Intense weken & steeds onderweg - Mieke Vulink - Lichtwerkers Nederland

Hebben jullie ook weer zo'n gevoel van heen en weer gejaagd te worden tussen licht en donker? Het is zo'n krachtig openende tijd! Go with the flow en zet vooral geen voet op de rem als zich alweer wat aandient waar je even geen zin in hebt...

DE GODIN ONTVANGT, DRAAGT, VERDRAAGT, ZWANGERT EN OPENBAART

Zelden zijn we zo diep en zo hoog gegaan, door ons eigen veld van potenties heen. Wat je onderweg tegenkomt wat nog niet met Liefde verbonden is, of waar nieuwe inzichten nodig zijn rondom oude hete hangijzers; je kunt er met geen mogelijkheid meer omheen. De enige weg die je meer zal brengen is de weg die er IN en doorheen gaat. 

Alleen dan zul je ontdekken wat er plaats wil maken voor nieuwere en hogere versies van jezelf. Wees zo liefdevol mogelijk, veroordeel niets en stel vooral geen eisen meer aan jezelf.

 

Het is eigenlijk ook beter (en natuurlijker) om geen plannen of een soort schema te maken om ergens doorheen te komen, of om ergens voorgoed vanaf te willen zijn. Dat is de oude mannelijke aanpak die gericht is op 'oplossen van problemen'. Altijd als we ons niet goed voelen, komt er zo'n mannelijke impuls van ''wat kunnen we hier aan DOEN?"

Nodig jouw innerlijk Goddelijke man uit als hoeder van jouw heilige ruimte, waarin jouw Godin zich kan verbinden met wat de boodschap is van wat je innerlijk voelt. Jouw Goddelijke man zorgt er voor dat er niemand binnen mag komen zonder te kloppen. 

Alleen in veiligheid kun jij je ten diepste openen. Laat jouw voelende, vrouwelijke delen zich maar afstemmen en ontvangen wat er vanuit de schepping naar je toe wil komen. Durf te dragen, verdragen en te zwangeren.

Als het groeiproces innerlijk volbracht is zal er weer een prachtige open- baring via jou de wereld in willen gaan. Jouw Goddelijke man geeft daar dan met al zijn liefde, kracht en toewijding een passende vorm aan, die de grootsheid van dit goddelijke proces zeker zal weerspiegelen.

Tussen Licht en Donker

Als er iets in jou stagneert, weet dan dat er nog tijd nodig is om iets te laten groeien, voordat het sterk genoeg is dat het de wereld in kan. We worden nu onophoudelijk met nieuwe hologrammen verbonden, die nog heel kwetsbaar kunnen voelen. Gun jezelf de tijd dat ze zich in jou kunnen verankeren en 'uit kunnen harden' in de vorm. 

Word je ziek? Vervang de gedachte van 'ik ben ziek' dan door 'ik ben aan het beter worden'; je nodigt daarmee hele andere velden uit. Alles komt precies op het goede moment naar je toe.

Zo kun je jezelf het ene moment heel, energiek en gevuld voelen met goddelijk licht. Samenvallen met jouw hogere delen zal steeds meer een 'overwhelming' gevoel zijn. Want je valt energetisch dan ook samen met de oude tijden waarin je één was met dit goddelijke licht, en volledig in jouw Bronverbinding kon blijven! Vanuit die opengaande verbindingen zul je steeds vaker contact krijgen met hogere dimensies en met Akashakronieken. Jouw helder weten, -voelen, - horen en - zien zal alleen nog maar toenemen. 

Koester deze waardevolle momenten en besef dat deze genade voortkomt uit de waarheid over wie jij werkelijk bent. Dát ben jij, zo licht, zo liefdevol... en dat zul je steeds vaker en intenser gaan ervaren en gaan geloven!

Amper een nacht verder kun je in een heel zwaar veld wakker worden. Eenmaal uit bed voel je oude, loodzware ladingen die een grijze deken over de dag heen leggen. Jij licht? Jij liefde? Oh wat lijkt dat dan even ver weg...

Als je niet zou weten dat je in volle vaart naar de rand van jouw driedimensionale ervaringsvelden geleid wordt, zou je je misschien zorgen gaan maken. Of denken dat je nog steeds iets niet goed doet. Maar dat is het niet! 

Je hogere Zelf heeft weer een ticket voor een reisje op je ontbijtbordje gelegd waar naar gevoeld en gekeken wil worden. In de hoop dat jij je nog dieper gaat herinneren dat je voor een andere, veel mooiere bestemming in de wieg gelegd bent.

Fasten your Seatbelts

Advies: Stap in en doe je riemen vast! Niet omdat de reis gevaarlijk zou kunnen worden, maar omdat het ego tijdens dit soort reisjes vaak een ander plannetje bedenkt en graag uit wil stappen. Het ego draagt alle herinneringen aan de momenten dat we voor langere tijd in lagere velden vast kwamen te zitten. Het reageert vanuit een beschermende reflex, van "Nee nee niet daar naar toe! Straks wordt het weer zo zwaar!" Het zal je naar alle oude, innerlijke rampenscenario's trekken en alles uit de kast halen om je te waarschuwen.

