Aarden voor een goede gezondheid ♥ Juglen Zwaan ♥ Lichtwerkers Nederland

Het klinkt misschien zweverig, maar aarden zou best wel eens de ontbrekende schakel kunnen zijn van een goede gezondheid. Het fenomeen aarden blijkt wetenschappelijk ook onderzocht en is misschien toch wel minder zweverig dan je denkt.

 

Wat is aarden precies?


Aarden wil zeggen dat je je in verbinding stelt met het elektrische veld van onze aarde. Onze aarde is negatief geladen (-) en de lucht is vol van positieve (+) ionen. Zeker door de komst van een grote hoeveelheid elektrosmog in de vorm van GSM, WiFi, babyfoon, Digitenne en meer, zijn de positief geladen deeltjes toegenomen. Ook in ons huis is er veel elektrosmog door elektrische apparatuur zoals de computer, TV en magnetron. Nu is het wel zo dat er van nature een bepaalde hoeveelheid straling van positieve deeltjes vanuit de ruimte ons aardoppervlak bereikt. Normaal gesproken ontdoen wij ons direct van deze positief geladen deeltjes door fysiek contact van ons lichaam met de aarde. Omdat we tegenwoordig allemaal op schoenen lopen met rubberen zolen is het lastig om het teveel aan positieve geladen deeltjes te ontladen via de aarde. Ons lichaam absorbeert de positief geladen deeltjes en kan deze niet kwijt via onze voeten. De oermensen liepen dagelijks op blote voeten en waren zo in verbinding met de aarde.

Welke invloed heeft aarden op ons lichaam?


Ons lichaam is een heel bijzonder en knap voertuig. Het is lastig uit te leggen hoe e.e.a. werkt, zelfs de knapste koppen hebben moeite dit chemisch en natuurkundig te verklaren. Het is wel duidelijk dat de elektrische tegenpolen + en – met elkaar samenwerken zoals yin en yang of dag en nacht. De oppervlakte van de aarde is – geladen en de atmosfeer meestal +. Ken je dat gevoel na een onweersbui dat de atmosfeer zo lekker ruikt en aanvoelt? Dan is de atmosfeer voornamelijk – geladen. Er zijn zelfs ionisatoren in de handel die de ionen van je woonkamer omzetten van + naar -. In het lichaam zijn de bloedcellen + geladen en het bloed zelf -. Door een teveel aan + ionen wordt ons bloed voornamelijk + en dat verstoort het elektrische veld van de bloedcellen.

Dit gebeurt er als je het evenwicht weer herstelt:


 sterker immuunsysteem

 minder ontstekingen

 minder stress

 lagere cortisolspiegel


 tragere veroudering

 betere slaap

 gezondere hartslag

 

 betere sportprestaties


Toen ik bovenstaand lijstje voor het eerst zag dacht ik dat het onzin was. Weer een zoveelste verkooppraatje van bedrijven die hun spullen om te aarden willen verkopen. Hier kwam snel verandering in toen ik zag dat er veel wetenschappelijk onderzoek ((http://earthinginstitute.net/research/)) is gedaan naar de effecten van aarden op het lichaam. Ik ga niet alles aanhalen maar enkele bevindingen zijn wel de moeite waard. Zo blijkt ((http://www.earthingnederland.nl/herstelnasporten)) dat aarden tijdens het sporten een positieve invloed heeft op de samenstelling van het bloed en daarmee ook de prestaties. Ook blijkt ((http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=ghaly%20earthing)) dat het aarden tijdens het slapen de hoeveelheid van het stresshormoon cortisol kan laten afnemen en daarmee pijn en stress kan verminderen, waardoor de slaap verbetert. Een ander onderzoek ((http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22757749)) toont weer aan dat het bloed minder stroperig wordt door te aarden. Hoopgevend allemaal!

Door te aarden breng je je lichaam in contact met de 0-punt energie van de aarde. Met een volt meter is dat heel duidelijk te zien in dit filmpje:

Zoals je ziet helpt aarden om de voltage van het EMF-veld (Electro Magnetic Field) flink omlaag te brengen.

 

Je zou verwachten dat aarden niets te maken heeft met het voorkomen van veroudering. Toch is dat niet zo!

Vrije radicalen in ons lichaam zijn oxidanten die zich willen neutraliseren omdat ze een elektron missen.

De negatieve energie van de aarde is eigenlijk een bron van elektronen die kunnen helpen de schadelijke vrije radicalen in ons lichaam te neutraliseren. Door weer verbinding te maken met de aarde neutraliseer je de vrije radicalen en voorkom je vroegtijdige veroudering.

Bloedbeeld links: ongeaard, rechts: geaard

De meeste mensen ervaren een douche als zeer verkwikkend. De beste ideeën ontstaan ook onder de douche. Misschien komt dit wel doordat we tijdens het douchen in contact staan met de aarde!

Door je schoenen uit te trekken en te lopen op blote voeten door het gras of zand kun je jezelf aarden. Dit wordt ook wel het oerlopen genoemd. Door te douchen aard je ook, net als door in de natuur te zwemmen. Er zijn tegenwoordig ook aardingslakens of matten te koop. Deze kun je aan de buizen van de centrale verwarming of aan een geaard stopcontact monteren, waardoor je jezelf ook in contact brengt met de helende energie van de aarde tijdens het werken of slapen. Let op: niet alle centrale verwarmingsinstallaties zijn geaard, zorg dat je dit goed test. Eventueel zijn daar ook testers voor te koop. Ook kun je je aardingslaken of mat via een grondingspen in de aarde aarden.

Een goede tip is ook om alle elektrische apparatuur in het huis te aarden zodat de hoeveelheid positieve ionen in de ruimte geminimaliseerd wordt. Zorg ook dat je je huis regelmatig flink lucht.

 

Zo kun je jezelf aarden:

 Wandel op blote voeten op het gras of zand

 Neem een douche

 Ga zwemmen in de natuur

 Was je handen onder de kraan

 Koop een aardingsmat

 Koop een aardingslaken

Healing op afstand

Verlicht je buik

Donderdag 27 juni 20:00 - 21:00 uur

Healing

Omgaan met pijn, angst, boosheid, verdriet

De hele maand juni ontvang je kortingBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland