Volle Maan, maansverduistering en de planeetstanden - Fran Tielemans - Lichtwerkers Nederland

Planeetstanden gecombineerd met de 5-trilling zorgen dat er dingen in beweging komen, dat er onverwachte dingen kunnen gebeuren, dat er een boel emoties kunnen naar boven komen, maar alles met één doel: jouw healing.

Je kan daar passief doorheen gaan en het allemaal laten gebeuren, maar je kan ook een actief deelnemer zijn en creator van je eigen leven, door vooraf al te gaan kijken welke emoties en schaduwstukken zich in de loop van afgelopen weken hebben aangediend, en die vooraf gaan oplossen in jezelf.

Door op die manier proactief te werken, je schoonmaakwerk vooraf te doen (door meditatie, spiritueel energiewerk of allerlei methodes of technieken die je zelf gewend bent te gebruiken), voorkom je dat dit energetisch afval of schaduwstukken teruggespiegeld worden naar jou, waardoor het heftig kan zijn.

En doe je je schoonmaakwerk heel regelmatig, dan kan deze Volle Maan/maansverduistering je zelfs een positieve boost geven.Fijne week in elk geval!

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.