Maar durf erin te gaan, weet dat het tijdelijk is, dat donker, en dat jij er met meer licht dan ooit tevoren nu doorhéén zult reizen. 

Jouw bewustzijn is zo veel groter dan tijdens de vorige reis naar dit pijnlijke stuk! Er wordt juist op jouw liefde, begrip, mededogen, inzicht, bereidheid en mededogen gewacht. Want het ego kan zichzelf niet uit de oude vergissingen en illusies bevrijden; daarvoor draagt het niet de goede, hogere programma's.

Dromen over Reizen

Veel mensen dromen momenteel over reizen. Tijdens de slaap reizen we (onder leiding) naar andere realiteiten waar we weer van alles ervaren. Soms lijkt het wat vaag, maar als je dieper door voelt zul je inzien dat je ook 's nachts geholpen wordt bij jouw proces. Durf de boodschappen maar serieus te nemen!

Vannacht was ik onderweg naar een vlucht. Er was weer een hoop gedoe met alle bagage die mee moest, maar het lukte net om de koffers op de wieltjes te krijgen en er mee weg te racen. Het viel me op dat mijn koffers transparant waren; iedereen kon zien wat erin zat! Maar ach, dacht ik, wat zou ik me druk maken, ik heb toch niets meer te verbergen.

Op het laatst, voordat ik kon boarden, moest ik nog ergens heel hoog bovenop klimmen en mijn voet een tijd op een soort knop zetten. Er stond een soldaat naast een hele rij met knoppen op de vloer, en hij waarschuwde mij voor een aantal knoppen: "Daar moet je niet op staan, daar is oorlog van gekomen!"

Terwijl ik mijn linkervoet met uiterste precisie en een beetje huiverig voor die andere knoppen op de aangewezen knop zette, voelde ik hoe alles heel zacht in mij begon te trillen. Ik stond er nog een beetje wiebelig bij, toen er een vrouw uit het wachtende publiek opstond en naar me riep:" Jeee... weet je wel wat er nu gebeurt? Goed blijven staan hoor, want je nieuwe DNA wordt nu geactiveerd, voor de Nieuwe Wereld!"

En zo is het precies! Ons oorspronkelijk, zuiver goddelijke DNA wordt nu al een aantal weken dag en nacht in trilling gebracht. Door de trilling zal alles wat niet met het goddelijke DNA kan resoneren zich steeds verder afscheiden en uiteen vallen. Dat proces van uiteen vallen toont ons wat er tijdens de omgekeerde reis vanuit het licht naar het duister gebeurd is. Gedurende de overgangen rondom Lemurië en Atlantis zijn we met een sneltreinvaart in lagere frequenties beland. Met als gevolg dat veel van onze hogere delen niet meer op aarde konden zijn, en de 'hot lines' met hogere dimensies steeds meer vertroebeld en verzwakt raakten. Nu zitten we in de omgekeerde, frequentie verhogende reis, maar wel met die bedoeling dat we over alle verloren zelfdelen bewustzijn krijgen, zodat we met een steeds vollediger wordend Zelf onze reis kunnen vervolgen.

Blessings en aanmoedigingen

Er is meer dan ooit regie uit hogere dimensies voelbaar. Ze is zelfs zichtbaar aanwezig. Steeds indrukwekkender en sneller zal er gemanifesteerd worden wat vanuit hogere dienstbaarheid bijdraagt aan jouw zielenplan.

Het is belangrijk om te beseffen dat dit ook echt geschenken zijn vanuit de goddelijke wereld! Neem ze aan, laat je nuchtere, sceptische of wantrouwende persoonlijke deel het niet met z'n denken kapot maken.

Twijfel dus niet aan jezelf als je iets ontdekt of meemaakt wat bijna 'te toevallig' lijkt. Het is allemaal heel bewust geregisseerd, zodat jou dat op dat moment ook toe zou vallen. Het zijn de Rozen die Therese de Lisieux vanuit liefde uit de hemel strooit, de zegeningen van de Opgestegen Meesters, de aanmoedigingen vanuit de Lichtwereld die ons nu rijkelijk tegemoet komen.

Dus ja hoor, je zit in de goede vlucht! Blijf voelend en schouwend aanwezig, ook al zijn de turbulenties soms nog zo angstaanjagend en weet je niet wanneer ze ophouden. Vergeet NOOIT dat je geleid wordt en dat je de beste Kapitein ooit in de cockpit hebt zitten: jouw eigen hogere Zelf!

Goede reis, we zijn nu echt 'on board' 

Mieke Vulink
https://www.miekevulink.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.