor mogelijk hebt gehouden. Dus na een bezoek blijf je nog langer met de mensen verbonden. Ze zijn energetisch niet weg nadat je je bezoek uitgezwaaid hebt. Dus neem die schaar en knip door die draden. Die draden vormen een wezenlijk onderdeel van je vermoeidheid. Die draden laten je als het ware nog een hele tijd “leeglopen”. Wanneer je je dat bewust bent, kan je je reinigen. Doe dit iedere avond. Ga met een schone aura naar bed en weet dat je al je verbindingsdraden hebt doorgeknipt. De draden blijven overigens niet zo maar weg hoor. Dit is een proces dat je heel vaak moet herhalen. Kijk maar meerdere keren per dag even naar die verbindingen en knip door wat niet bij je hoort. Dan kan je in ieder geval met een schone aura naar bed en ben je verbonden met je “eigen” energie. Ik hoop dat dit artikel je wat heeft kunnen helpen bij de vermoeidheid die zoveel gevoeld wordt.   

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.nl


 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland