Contact met Engelen - Trudy Hekkert - Lichtwerkers Nederland

Iedereen mag en kan contact maken met de engelen.

Daar zijn we geen inwijding of van allerlei poespas voor nodig.

Je vraagt ze op je eigen unieke manier, ze kennen jou immers. 

Iedereen kan en mag zonder tussenweg contact maken..

Je hoeft het maar te vragen en het gebeurt. De engelen dringen zich niet op, ze willen wel dat je vraagt, maar in noodsituaties zijn ze zeker aanwezig om te helpen. 

Om werkelijk de fluisteringen en de aanrakingen van de engelen waar te nemen, is het wel belangrijk om een stuk ego los te laten. Anders gaat het gevoel en het denken door elkaar lopen. Wie herkent het niet, je krijgt een bepaalde ingeving en je deed er vervolgens niks mee, omdat je het ging overdenken.

Je krijgt de woorden in je gevoel, niet vanuit je denken. Het is een momentopname en daar gaan heel veel mensen aan voorbij. Het is belangrijk om goed geaard te zijn, zonder goede aarding gaan we in ons denken – ego zitten. Dan gaan we zweven en kun je van alles binnen krijgen, maar dan weet je niet wat je er mee moet en vervolgens ga je in je denken zitten en fantaseer je er een stuk bij aan. Het is de bedoeling dat je in overgave gaat. Ja hoor, dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Om bij je goede gevoel te komen, is er wel werk aan de winkel. Dit kun je doen door eerlijk naar jezelf te kijken. Zijn er nog verwerkingsprocessen nodig?

Uit ervaring weet ik, dat is niet altijd even makkelijk, maar op deze manier kom je wel dichter bij je gevoel. En kun je je eigen innerlijke licht meer laten stralen en bewuster contact maken met de engelen. Ons innerlijk licht wordt vaak toegedekt door niet uitgesproken verwerkingsprocessen, verbittering, alleen maar naar de ander kijken en niet naar jezelf. Dit gaat een eigen leven leiden en houdt je weg bij je prachtige licht, het licht die jij werkelijk bent. 

Er wordt veel gevlucht voor het gevoel en dan ben je niet goed aanwezig op de aarde. Om zuivere boodschappen door te krijgen, ben je zowel de kosmos als de aarde nodig. Vraag vanuit je hart.

Natuurlijk doet iedereen het op de eigen manier en als een inwijding of wat dan ook goed voelt voor jou, is dat helemaal oké. Dit is hoe ik het voel, ervaar en uitdraag naar mijn cursisten en cliënten. Wij zijn allemaal verschillende mensen, daarin respecteer ik iedereen. Ieder mens is uniek op de eigen manier.

Liefs Trudy

www.trudyhekkert.nl
Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording.

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland