De ''komt goed'' Challenge 1 - Davy Diekstra - Lichtwerkers Nederland

De ''komt goed'' Challenge wordt een reeks van 11 delen. Klik hier voor het overzicht om de andere delen te lezen.De woorden “Komt Goed” zijn een soort magische woorden en kunnen jou van jezelf bevrijden.

Perceptie is de manier waarop jij de dingen waarneemt, wat jij ervaart, wat jij creëert, wat jij waarneemt; jouw perceptie.

Deze cirkel van waarnemen, ervaren, creëren is het proces dat wij zijn en leven noemen en jouw vrije wil gebruikt je door wat je kiest te denken, jouw perceptie.

Je bent zo vrij dat je voor Hemel en Hel kunt kiezen op aarde. Na dit leven is er geen Hel en is Hel alleen maar een dagdroom van iemand met een negatieve perceptie met mogelijk een winstoogmerk.

Jij die dit leest bent nu hier, was en zal altijd in één of andere vorm zijn. Je hebt een vrije wil. Je creëert jouw realiteit. Ik wil je vragen even een moment de tijd te nemen en je af te vragen: Hoe gebruik ik mijn vrije wil?

Ik heb van meerdere dames en heren woedende reacties gehad als ik de woorden zei: “Komt goed”. Nu begrijp ik het misverstand en waren ze bezig met het controleren en het sturen van het leven, klagend vanuit een slachtofferrol dat het helemaal niet goed komt.

Als ik zeg: “Het komt goed”, verwelkom ik het leven hoe het nu is zonder verzet of me bezig te houden met oplossingen.

Het placebo effect

Maar wat nou als een arts zegt: “Amputeren of chemokuur?”, zeg ik dan komt goed tegen dat deel van mijzelf dat de arts wilt weghakken of bestralen? Ik heb in beide gevallen in de vorige eeuw, komt goed gezegd en ben ik gezond door wat alternatieve geneeskunde wordt genoemd.

Samen met mijn ex partner een Duitse dame runde we farmaceutische bedrijven over de hele wereld. Als wij producten lieten onderzoeken werd ⅓ afgedaan als placebo. Placebo betekent dat de persoon in kwestie geneest omdat deze geloofd dat het een geneesmiddel is, ook al is het bijvoorbeeld een suiker tablet.

Placebo is dus genezen omdat jij geloofd dat het werkt. Placebo is minimaal verantwoordelijk voor ⅓ van alle genezing in de wereld. Jouw geloof, jouw perceptie is daarom het meest effectieve en betrouwbare geneesmiddel in de wereld.

Lichaamsbewustzijn

Heel veel mensen zien hun lichaam als een ding, niet als een deel van henzelf met een lichaamsbewustzijn. Maar als de baas, JIJ tegen je lichaam zegt dat iets volgens jou werkt dan werkt het ook. Dit wordt placebo genoemd en geneest minimaal ⅓ van alle ziektes volgens de wetenschappers.

Vergeleken met homeopathie is de drug industrie waar artsen naar verwijzen, een baby. Homeopathie bestaat al heel lang en voor een wetenschapper nog te moeilijk om te snappen en proberen het vaak belachelijk te maken door het ook placebo te noemen.

Placebo is een ander woord voor gezond zonder het lichaam schade te berokkenen, een eed die artsen lijken te zijn vergeten en gelukkig steeds meer herinneren.

Mijn ouders vonden het een goed idee om mij naar een Christelijke school te sturen, een Jezus school. De leraren en leraressen vertelde mijn dat Jezus zei:” Wat ik ben ben jij ook'', ''dit en meer ga jij ook doen en ik ben de zoon van God.''

In tegenstelling tot de leraren hoorde ik dat ik Jezus gelijke ben en de zoon van God. Waarom de leraren niet konden begrijpen wat er letterlijk stond was voor mij een raadsel.

Als je iemand als gelijke ziet dan kan je er nog eens wat van leren zonder kwijlend in de lucht te staren. Later onderzocht ik hoe Jezus al de mensen had genezen zoals mijn leraren mij hadden verteld en kwam er achter dat dit totale onzin was.

Jezus had niemand genezen. Zelfs als mensen hem bedankte voor hun genezing wilde hij daar geen verantwoordelijkheid voor nemen en zei:” Je bewustzijn heeft je behouden.”

Ziekte Industrie


Zie je nu dat bewustzijn een ander woord is voor placebo en het woord placebo ergens lachwekkend negatief is beladen om jou bij werkelijke genezing weg te houden door een ziekte industrie.

De enige die jou ooit zal kunnen genezen ben jijzelf in een wereld waar een ziekte industrie symptomen naar je loopt te gooien in de hoop dat jij die geloofd en daardoor manifesteert.

 

Ik nodig je uit met deze “ komt goed Challenge “ om tegen alles in je leven te zeggen welkom cadeau van het universum. ''Ja maar ik kan toch niet zeggen komt goed als mijn dochter net is verkracht of ikzelf?'' Het kan wel maar meestal gebeurt dit niet en wordt er soms zelfs voor gekozen om de opnames hiervan eindeloos te bekijken.

Een hert die net aan is ontsnapt aan een wolf hoeft niet naar een psycholoog of de moeder waarvan het kind net is opgegeten. Zij leven dit als het ware de “ komt goed Challenge” van nature.

De dood waar zoveel zo bang voor zijn, of spreken voor een groot publiek in je blote kont is ook niet terug te vinden in de natuur en zijn oude krakkemikkige dieren nauwelijks te vinden.

Al heb je een villa in Spanje aan de zee, ben je een soort van met pensioen en wordt je wakker met lege bankrekeningen en  geluiden uit de villa naast je, met wat gisteren nog je partner van 7 jaren was, ik ben het levende bewijs dat, dat letterlijk en figuurlijk goed kwam.

Davy Diekstra
Team Lichtwerkers NL

* Lees hier de ''komt goed'' challenge deel 2