Deze week: sterke healingvibratie - Fran Tielemans - Lichtwerkers Nederland

Heb je ook gezien hoe de maan afgelopen nacht enorm helder was?

Het was dan ook moeilijk inslapen voor velen. Je voelt hoe emoties escaleren, hoe mensen snel geïrriteerd zijn en worstelen met stukken die echt in volle kracht opgeworpen worden. Kijk goed naar wat naar boven komt bij jou, want het is een belangrijk signaal voor je.

Misschien dient een situatie echt opgelost te worden, zit er nog een grotere lading emoties rond een thema dan je dacht, is het nodig een heel nieuwe visie rond iets te ontwikkelen, of dien je iemand volledig los te laten. Maar het kan ook zijn dat je nu de kracht vindt om ergens een streep onder te trekken, of voel je nu in elke vezel van je lijf dat het tijd is voor verandering, op welk vlak dan ook.

Denk eraan, deze week heeft een sterke healingvibratie, maar de vraag is: wat ga jij denken/ondernemen om jouw healing te realiseren deze week? Waar heb jij het meeste healing rond nodig? Healing kan pas gebeuren wanneer jij er op een of andere manier naartoe hebt gewerkt, of je intenties hebt geplaatst; het komt niet zomaar uit de lucht vallen. We moeten niet wachten tot iemand anders ons healing komt brengen, we dienen ze eerst onszelf te schenken, pas dan manifesteren healende situaties/contacten/gebeurtenissen zich rondom ons.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.