Volle Maan, maansverduistering en de planeetstanden - Fran Tielemans - Lichtwerkers Nederland

Planeetstanden gecombineerd met de 5-trilling zorgen dat er dingen in beweging komen, dat er onverwachte dingen kunnen gebeuren, dat er een boel emoties kunnen naar boven komen, maar alles met één doel: jouw healing.

Je kan daar passief doorheen gaan en het allemaal laten gebeuren, maar je kan ook een actief deelnemer zijn en creator van je eigen leven, door vooraf al te gaan kijken welke emoties en schaduwstukken zich in de loop van afgelopen weken hebben aangediend, en die vooraf gaan oplossen in jezelf.

Door op die manier proactief te werken, je schoonmaakwerk vooraf te doen (door meditatie, spiritueel energiewerk of allerlei methodes of technieken die je zelf gewend bent te gebruiken), voorkom je dat dit energetisch afval of schaduwstukken teruggespiegeld worden naar jou, waardoor het heftig kan zijn.

En doe je je schoonmaakwerk heel regelmatig, dan kan deze Volle Maan/maansverduistering je zelfs een positieve boost geven.Fijne week in elk geval!

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.