De energie van Februari - Fran Tielemans - Lichtwerkers Nederland

Daar waar we in januari al een voorsmaakje kregen van wat het is om in een jaar met een meestertrilling te leven, zullen we in februari ten volle ervaren wat dit betekent.

Februari is een van de drie powermaanden van 2018, en de 22/4-trilling kan je net die zet geven die je nodig hebt in jouw ontwikkeling. Het brengt de vraag naar boven van hoe je jouw Licht, jouw visie, jouw dromen en doelen en kennis kan boetseren tot jouw leven op Aarde, hoe je 5D in 3D kan brengen.

Je spirituele principes en kennis en Licht die je al die afgelopen jaren hebt opgehaald roepen nu om ze volop te gaan toepassen in je relatie, je vriendschappen, je job, je groep, op je lichaam. Om alle aspecten van je leven een upgrade te geven en vernieuwing aan te brengen daar waar de energie uitgeleefd en star en steriel was geworden.

De dubbele hoge trilling van februari kan samen met bepaalde planeetstanden de onvoorspelbaarheid en de onverwachte wendingen nog versterken. Je wordt dus getest op hoe wendbaar en flexibel je bent, én vooral hoe bereid je bent om je visie, je plannen, je bewoordingen, je actie aan te passen wanneer je vanuit je buitenwereld of vanuit je innerlijke leiding gewezen wordt op hoe het anders kan, hoe je die visie en plannen en actie en bewoordingen een upgrade kan geven.

 

Upgrade en vernieuwing roept onmiddellijk weerstand op. Wanneer je naar het verleden kijkt, naar de wereldgeschiedenis en naar je eigen ‘geschiedenis’, dan zie je hoe grote veranderingen en vernieuwing eerst op een nog grotere weerstand stuiten, vooraleer ze stilaan algemeen aanvaard worden. Mensen kunnen echt heftig reageren wanneer ze zich bedreigd voelen in hun geloofssysteem en overtuigingen. Vernieuwers en voorlopers werken dan voor hen als een rode lap op een stier, net omdat ze hen confronteren met de eigen hoger bewuste roep om een noodzakelijke upgrade en verandering.

 

Dit is iets waar je echt rekening mee dient te houden dit jaar én in 2019. Er kan heel wat energetisch afval naar jou toe worden geprojecteerd, wanneer je je Zelf zichtbaar maakt en jouw visie afwijkt van wat gangbaar is rondom jou. Dat is niet iets om bang voor te zijn, maar wel een reden om elke dag je aura op te schonen en telkens weer te centeren. Terug te koppelen naar jouw Kern-Zelf, je warme wijze hart waarin je altijd thuis bent en vrede kent.

Deze maand zou je ook – meer dan anders- de roep van je Hoger Zelf kunnen horen. Het kan zijn dat je geroepen wordt om nu eindelijk in praktijk te gaan brengen wat je al lang weet en wou. Het kan zijn dat je een stap verder mag gaan in je spiritualiteitsbeleving. Dat je wakker wordt gemaakt naar nieuwe ‘taken’. Dat je nieuwe inspiratie krijgt, die een gevoel van verfrissering en verademing bij je binnenbrengen. Dat je plots het grotere plaatje ziet van je evolutie. Dat je concreet ziet wat je volgende stappen dienen te zijn. Dat je een veel dichter contact krijgt met je gids/Beschermengel, waardoor je je gedragen voelt op je weg en steeds minder uiterlijke begeleiding nodig hebt.

 

De 4 (22/4) geeft duidelijk aan dat de ‘vorm’ in the picture staat. De vorm waarin jij jouw leven giet, waarin jij je werk doet, hoe jij je spiritualiteit leeft. Maar ook je fysieke vorm. De voorbije maand hadden we aardbevingen in Alaska, Jakarta, Honduras, Japan, Peru, Mexico, waaronder enkele zeer zware. Dat wil zeggen dat Moeder Aarde haar ‘vorm’ herschikt. Ze stoot oude energie uit zodat ze ‘aan het Licht’ gebracht wordt. En datzelfde gebeurt ook in ons fysieke lichaam. Je kan een hele reeks symptomen voelen die te maken hebben met het Licht (elektrische energie) dat binnenstroomt, en waaraan het lichaam zich stilaan aanpast. Je ontgiftingsorganen werken hard. Je lichaam dus extra koesteren, ook op dat vlak waar nodig aanpassingen invoeren wat betreft voeding en frisse lucht en beweging is echt nodig. We hebben hier nog veel te doen, ons lichaam dient in de beste vorm gehouden te worden.

 

Februari is dus een maand boordevol potentieel tot groei, tot vernieuwing, tot verdere aarding, tot overwinnen van obstakels, maar is zeker ook een maand waarin het proces van nieuwe Licht-groepen bouwen in stroomversnelling komt. Mensen gaan elkaar ontmoeten en wéten. Heel vaak wordt in deze tijd en dit jaar de kiem gelegd voor nieuwe samenwerkingen vanaf 2020. Nieuwe samenwerkingen, maar met oude bekenden, letterlijk soul-mates – niet in de romantische betekenis van het woord – maar vanuit de spirituele. Elkaar kennen van ziel tot ziel, elkaars diepste essentie kennen en vandaaruit een groot gevoel van veiligheid en liefde en ondersteuning kennen. Mooi is dat.

 

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.